Pa uputi te im otvoreno pismo menadzmentu Telekoma Srbije ili se obratite direktno Ratel-u.Moje izlaganje odnosilo se na ovaj post u Supernova temi i još par pređašnjih
međutim, kada se otvori ovo obaveštenje![]()
*Supernova - kablovski distributer
Da li je neko imao problem i kako ga je rešio, da ne može da gleda live program ali vraćanje uredno radi?forum.benchmark.rs
U tekstu se navodi Super TV i MOVEnGO, iako je naslovljeno na mSAT. Telekom očigledno igra prljavije i dodatno krši odredbe ZEK koje određuju da isto mora da bude jasno formulisano.![]()
Obaveštenje o izmenama u okviru mSAT tv ponude
mojasupernova.mts.rs
Nisam jedini korisnik koji je prošao kroz taj ciklus, ali ostaće na ovome dok neko ne bude pokrenuo upravni spor protiv Telekoma. Za sada, pomak u ovom domašaju je načinio TeleSrbijaPa uputi te im otvoreno pismo menadzmentu Telekoma Srbije ili se obratite direktno Ratel-u.
Hvala Vam
Pa naravno ali dok se ne pokrene priča oni se zaustaviti neće ...Nisam jedini korisnik koji je prošao kroz taj ciklus, ali ostaće na ovome dok neko ne bude pokrenuo upravni spor protiv Telekoma. Za sada, pomak u ovom domašaju je načinio TeleSrbija
i postoji niz članaka na datu temu
Međutim, izvesno je da će se ljudi ganjati sa njima preko Ratela i institucija još dugo.
Ma imaju ljudi STB ali badava 😀Ponoviću još jednom, nemam STB i ja sam direktno na DVB-C, tako da svakako ne mogu nikako da budem od pomoći.
Ne vidim razlog zasto bi bilo sta produzavao ili menjao ako si zadovoljan trenutnom uslugom?!Do sada sam plaćao 2.670 din Super Exe Sve 1 (internet 100/40, fiksni i kablovsku na 7 televizora). A sada kad se "digitalizujem" trebam sve to ali bez fiksnog (doduše internet bi sada bio 400/200) da plaćam 7.500 dinara mesečno?!?
Svako ima pravo da traži više i naravno bolje 😃Ne vidim razlog zasto bi bilo sta produzavao ili menjao ako si zadovoljan trenutnom uslugom?!
Kad ti bude istekla ugovorna obaveza nastavices da placas tih 2.670 i cao, PLUS bices slobodan kao pticica na grani i u bilo kom trenutku ces moci da predjes kod drugog operatera ako za tim bude bilo potreba.
Neko je imao problema sa skeniranjem nove programske šeme. Jel je probano sa ovim parametrima ?Jutros je pušten Supernovin raspored kanala u Nišu. Shodno tome došlo je i do promene frekvencija.
Ovo su novi paramteri za pretragu digitalnih kanala, ukoliko su nekome potrebni:
Početna frekvencija: 482000KHz (482MHz)
Krajnja frekvencija: 77000KHz (770MHz)
Modulacija: 256 QAM
Ocena simbola: 6900 KS/s
Po ugovoru koji mi ističe 17.09.2023., piše da je cena 2.670 dinara dok traje ugovorna obaveza a posle isteka, cena je 3.400 dinara.Ne vidim razlog zasto bi bilo sta produzavao ili menjao ako si zadovoljan trenutnom uslugom?!
Kad ti bude istekla ugovorna obaveza nastavices da placas tih 2.670 i cao, PLUS bices slobodan kao pticica na grani i u bilo kom trenutku ces moci da predjes kod drugog operatera ako za tim bude bilo potreba.
Kažite mi šta ukucavate na Sky master uređaju za pretragu kanala !?Neko je imao problema sa skeniranjem nove programske šeme. Jel je probano sa ovim parametrima ?
Kod mene nalazi kanale i direktno preko dvb-c i preko SkyMaster uređaja sa ovim parametrima.
Čim dođem gajbi pišem. ...😃Pa ideš na "Channel Scan", pa opcija "Blind Scan", i onda pritiskom na crveno dugme ulaziš u takozvani "Advanced Settings" mod i tu ostaviš obeleženo samo red "256 QAM" i u tom redu kolonu "6900 KS/s". Nakon toga se vratiš nazad i uneseš početnu frekvenciju "482000KHz (482MHz)", a krajnju "77000KHz (770MHz)".
HvalaVaži, ako nešto nije jasno, piši.![]()
Čim dođem gajbi pišem. ...😃
Evo kako izgleda pretraga kanalaVaži, ako nešto nije jasno, piši.![]()
Pogledaj moj post od juče, pisao sam kakve sam ponude dobijao.Od juče faktički nemam televiziju. I, očekivano, zvali su me iz Supernova da mi nude da pređem kod njih.
Nude 6 meseci po 1800din, a ostatak 3700din za 400/200Mbps. Kakve ponude ste vi dobijali? Razmatram da pređem u NetNet, kao alternativa.
Evo link korako po korak: https://1drv.ms/v/s!AtUiCdV0c-yBjSujfXpR9fh8o34G?e=DricQyEvo kako izgleda pretraga kanala
Verujte mi sve je upisano kao što ste u video linku naznačili i nema kanalaEvo link korako po korak: https://1drv.ms/v/s!AtUiCdV0c-yBjSujfXpR9fh8o34G?e=DricQy
Verujte mi sve je upisano kao što ste u video linku naznačili i nema kanala
Ja sam imao srecu da mi je stari exe ukovor bio prvih 12 meseci besplatno a drugih 12 regularna cena od 2350 pa je toliko ostalo i nakon isteka.Po ugovoru koji mi ističe 17.09.2023., piše da je cena 2.670 dinara dok traje ugovorna obaveza a posle isteka, cena je 3.400 dinara.
Mada i to je OK ako mi ostanu svi televizori. 😀
Bolje savi te tabak i pišite svima kao što ću ja činiti od danas . Treba te da se izbori te za svoje pravo na kvalitet usluga a ne samo na povlašćenu cenu .Meni odgovara trenutni paket i uslovi, ali problem je što su oni pogasili 99% kanala, a ovo što je ostalo ima loš kvalitet i slab signal, pa se prave kockice. Kao da su namerno olabavili kablove da bismo ostali bez televizije.Da mogu, trenutni paket bih koristio još godinu i po (do isteka ugovorne obaveze), ali ovako... ili da menjam provajdera (i verovatno platim za ovih 6 meseci koje sam imao po 1 din) ili da potpišem novi ugovor po novim uslovima sa Supernovom.
Nisu svih 7 televizora moji, na žalostJa sam imao srecu da mi je stari exe ukovor bio prvih 12 meseci besplatno a drugih 12 regularna cena od 2350 pa je toliko ostalo i nakon isteka.
Ali ako imas 7 televizora (bogatonema sta) svakako ti se najvise isplati da lezis i pravis se mrtav i da ne cackas mecku po p**ku i nastavis da placas tih 3.400 sto je skroz ok ako mene pitas za toliki broj televizora.
E sad, jedino sto ce ti ostati stara brzina interneta, ali Boze moj, ti bolje znas da li imas potrebe za vecim brzinama ili ti je bitniji broj televizora.
Meni 100/40 i vise nego dobro zavrsava posao za bilo sta.
Pa jel si siguran da su ti pustili Supernova semu, da nije jos uvek ona stara Exe Net sema ?Verujte mi sve je upisano kao što ste u video linku naznačili i nema kanala
Ne znam ne radi mi Sky masterPa jel si siguran da su ti pustili Supernova semu, da nije jos uvek ona stara Exe Net sema ?
Ne ovde je optikaA jel imas neki drugi televizor koji je vezan direktno koaksijalnim kablom ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari