- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Zašto ti ne bi dali informaciju? Alternativa je da posetiš MTS poslovnicu i pitaš koliko ti je preostalo do isteka ugovorne obaveze.
To je ekstra ponuda, siguran si da su ti ponudili 4 kartice i 1 move box jer nikad nisam čuo da su nekom ponudili uslugu za 5 uređaja?I mene su juce zvali.
istekla mi je ugovorna obaveza kod EXE-a jos prosle godine i trenutno po starom placam 2300 dinara - televizija + Internet (100/40)
Sad mi nude Super Plan 2L, 4 kartice, 1 uredjaj za premotavanje, 3 aplikacije i internet 400/200 za 1850 tokom cele ugovorne obaveze (24 meseci)
Kapiram da je to skroz ok ponuda i da bi bio kranje glup da ne prihvatim.
Sta vi mislite?
Takodje me zanimaju iskustva ljudi koji vec koriste njihove usluge, konkretno me zanima stabilnost interneta, to mi je zbog posla i najbitnije jer do sada nikad ali bukvalno nikad nisam imao nikakvih problema sa EXE-om (bukvalno ako mi je za 3 godina samo par puta puko net pa ne bih voleo da sad krene nesto da me drnda)
100% siguran.To je ekstra ponuda, siguran si da su ti ponudili 4 kartice i 1 move box jer nikad nisam čuo da su nekom ponudili uslugu za 5 uređaja?
A i ovaj finansijski momenat je TOP kad kolege na forumu pišu da trenutno daju 4-6 meseci 50% popusta na pretplatu koja je inače sada i poskupela. A najviše što su davali pre par meseci je bilo 50% na 12 meseci a tebi daju praktično 50% svih 24 meseca ili 12 meseci free.
Koji je grad u pitanju?
Ja bih još jednom proverio sa njima da li je to tako i ako jeste, odmah potpisuj jer takvu ponudu ne znam da li je neko dobio uopšte.
To je ekstra ponuda, definitivno.100% siguran.
Tri puta sam pitao da ponovi da li smo se dobro razumeli jer je i meni to zvucilo suvise dobro da bi bilo istinito.
Mozda je neka novogodisnja promocija ili su jednostavno resili da "smeksaju" i ovo malo trvdoglavih ljudi koji nisu nasedali na dosadsnje fore i pretnje
Sve u svemu u subotu dolaze da menjaju opremu pa javljam kako je proslo.
ZaječarSamo mi reci koji grad je u pitanju.
Dobar bi detektiv bioVerovatno Zajecar čim je 019 u nicku.
Takodje dobio ponudu za prelazak na 3XL, svih 24m 50%.
Pa vidi, velika je razlika u tome da li si ti pozvao njih ili oni tebe.To je onda verovatno lokalna promocija samo za Zaječar iz nekog razloga.
Ja zvao danas Call centar jer mi je Exe paket istekao pre 3 meseca i ponudili mi 12 meseci 50%, jedan Cam modul + jedan Move uređaj i 3 naloga za aplikaciju.
Ma jok brate i meni je svugde nick sa 019Zaječar
Dobar bi detektiv bio![]()
Urekoh ga, na jednom boxu kao da su mi iskljucili signal , izbacuje mi poruku da se pretplatim I otvara mi poruku da pozovem za više informacija na broj telefona.Ja evo jače od godinu dana bez ugovora, 2x zvali ponudili nešto smešno uvek, ja odbio I nastavio dalje. Da ne grešim dušu nikad problema sa nekom nisam imao, a dva boksa koja imam su smešni ali obavljaju posao. Hoće da ukoce, da prekida tv itd...
Yettel koristi Mts-ovu optiku tj. mrežu. Juče mi bio akviziter na vratima pa mogu da dam kontakt za pregovore.istice mi ugovor za 2 meseca, sta uzeti ? Konkretno u Nisu da li neko ima iskustva sa yettelom ili Orionom ? Rejting na guglu je katastrofa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari