Stvarno je mlak ovaj FEAR3, bas sam voleo prvi deo, ni drugi nije bio los a ovaj je najgori. Sve je vec receno, filmske scene rostiljanja sa botovima ovde jednostavno ne postoje. Necu ni da ga prelazim, mrzi me, dosadno je. Najsmesnije mi je kad pogodim bota pavo u glavu a on je okrene ka meni i puca, izem ti shooter gde nema headshota.
Jedni imaju slem dok drugi nemajuima ovde headshota, ali stoji da je fear 3 previse razvodnjen...
Neznam da li i vi imate trip kao i ja ali igra kao da ima neki lag konstatno mi daje 60fps ali nekako kao da oseća se dok hodaš da secka tj.više kao da je V-sync na off + lag ko me razume shvatiće![]()
Ne bi bilo pointless ako skuvaju neki novi WOW endžin u međuvremenu kao što je Monolith imao naviku da čini u prošlosti
Mada bolje da revitalizuju NOLF ili Shogo. Ili novi Condemned. Ma igrao bih i novi Blood samo ne smoreni FEAR, kancelarijski slowmo FPS.
Ili novi Condemned.
Sad si me uboo u Ahilovu petu! Kako bi bilo dobro videti NOLF nastavak u nekom novom ultra dobrom Monolith-ovom PC based endzinu...Ne bi bilo pointless ako skuvaju neki novi WOW endžin u međuvremenu kao što je Monolith imao naviku da čini u prošlosti
Mada bolje da revitalizuju NOLF ili Shogo. Ili novi Condemned. Ma igrao bih i novi Blood samo ne smoreni FEAR, kancelarijski slowmo FPS.
Sad si me uboo u Ahilovu petu! Kako bi bilo dobro videti NOLF nastavak u nekom novom ultra dobrom Monolith-ovom PC based endzinu...
Ciji je to citat? Tvoj?^^ sad se setim citata iz NOLF2: "pogledam u vodu u igri, pa pogledam u čašu vode na stolu. - ISTO"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari