Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Dejan Gavrilović obično diže halabuku tamo gde ne treba, ali ni ovog puta nije u pravu, jer činjenica je da Exe Net je definisao članom 1 da važe odredbe opštih uslova za obe ugovorne strane, a to dalje znači i mogućnost jednostranog raskida od strane operatera, odn. Supernove. Opštepoznato je da se Telekom hvata za svaku slamku i u ovo su promišljeno istupili.
 
Zvali su danas iz Exenet-a i rekli da ce sledece nedelje da promene staticku adresu koja se koristi godinama. Verovatno je i to deo tog prebacivanja na Supernovu. Do sad je sve bilo ok, videcemo nakon ove promene.
 
U centru grada sam, u sopstvenoj kući i rešio sam da menjam provajdere čim mi se ukaže prilika.
Nema vajde od dugog ugovora kod nikoga. Zato ćao!
Odlucio sam da napustim ExeNet (tj. Supernovu) i pređem u lokalnu konkirenciju pošto mi je ponuđen vrlo povoljan ugovor na 24m.
Sad biram koji od Eon paketa da izaberem. Glavni razlog je ona zajebancija sa prekonfigurisanjem celog grada ...
 
Da li neko mozda ima neki link ili bilo sta za cenovnik exe neta? Posto sam u poslovnici vido da imaju u supernovi kad sam bio...
 
Naravno da ima, i nece moci da tek tako bez posledica da promene, a kamo li ukinu u Nisu. To pokusavaju u Sokobanji jer nemaju konkurenciju. Ali malo su se zeznuli ako misle da to mogu u Nisu da sprovedu.

Evo cenovnika
 
Poslednja izmena:
До када важе ценовници? Да ли нови корисник може узети ехе пакет?
 
До када важе ценовници? Да ли нови корисник може узети ехе пакет?
Moraš biti uporan ,ne znam šta da ti kažem pokušaj preko agenata prodaje pokušaj ( ma da si sigurno već pokušavao pozivom Call -centra )....
 
Moze novi korisnik uzeti Exe, ali naravno na sve moguce nacine prvo ce pokusati da uvale njihove debilne sn pakete.
Sa takvom politikom sn treba da propadne. Sklop ljudi koji se ne razume u ono sto radi, nema ni osnivno potrebno znanje, a ujedno izgubljeni u daleku proslost, bez imalo realnosti. Zalosno je vise bilo sta i pisati na tu temu...
 
Juce promoter doneo ponudu (flajer) za Super EXE pakete u Pirotu. Mogu da se uzmu. Budi uporan.
 
Занимљиво пословање у сваком случају.
 
  • Like
Reagovanja: uji
gvlada, gde su ti rekli da nema vise exe paketa? I sta nude onda, samo supernovine pakete?
 
Неки промотери, успут. Не знам детаље.
 
Mislim da nema više EXE paketa, pitao sam skoro. Uskoro, za nedelju dana nigde više neće moći EXE paketi da se uvode, baš zato i rade ovo pripajanje. Čuo sam isto da su nekim EXE DTV korisnicima odobrili MOVE OTT platformu, znači ne onaj Supernovin hibridni uredjaj već samo OTT za vraćanje. Jel zna neko lično nekog sa tim slučajem/uređajem a da je na EXE?
 
Ovo i meme zanima, jer su mi preko maila odgovorili pre par dana da i dalje nije moguce move korisnicima koji su na exe netu.
 
Zvali su danas iz Exenet-a i rekli da ce sledece nedelje da promene staticku adresu koja se koristi godinama. Verovatno je i to deo tog prebacivanja na Supernovu. Do sad je sve bilo ok, videcemo nakon ove promene.
Kod mene su promenjena podešavanja, inače je njihov ruter. I znate šta, sada imam non-stop prekide u radu interneta. Na svaka dva minuta bar pet puta prekine pa nastavi i tako već par dana.
Sutra ih zovem da vidim šta se dešava...
 
Pa bas zato i pitam, posto su neki ovde pisali da su ih zvali bas zbog toga.
 
Bila gospoda iz SN sad kod mene, doneli mi Hibridni Move (slika kompletno ista kao i pre) VOD radi lepo slika je okej, Supernovaott radi lepo, zadovoljan sam osim male sitnice, a to je upload su mi smanjili za 40mbps xd
13079149806.png
 
Ниси ти крив наравно, него браво за њих кад нуде толико напредан уп.
Имаш ли мтс оптику близу?
 
MTS Optiku u Sokobanji ima samo Opstina (mesto gde radim) Osnovna Skola, Srednja Skola, i JKP
Oni su biznis korisnici i placaju pakete oko 150e mesecno.
Realno da je upload bar 40 ovo bi bila odlicna ponuda...
 
Mnogo tu losih stvari ima, nije samo upload. Dhcp umesto pppoe, cg-nat, veci ping ma sami njihovi serveri i koncept... razna ogranicenja, mnogo toga je katastrofa. Samo polako videces uskoro.
Zali boze sto su kupili Exe i unistili sve odnosno kako oni kazu "unapredili". Ali tako to ide u Srbiji, ne samo za internet i tv vec za sve ostali, svi se nesto zale, svima ne valja ali opet se cuti i dozvoljava bez da se podigne glas.
 
Izbacen jos jedan Exe kanal sa stranom muzikom sa pozicije 163 The Voice. Tako ce verovatno i ostale Exe kanale
 
Izbacen jos jedan Exe kanal sa stranom muzikom sa pozicije 163 The Voice. Tako ce verovatno i ostale Exe kanale
Izbaciće oni još ko zna koliko kanala njima je bitno da pruže uslugu znači ako na paketu koji koristiš piše npr.210 ili 230 e toliko kanala možeš dobiti ,baš njih mnogo briga šta korisnik želi ...
U decembru 2020 na moje pitanje još je radio Call -centra na 018/41-55555 da li će se menjati lista kanala odgovor koji sam dobio ne neće samo je moguće da se još dodaju kanali ali da se gubi to sigurno neće!
Danas posle nepune 2 godine ,korisnici bivše Exe -Net kompanije nemaju Move uređaj kao ostali korisnici iste mreže Supernova ,nemaju ni ,pristup nekadašnjem korisničkom portalu Exe -Net ( potrošnje neta i fiksne telefonije),kanali "iščezavaju" a kada im kanal "zabacuje" treba im po deset dana da smetnju sagledaju.
Opšta nezainteresovanost za korisnika .
Nažalost ,ja sam to sve znao pitao sam čisto radi reda da li će se sa promenom provajdera i prelaskom kod Telekoma Srbije ili sestra firme Supernova izgubiti kvalitet dobijao uveravanja da neće ali kao i sve te i ovo te reči su se "izjalovile"
Prelaskom i kod drugog ,petog ...dvadeset i petog provajdera isto će biti!
Nažalost ono što smo mi imali u Nišu a što je se zvalo Exe-Net odlazi polako u zaborav a tvrdim da smo u Republici Srbiji imali najboljeg provajdera u oblasti pružanja telekomunikacije!
 
Joa 3 sata 48h bez interneta u Nisu. Bravo za njih.
 
Nazad
Vrh Dno