Šta je novo?

Exe Net - iskustva

A jel ta njihova aplikacija za tablet i mobilni može da se instalira i na android televizoru i ako može, kako radi u smislu kvaliteta slike i stabilnosti ?
Aplikacija je savršenstvo to je provereno većina stvari 90 % kanala se super vidi i kod većine ima mogućnost vraćanja / premotavanja

Aplikacija je dostupna i za LG i Samsung smart, a i za android televizore sa verzijom androida 9 pa naviše.

Bunilo mi što na Supernovinom sajtu piše da je aplikacija za mobilni ili tablet. Nigde se ne spominje smart ili android tv.
Koristim EON aplikaciju na jednom televizoru i to ekstra radi. Ako i Supernovina tako radi, onda je super.

Bunilo mi što na Supernovinom sajtu piše da je aplikacija za mobilni ili tablet. Nigde se ne spominje smart ili android tv.
Koristim EON aplikaciju na jednom televizoru i to ekstra radi. Ako i Supernovina tako radi, onda je super.
Imate Eon ili samo aplikaciju !?

Imam pozajmljen EON nalog za TV aplikaciju od prijatelja. Služi mi za Sportklub kanale.

Poslednja izmena:
@Corvus Corax Za Fire TV 4K, probaj da ukucaš kod u downloader da bi skinuo Supernovinu aplikaciju za android TV:
491278

I šta bi na kraju, da li na smart ili android televizorima radi aplikacija Move n Go (za koju se dobijalju 3 naloga uz pakete Super Plan) ili ne ?

Pa naravno ali dok se ne pokrene priča oni se zaustaviti neće ...
Jer mi verujte jutros sam ih zvao da mi ne radi kablovska nikom ništa ceo dan oni nisu u stanju da mi daju uputstva da podesim ove njihove digitalne kanale a ovde na forumu isto tako ko god pitaš da ti prosledi uputstvo za podešavanje niko neće ...To smo mi 😃
Druže imao si na prethodnu ili 2 prethodne stranice, pisao sam kako sam rešio skeniranje, pojavu kanala i pozicije kanala, znači probaj sa Mađarskom ili Bugarskom, i probaj ove symbol rate parametre što su pisali ovde. Kanali su mu baš sortirani kako treba po SN šemi.

Inače nikakve smetnje nakon toga nisam imao internet besprekoran, sem ovoga sa njihovim bahaćenjem, ugovor novi ne potpisujem, prije 3-4 mjeseca sam postao korisnik kada su mi rekli drugu priču. Znači potpisaću ali upola cena paketa do kraja novog ugovora za Net+TV od mene neće da kradu novac s obzirom na to šta rade sa korisnicima što se tiče UO. A SBB/CNN ne želim da razmatram jer su Ameri i njihovi poltroni niti mi je potreban N1,za vjesti tu je world wide web mreža, imam NetNet kao alternativu ovde ali oni nemaju meni bitne Discovery Science, BBC Earth, RT i RTdoc kanale. A Arene su po defaultu moranje kod operatera na šemi. Bez toga nema razmatranja.

EDIT: Pre SN sam bio na Jotelu samo Net optika koji je radio besprekorno bez dana prekida sem kada su radili nešto od 00-06. Kad sam hteo da uvedem i TV video da nema Arene i doviđenja.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje imam,posto me prebacili pre neki dan na supernova semu a bio sam na exe netu,sada mi nerade neki kanali a imam ih ucitane,npr arena 3,arena 5 i jos neki znam ali sada nemogu da se setim u cemu je fora da li zna neko,prikazuje da nema signala na tim ili toj frekvenciji?Isao sam da sam trazim kanale manuelno u pretrazi na tv-u ali nadje sve sto imam osim njih.....

Jedno pitanje imam,posto me prebacili pre neki dan na supernova semu a bio sam na exe netu,sada mi nerade neki kanali a imam ih ucitane,npr arena 3,arena 5 i jos neki znam ali sada nemogu da se setim u cemu je fora da li zna neko,prikazuje da nema signala na tim ili toj frekvenciji?Isao sam da sam trazim kanale manuelno u pretrazi na tv-u ali nadje sve sto imam osim njih.....
Ne rade još puno kanala nego niste primetili .
Zvao sam ih neko iz napredne podrške treba to da razreši .

Palilula kod Hotela Marica nema internet ni tv,ima li jos neko da nema signala?
Proradilo...

Drugari, i mene su kao i nekolicinu vas, pretprosle nedelje orebacili na SN semu kanala. Od tada mi je iskljcuena gomila kanala kao npr HBO i Cibemax paket, xxx kanali i jos neki drugi. Generalno me najvise boli to sto vise nemam Gametoon HD koji sam imao ranije i koji sam mnogo gledao.

Elem, pozvali su me i ponudili 50% manje prvih godinu dana i punu cenu narednih 12 meseci. Da napomenem da sam ja od 2020te bez UO, zadnji ugovor na dve godine sam potpisao jos 2018te sa Exeom.

Sad, da li moze neko ovde ko se razume u tematiku da mi objasni kakve cu REALNE prednosti ja imati sa ovom 'digitalizacijom' kojom peru usta (nismo li svi mi vec digitslizovani?)? Konkretno mi nude neka tri uredjaja (sta ce mi to? Trenutno imam coax iz racve u tri televizora..). Da li je poenta tih uredjaja jedino famozno vracanje unazad (koje mi uopste ne treba) ili tu postoji nesto sto ja ne znam sto je mnogo bolje od ovoga sto imam.

Iskreno, uopste nisam pobornik dodatnih 'uredjaja' u kuci. Em sto mi je problem sa prostorom i kablovima em sto ne volim da mi se dodatna elektronika nepotrebno nacickava ako od nje nemam neke prakticne koristi.

Takodje da napomenem da bilo kakve aplikacije ne koristim, bukvalno mi je jedino bitno da ineternet bude stabilan i brz i da tv ima dobru programsku semu. Trrnutno imam 100/40 a oni mi nude 200 kroz nesto (nisu znali koliki je upload u paketu).

Takodje da pozelim sve najbolje supernovi i njihovoj programskoj semi gde mi je neki studio b ili TOXIC FOLK u prvih 20 kanala, a lokalne televizije su mi prebacili na 658mi kanal. Hvala im sto su mi uzeli 2 sata od zivota dok prerazmestim kanale kako meni odgovaraju... Do sledeceg puta kad ce samoizvolno da preprace prog semu

Takodje bih

Nemoj pristati na supernove pakete, sve dok imaš exe net paket imaš staru cenu, npr. ako uzmeš supernova peket posle isteka UO plaćaš punu cenu.

Drugari, i mene su kao i nekolicinu vas, pretprosle nedelje orebacili na SN semu kanala. Od tada mi je iskljcuena gomila kanala kao npr HBO i Cibemax paket, xxx kanali i jos neki drugi. Generalno me najvise boli to sto vise nemam Gametoon HD koji sam imao ranije i koji sam mnogo gledao.
Gametoon je meni na SN semi otkljucan, nalazi se na 218. poziciji, 578MHz...

Nemoj pristati na supernove pakete, sve dok imaš exe net paket imaš staru cenu, npr. ako uzmeš supernova peket posle isteka UO plaćaš punu cenu.
Nije frka da se plati, vise me interesuje sta ja dobijam uvodjenjem tih uredjaja.
Gametoon je meni na SN semi otkljucan, nalazi se na 218. poziciji, 578MHz...
Druze hvala ti. Ubacili su ga u DECIJE programe, nisam ni vrteo tu. Hvala jos jednom

Aко може неко ко користи exe.net MAG уређај да ми се јави на ПП, био бих изузетно захвалан!

Ma šta rade ovi ljudi iz Supernove da li su normalni?
Nemam net i tv, zovem tehničku i kažu a to je zato što ste stari EXE korisnik, treba da uradite digitalizaciju uzmete novu opremu i nov ugovor. Godinu dana 50% plaćate a posle punu cenu.
Prebacili su me na supernovin signal 8.8. Zvali .
09.08. Da ponude da potpišem nov ugovor odbio sam.
Ssad odmah iz prve opet nude a na moje pitanje zašto nemam signal, pa to je zato što ste stari EXE korosnik, to je smetnja i smetnje će se možda nastaviti na dalje dok koristite EXE.
Hvala im što mi olakšavaju prlazak kod drugog operatera

Hahahahha...
Ma ljudi bre, nema tu nikakve nove opreeme, nego vi ne znate te tehnicke stvari, pa vas vozaju tako.
Signal ne mogu da ti UGASE, preskeniraj kablovsku, sa SR 6900 i radice ti sve. Sto se neta tice, ne ozes da imas smetnje, ako ih ima, duzni su da rese ili otklone. Ao je vlakno OK, onda je OK, a ako nije, onda moraju da ga rese. Imas pravo da vozis stari paket van-ugovorne obaveze i to je to. Ako ti ne dozvoljavaju, nekim cudom, raskidas na njihovu stetu. Pa onda nek te izgube i predji na nesto drugo.

Pa to i ja ovom danas kažem kad me iznervirao i pitam dal me zeza o čemu priča?

Ako ti je ugovorna obaveza u toku, prijavi ih slobodno RATEL-u jer te oni bukvalno sabotiraju i uskracuju ti uslugu koju redovno placas... To je vec teranje na prelazak SN paketa na silu

Ako ti je ugovorna obaveza u toku, prijavi ih slobodno RATEL-u jer te oni bukvalno sabotiraju i uskracuju ti uslugu koju redovno placas... To je vec teranje na prelazak SN paketa na silu
Uopste mi nije pao na pamet RATEL, nemam nsita napismeno sa njima samo tel razgovor, a to i nije neki dokaz, Planiram na dalje ako zeza i dalje da pisem mailove samo.
Pada mi na pamet da ili zena na njeno ime uzme promociju Supernove(opet ovo mi se ic ne svidja) druge opcije su SBB, NetNet ili Jotel nista spektakularno

Uopste mi nije pao na pamet RATEL, nemam nsita napismeno sa njima samo tel razgovor, a to i nije neki dokaz, Planiram na dalje ako zeza i dalje da pisem mailove samo.
Prema novom zakonu o elektronskim komunikacijama uveden je član 139 koji predviđa prigovor krajnjeg korisnika i u skadu sa tim ćeš prema srodnim članovima istog zakona (gde su dužni da ti pruže barem 70% ugovorenog protoka, da si uskraćen od usluge više od 48h u kontinuitetu, odnosno da istu specifikaciju kao pri zaključivanju ugovora ispune) da obrazložiš situaciju. Oni to mogu poistovetiti sa reklamacijom zbog dvosmislenosti, ali posle njihovog odgovora, moći ćeš da se žališ Ratelu.

Nazad
Vrh Dno