Šta je novo?

Exe Net - iskustva

I ja sam bio obnovio ugovor decembra. Evo sad sam proverio nema signal kablovske. Net jos uvek radi. Mene su zvali pre par dana da me obaveste da predjem na veci paket. Nisam pristao na te uslove, posle kao ima jos jedan paket ali nije na sajtu (bez usluge vracanja 7 dana). Ne znam dal mogu da me iskljuce ako imam vazeci ugovor?
Zovi ih u Call Centar i upitaj ih ...

Ja sam pitao za kanale u ovim novim supernova paketima, inače ugovor sa exe netom mi je važeći do marta 2024. Ja i sada plaćam 3850 za paket 320/120 sa HBO i Cinemax kanalima, tako da ovaj srednji paket je 400/200 za iste pare, ima HBO i Cinemax, samo da ne ukinu neke kanala u tom paketu, mada verujem da ima sve ono što gledam.

Zvao, kaze da moze da me iskljuce, da su najavili i da moram da predjem na njihove pakete sa 50 posto popusta 12 meseci.
Razmisljam da raskinem ugovor i predjem na sbb,daju po 1 din prvih 10 meseci

Zvao, kaze da moze da me iskljuce, da su najavili i da moram da predjem na njihove pakete sa 50 posto popusta 12 meseci.
Razmisljam da raskinem ugovor i predjem na sbb,daju po 1 din prvih 10 meseci
Ako Vas ucenjuju obavezno kod drugog. Niko nema pravo da isključuje kanale ( šta oni ipak rade ) ,niko nema pravo da menja usluge ( šta oni opet rade ) , e da Vas neko i ucenjuje po tipu potpiši ili nema usluge e to im ne treba dozvoliti !

I ja sam bio obnovio ugovor decembra. Evo sad sam proverio nema signal kablovske. Net jos uvek radi. Mene su zvali pre par dana da me obaveste da predjem na veci paket. Nisam pristao na te uslove, posle kao ima jos jedan paket ali nije na sajtu (bez usluge vracanja 7 dana). Ne znam dal mogu da me iskljuce ako imam vazeci ugovor?
Preskeniraj ponovo kanale,dobio si supernovin raspored kanala. To se i meni desilo pre par meseci. Ne smeju da te iskluce sa vazecim ugovorom.

• Like
Reagovanja: uji
Pokrenuo ponovo trazenje i 99 posto kanala su tu 😊
E sad pitanje je do kada ce biti internet

Pokrenuo ponovo trazenje i 99 posto kanala su tu 😊
E sad pitanje je do kada ce biti internet
Aj nam pogledaj, u novoskeniranim kanalima.... da li ti je sad FOX u HD ili su i dalje sva 4 u SD.
Takodje to isto pogledaj za ove nove filmske, Euro Cinema 1-4, da li su i oni sada u HD, pa nam napisi....
Ili ako znas frekvencije kanala da pogledas, javi da li ti je RTS 1 HD na 642 ili na 714.

Aj nam pogledaj, u novoskeniranim kanalima.... da li ti je sad FOX u HD ili su i dalje sva 4 u SD.
Takodje to isto pogledaj za ove nove filmske, Euro Cinema 1-4, da li su i oni sada u HD, pa nam napisi....
Ili ako znas frekvencije kanala da pogledas, javi da li ti je RTS 1 HD na 642 ili na 714.
Jer koristiš Sky master ili ne !?

Fox sva 4 kanala su u HD, euro cinema je isto u HD. Za frekvenciju nemam pojma
Za Hbo kanale trazi Ci modul
Tv je prikljicen samo na kabli bez boxa (slabo i gledam)

Cek stani, polako. Još uvek si na starom Exe paketu? Ukoliko jesi, onda jos uvek traje plasenje korisnika koji su pred istek Exe paketa. Postoje ljudi u Nisu koje znam a da su produzili, relativno skoro, ugovore sa starim Exe paketima iz razloga jer Niš neće još uvek full pod SN.
Tako je, pod ugovornom obavezom sam od 2 godine koja ističe februara 2024. Ono šta sam primetio je da su svi kanali nestali a pojavili su se posle skeniranja s tim da je raspored kanala na listi sada drugačiji.
U svakom slučaju ne planiram da potpisujem ništa novo do naredne godine ako ne ugase signal i raskinu ugovor sa njihove strane, a nakon toga ću da vidim šta dalje.

Tako je, pod ugovornom obavezom sam od 2 godine koja ističe februara 2024. Ono šta sam primetio je da su svi kanali nestali a pojavili su se posle skeniranja s tim da je raspored kanala na listi sada drugačiji.
U svakom slučaju ne planiram da potpisujem ništa novo do naredne godine ako ne ugase signal i raskinu ugovor sa njihove strane, a nakon toga ću da vidim šta dalje.
Oni da raskinu neće to se neće desiti njihov dinar običnom čoveku je kao kuća .
Oni su samo sponzor " uspešnom " tako da se zato puno ne brinete !😀

Ma ja mislim da agenti njihovi cak i dalje korisnicima nude exe pakete ili su mozda sad prestali, kao sto sam ja uzeo pocetkom februara, i dali su mi 12m gratisa, tako da bi im glup potez bio da nas nove korisnike prebace odmah na SN pakete jer bismo imali pravo na raskid + oni ne dobili ni dinara od nas, izgleda da idu random, a nas nove korisnike i dalje zaobilaze (i neka...).

