Opet hebena dechja igra, padaju oni botovi od 2 metka na hard tezini.![]()
Upravo toPočistim ogromnu prostoriju, ubijem oko 10 protivnika, a ni šaržer ne ispraznim.
Jes da protivnici mozda olako padaju, ali ja se opet jezim na zvukove, flash-eve, almu...
Mnogo mi se svidja napucavanje, zarazno je.
Jedine sve igre koje su me naterale na jezu su FEAR I STALKER, slicno radi ovaj FEAR2, ali mi se chini da su scene unapred provaljene, a narochito sto se SAVE odigrava na svakih 20m, sto je totalno njesra, al sta je tu je!
Čisto da imate u vidu: pošto ste svi rekli da igra secne kada snima a meni se to nije desilo ni jednom - sve klizi kao po ledu (pod Win.7), odem ja malopre u XP i probam igru i ... gle stvarno secne i to propisno.
E pa, toga nema pod 7-com.
32bit ili 64bit Sedmica?
Trebao si da baciš pogled na "Moja mašina" tamo piše: Win.7 64-bit sa 8GB RAM-a.32bit ili 64bit Sedmica?
Kod mene nema NIKAKVIH seckanja a nemam ni problema sa drajverima. Koristim zadnje nVidia beta 182.05.Mislim da ima, ali je mnogo manje osetno. 64bit je u pitanju kod mene.
EDIT: Ali bitno da podesavanja drajvera ne rade kako treba. Vsync sam iz drajvera ugasio (force off, cak i poseban profil za fear2 napravio) za sve aplikacije, ali je FEAR2 i dalje imao vsync dok nisam ingame ugasio![]()
Trebao si da baciš pogled na "Moja mašina" tamo piše: Win.7 64-bit sa 8GB RAM-a.
Kod mene nema NIKAKVIH seckanja a nemam ni problema sa drajverima. Koristim zadnje nVidia beta 182.05.
Ostatak moje mašine imaš tačno ispisan pa uporedi sa svojom.
Ti imaš jaču grafičku od mene a imaš i dovoljno RAM-a (po nekoj logici), jedino što ja imam procesor na FSB500x7=3500MHz i RAID 0 (2x320 AAKS) pa je možda to razlog da nema seckanja ni u tragovima (da dodam da ja nemam swap file, iskljucen je, koj ce mi djavo sa 8GB RAM-a tj. bar mi do sada nijednom nije zafalilo mem.).
Naravno: liftom.... naišao na trojicu 1 sprat ispod mene, pobio ih odgore, skočio dole kroz svetlarnik, a tu samo neka žena iza zaključanih vrata ispod natpisa "Security". Iz tog hola može se izaći jedino u neki WC i nigde više, bar koliko ja vidim.
Molim vas ako znate uputite me gde dalje... :wave:
Naravno: liftom.
Dodji do njega, imas levo i desno po jedna vrata a u sredini na zidu je dugme. Uperi misa u njega i videces da mozes da ga pozoves ... i pazi se posle :d
LoL, meni najzad stiglo...
Lakse dooosta od keca, definitivno.Napucavanje, da kazem, OK...graficki- pa, ono sto definitivno fali ovde, su SENKE...da ne objasnjavam - http://www.youtube.com/watch?v=lbzFfYwhz68
Suzeni pogled me opasno nervira, u ovako mracnoj igri sa gomilom sitnica na ekranu, ubija me u pojam...PLUS ovaj HUD sa dodatnim "okvirom", znaci nije moglo gore da bude.
Nekako je lakse, protivnici padaju ko muve, na hard igra je prelaka zaista (ovo je zaista kao FEAR na Easy).
Municije ima na sve strane i uzasno iritira sto su item-i oznaceni i sto svetle. Pa majku mu, jel to FEAR ili je Super Mario??
Suzeni pogled me opasno nervira, u ovako mracnoj igri sa gomilom sitnica na ekranu, ubija me u pojam...PLUS ovaj HUD sa dodatnim "okvirom", znaci nije moglo gore da bude.
Ili chekaj DriverFix ili si je previshe overklokovao, mada ne bi trebalo da se javlja samo u F.E.A.R.2(valjda je on grafichki manje zahtevan od CoD4 i 5)
Isti problem i ja imam sa GTX280 u svim igrama
A inace jel moze neko da mi kaze zasto su koji djavo izbacili rucni save?? Kakvi su bre ovo checkpoint konzolaski fazoni na PCU-u i to jos u FPS-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari