Izbacen jos jedan Exe kanal sa stranom muzikom sa pozicije 163 The Voice. Tako ce verovatno i ostale Exe kanale
Izbaciće oni još ko zna koliko kanala njima je bitno da pruže uslugu znači ako na paketu koji koristiš piše npr.210 ili 230 e toliko kanala možeš dobiti ,baš njih mnogo briga šta korisnik želi ...
U decembru 2020 na moje pitanje još je radio Call -centra na 018/41-55555 da li će se menjati lista kanala odgovor koji sam dobio ne neće samo je moguće da se još dodaju kanali ali da se gubi to sigurno neće!
Danas posle nepune 2 godine ,korisnici bivše Exe -Net kompanije nemaju Move uređaj kao ostali korisnici iste mreže Supernova ,nemaju ni ,pristup nekadašnjem korisničkom portalu Exe -Net ( potrošnje neta i fiksne telefonije),kanali "iščezavaju" a kada im kanal "zabacuje" treba im po deset dana da smetnju sagledaju.
Opšta nezainteresovanost za korisnika .
Nažalost ,ja sam to sve znao pitao sam čisto radi reda da li će se sa promenom provajdera i prelaskom kod Telekoma Srbije ili sestra firme Supernova izgubiti kvalitet dobijao uveravanja da neće ali kao i sve te i ovo te reči su se "izjalovile"
Prelaskom i kod drugog ,petog ...dvadeset i petog provajdera isto će biti!
Nažalost ono što smo mi imali u Nišu a što je se zvalo Exe-Net odlazi polako u zaborav a tvrdim da smo u Republici Srbiji imali najboljeg provajdera u oblasti pružanja telekomunikacije!