Jedino sto ce dobro izaci iz ovoga je da ce sada ceo Nis biti pokriven SN optikom (tj. bivsom EXE-ovom) jer su do sada na EXE infrastrukturi nudili samo EXE pakete, a ako si hteo SN pakete morao si coax, jer je Supernovina pokrivenost optikom mala...

Ma ja mislim da agenti njihovi cak i dalje korisnicima nude exe pakete ili su mozda sad prestali, kao sto sam ja uzeo pocetkom februara, i dali su mi 12m gratisa, tako da bi im glup potez bio da nas nove korisnike prebace odmah na SN pakete jer bismo imali pravo na raskid + oni ne dobili ni dinara od nas, izgleda da idu random, a nas nove korisnike i dalje zaobilaze (i neka...).

Jedino sto ce dobro izaci iz ovoga je da ce sada ceo Nis biti pokriven SN optikom (tj. bivsom EXE-ovom) jer su do sada na EXE infrastrukturi nudili samo EXE pakete, a ako si hteo SN pakete morao si coax, jer je Supernovina pokrivenost optikom mala...
12 meseci gratis !?😀

Pa jer imate ugovor ili ne !?
Imam ugovor do decembra 2025,obnovio sam zimus. Tad su me zvali i poslali mi na mail. Sad kad sam preskenirao kanale vidim da kablovska radi. Drugaciji je raspored i neki kanali koji su bili otljucani sad traze Ci modul. Mene zanima samo mogu li da mi ugase internet dok mi traje ugovorna obaveza i mogu li oni da raskinu ugovor sa njihove stane. Kad sam zvao call centar nista mi konkretno nisu rekli, kao mi smo vas obavestili kao nisu znali kad ce tacno da se exe net ugasi, evo sad ste nagradjeni sa 12 meseci po 50% popusta...
Stari paket je bio exe par sa 100 /40 neta i svi kanali na tv placao 2340. Kad sam obnovio ugovor dali su mi jos dva meseca po 1 dinar. Sad je najfiniji paket 3250 a nezvanicno ima jos jedan slabiji od 2950 koji nije na sajtu, bez uredjaja za vracanje.
Ako nemaju pravo da ugase internet ne bi potpisivao novi ugovor

Imam ponudu da predjem na Orion optiku, Niš je u pitanju. Izuzev nešto niže cene šta dobijam/gubim? Aprila mi istice ugovor

Kako vam se ponasa Exe optika zadnjih dana? Nesto "stuca" li nemam vremena da uhvatim sta. Mislim da je sve poslo nizbrdo od kada je NAT-ovan pristup. Nisam se bavio analizom, ali treba mu dosta da pocne da otvori sajt, pa onda radi okej, treba mu dosta da premota YT pa onda bude okej, par puta su mi se kolege zalile da kad serujem ekran kasni slika mnogo, sto nikada ranije nije bio slucaj. Optika 150/60 ako se ne varam, onaj paket od 1890.

Kako vam se ponasa Exe optika zadnjih dana? Nesto "stuca" li nemam vremena da uhvatim sta. Mislim da je sve poslo nizbrdo od kada je NAT-ovan pristup. Nisam se bavio analizom, ali treba mu dosta da pocne da otvori sajt, pa onda radi okej, treba mu dosta da premota YT pa onda bude okej, par puta su mi se kolege zalile da kad serujem ekran kasni slika mnogo, sto nikada ranije nije bio slucaj. Optika 150/60 ako se ne varam, onaj paket od 1890.
Hmmmm...Ja sam mislio da tripujem ili da mi komp nesto zabada, znaci ipak ima nesto.
I meni se povremeno isto to desava u poslednjih 2 dana, pre toga je sve radilo super.

Ma ne tripujes, kopa se nesto random. Ali definitivno nije to to kako je pre radio Exe.

Jel još nekoga stalno zovu da upozore kako se exe signal gasi i da treba da se potpiše novi ugovor i pređe na supernovu? Svaki put im kažem da ne bih ništa potpisivao već da exe signal traje dok traje, i oni opet zovu i to uvek sa istom pričom 😁

Pre neki dan zamenili sve kanale, a danas dobio poziv za ponudu kao exe net se gasi morate da pređete na supernovu. Dobio sam popust za 2M 6 meseci 50% ili 2L 50% 12 meseci. Reko sam da ću se javiti posle praznika jer bih da vidim druge ponude, mada mi se ova ne sviđa. Ako ima neko predlog slobodna neka mi kaže šta je dobro

Pre neki dan zamenili sve kanale, a danas dobio poziv za ponudu kao exe net se gasi morate da pređete na supernovu. Dobio sam popust za 2M 6 meseci 50% ili 2L 50% 12 meseci. Reko sam da ću se javiti posle praznika jer bih da vidim druge ponude, mada mi se ova ne sviđa. Ako ima neko predlog slobodna neka mi kaže šta je dobro
Ako je Niš u pitanju, pogledaj ponudu gradskih provajdera. Ima i ovde tema (množina) o njima.

Ехе-нет мобилна апп престала да ми ради од данас, има ли неко сличан случај?

Jel ima neko problem sa internetom?

Nazad
Vrh Dno