Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Zašto ti ne bi dali informaciju? Alternativa je da posetiš MTS poslovnicu i pitaš koliko ti je preostalo do isteka ugovorne obaveze.

Jel dobijamo mi nesto oko novogodisnje promocije?

Ne

Dobijamo skuplji paket i pricu da nam nece raditi kako treba ako nepredjemo na infrastrukturu Supernove...

Brata su zvali. Nude duplo brzi internet u odnosu na trenutni paket (trenutno je mesecna pretplata 2400 dinara, internet i tv, ugovor istice u februaru) i 24 meseci po ceni 1800 dinara. Ako se predje na Supernovu.

Ja evo jače od godinu dana bez ugovora, 2x zvali ponudili nešto smešno uvek, ja odbio I nastavio dalje. Da ne grešim dušu nikad problema sa nekom nisam imao, a dva boksa koja imam su smešni ali obavljaju posao. Hoće da ukoce, da prekida tv itd...

Trenutna brzina interneta je sasvim zadovoljavajuca. Nije potrebno dupliranje. TV usluga je dostupna u okviru Exe duo paketa ali ona je i nebitna, bitan je jedino stabilan internet.

I mene su juce zvali.
istekla mi je ugovorna obaveza kod EXE-a jos prosle godine i trenutno po starom placam 2300 dinara - televizija + Internet (100/40)
Sad mi nude Super Plan 2L, 4 kartice, 1 uredjaj za premotavanje, 3 aplikacije i internet 400/200 za 1850 tokom cele ugovorne obaveze (24 meseci)
Kapiram da je to skroz ok ponuda i da bi bio kranje glup da ne prihvatim.
Sta vi mislite?
Takodje me zanimaju iskustva ljudi koji vec koriste njihove usluge, konkretno me zanima stabilnost interneta, to mi je zbog posla i najbitnije jer do sada nikad ali bukvalno nikad nisam imao nikakvih problema sa EXE-om (bukvalno ako mi je za 3 godina samo par puta puko net pa ne bih voleo da sad krene nesto da me drnda)

Bukvalno je, da kažem sve isto, osim što po Super Plan paketu dobijaš IPv6 adresu. Natovan si, saobraćaj se tuneluje preko nbgd i to je vezano za samu Supernovu, bio ti na Super Exe ili Super Plan, to se ne razlikuje. Sad imaju običaj da noću u nekom intervalu 5-10 minuta nema konekcije i to je to, ali brzo se vrati link. Isto sam doživljavao i na Super Exe paketu posle migracije. Mada i sa tim srozavanjima su u odnosu na neke druge provajdere, odnosno metode pristupa u prednosti, pošto je to ipak optika.

I mene su juce zvali.
istekla mi je ugovorna obaveza kod EXE-a jos prosle godine i trenutno po starom placam 2300 dinara - televizija + Internet (100/40)
Sad mi nude Super Plan 2L, 4 kartice, 1 uredjaj za premotavanje, 3 aplikacije i internet 400/200 za 1850 tokom cele ugovorne obaveze (24 meseci)
Kapiram da je to skroz ok ponuda i da bi bio kranje glup da ne prihvatim.
Sta vi mislite?
Takodje me zanimaju iskustva ljudi koji vec koriste njihove usluge, konkretno me zanima stabilnost interneta, to mi je zbog posla i najbitnije jer do sada nikad ali bukvalno nikad nisam imao nikakvih problema sa EXE-om (bukvalno ako mi je za 3 godina samo par puta puko net pa ne bih voleo da sad krene nesto da me drnda)
To je ekstra ponuda, siguran si da su ti ponudili 4 kartice i 1 move box jer nikad nisam čuo da su nekom ponudili uslugu za 5 uređaja?
A i ovaj finansijski momenat je TOP kad kolege na forumu pišu da trenutno daju 4-6 meseci 50% popusta na pretplatu koja je inače sada i poskupela. A najviše što su davali pre par meseci je bilo 50% na 12 meseci a tebi daju praktično 50% svih 24 meseca ili 12 meseci free.
Koji je grad u pitanju?
Ja bih još jednom proverio sa njima da li je to tako i ako jeste, odmah potpisuj jer takvu ponudu ne znam da li je neko dobio uopšte.

I meni su letos nudili TV za 7 uređaja. :) i 20mes po 1 din, za UO od 24mes.

To je ekstra ponuda, siguran si da su ti ponudili 4 kartice i 1 move box jer nikad nisam čuo da su nekom ponudili uslugu za 5 uređaja?
A i ovaj finansijski momenat je TOP kad kolege na forumu pišu da trenutno daju 4-6 meseci 50% popusta na pretplatu koja je inače sada i poskupela. A najviše što su davali pre par meseci je bilo 50% na 12 meseci a tebi daju praktično 50% svih 24 meseca ili 12 meseci free.
Koji je grad u pitanju?
Ja bih još jednom proverio sa njima da li je to tako i ako jeste, odmah potpisuj jer takvu ponudu ne znam da li je neko dobio uopšte.
100% siguran.
Tri puta sam pitao da ponovi da li smo se dobro razumeli jer je i meni to zvucilo suvise dobro da bi bilo istinito.
Mozda je neka novogodisnja promocija ili su jednostavno resili da "smeksaju" i ovo malo trvdoglavih ljudi koji nisu nasedali na dosadsnje fore i pretnje :ROFLMAO:
Sve u svemu u subotu dolaze da menjaju opremu pa javljam kako je proslo.

100% siguran.
Tri puta sam pitao da ponovi da li smo se dobro razumeli jer je i meni to zvucilo suvise dobro da bi bilo istinito.
Mozda je neka novogodisnja promocija ili su jednostavno resili da "smeksaju" i ovo malo trvdoglavih ljudi koji nisu nasedali na dosadsnje fore i pretnje :ROFLMAO:
Sve u svemu u subotu dolaze da menjaju opremu pa javljam kako je proslo.
To je ekstra ponuda, definitivno.

Verovatno Zajecar čim je 019 u nicku.
Takodje dobio ponudu za prelazak na 3XL, svih 24m 50%.

To je onda verovatno lokalna promocija samo za Zaječar iz nekog razloga.
Ja zvao danas Call centar jer mi je Exe paket istekao pre 3 meseca i ponudili mi 12 meseci 50%, jedan Cam modul + jedan Move uređaj i 3 naloga za aplikaciju.

To je onda verovatno lokalna promocija samo za Zaječar iz nekog razloga.
Ja zvao danas Call centar jer mi je Exe paket istekao pre 3 meseca i ponudili mi 12 meseci 50%, jedan Cam modul + jedan Move uređaj i 3 naloga za aplikaciju.
Pa vidi, velika je razlika u tome da li si ti pozvao njih ili oni tebe.
Budi strpljiv, zvaće i tebe sigurno.

Do duše ja sam stvarno ali stvarno bio bezobrazno trvrdoglav u proteklih 2 godine, sigurno su me zvali jedno 9-10 puta i svaki put je bilo peglanje opasno da su mi u dva navrata spuštali slušalicu (što u principu ne bi smeli da rade) ali vrv nisu više mogli da me slušaju :)))

Šta ću, bilo mi je zabavno da ih pustim da isčitaju sa papira šta im je napisano i onda krenem da ih bombardujem pitanjima i pod pitanjima za koje nemaju napisane odgovore i sve tako u krug dok im ne umrsim mozak.

Zvalu su i mene avgusta i septembra pred istek ugovora 5-6 puta ali su mi nudili isto što i sada, TV na 2 uređaja + 3 aplikacije i 12 meseci 50%. Čak sam pominjao i raskid ugovora ali nisu popustali. Pošto nisam pristao, digli mi cenu na 3340 za Super Exe Sve 1 (cena posle isteka ugovora).
Mi imamo 6 televizora u kući i ovo što su vama dvojici u Zaječaru nudili bi mi baš odgovaralo (5 uređaja + 3 aplikacije) ali kao što rekoh, to je verovatno neka lokalna promocija jer možda loše stoje u Zaječaru pa da prigrabe što više korisnika.

Zaječar

Dobar bi detektiv bio :)
Ma jok brate i meni je svugde nick sa 019 :) Osim ovde bio je slobodan i bez toga.

Takodje sam ih i ja kulirao od momenta kad su poceli da zovu za "digitalizaciju". Drzao sam se toga da - ja imam ugovor sa EXE (12m dinar), a Vi mi nudite gore uslove , plus novih 24m , pa nisam lud. I onda su prosto prestali da zovu.
Sad sam pomislio da zovu jer u januaru istice obaveza.
Doduse trazio sam odva STB-a, nije mi palo na pamet i neku karticu za modul da potrazim :)

Ja evo jače od godinu dana bez ugovora, 2x zvali ponudili nešto smešno uvek, ja odbio I nastavio dalje. Da ne grešim dušu nikad problema sa nekom nisam imao, a dva boksa koja imam su smešni ali obavljaju posao. Hoće da ukoce, da prekida tv itd...
Urekoh ga, na jednom boxu kao da su mi iskljucili signal , izbacuje mi poruku da se pretplatim I otvara mi poruku da pozovem za više informacija na broj telefona.
A drugi radi ok...

istice mi ugovor za 2 meseca, sta uzeti ? Konkretno u Nisu da li neko ima iskustva sa yettelom ili Orionom ? Rejting na guglu je katastrofa :D

meni licno ne, ali mojoj zeni jeste :D...
Razmisljam o Orionu, vidim dosta negativnih komentara ali bukvalno nisam jos nasao nekog provajdera da ga svi hvale.
Nazalost SBB i yettel ne moze u mom kraju.
DUAL TVHYPERSONIC 4.5 Gb/s, ovo mi deluje bas primamljivo jedino sto ovo "Brzina Interneta u okviru Optika Hybrid ponude je do 650/150 Mb/s. "
Me malo buni, da li je to znak da necu imati konstantu tu brzinu ?

Код Ориона гледај да немаш тзв "бежичну" оптику већ влакно до зграде/стана.

istice mi ugovor za 2 meseca, sta uzeti ? Konkretno u Nisu da li neko ima iskustva sa yettelom ili Orionom ? Rejting na guglu je katastrofa :D
Yettel koristi Mts-ovu optiku tj. mrežu. Juče mi bio akviziter na vratima pa mogu da dam kontakt za pregovore.

Da se zapljunem pošto već spominjete promenu operatera :D Elem Niš je u pitanju, ugovor sa supernovom mi ističe početkom februara a obzirom da od kako je supernova preuzela exe optiku stalno postoji jedan te isti problem sa internetom tipa da ping u igrama odjednom ode u nebesa i nekoliko sati se neće da se stabilizuje, da internet stalno puca (tipa konekcija je prisutna ali ništa ne mogu da otvorim na internetu) itd. Pošto mi je dosta prepucavanja sa njima nešto razmatram prelazak na MTS optiku. Ima li neko iskustva iz prve ili druge ruke da li se isplati takva akrobacija ili mu se svede otprilike na isto?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno