Šta je novo?

Exe Net - iskustva

@3D-Elite 60 je upload, 150 download, baš kako je deklarativno i inače.

Nisam skoro merio, ali OK je:

Prilozi

• Presentation1.jpg
    Presentation1.jpg
    62.7 KB · Pregleda: 56
Da li neko ima problem od kad su "sredjivali" podesavanja sa packet lose?

Nažalost, stvari su takve kakve jesu. Ja sam i više nego presrećan što ću barem još dve godine nastaviti po starom, s obzirom na to šta su drugde uradili ili pokušavali da urade.

Ima li šta od manjih provajdera tamo, sem Exe-neta? Ili je sve isto MTS+derivati, SBB isto, Orion?

Koliko vidim, neko je u komšiluku (možda prekoputa), ali tu negde hvatam nečiji NiNet, najverovatnije optika, pošto u televiziji Leskovac imaju link.

Zdravo ljudi, da li neko možda zna za nova podešavanja supernove za exenet korisnike? Ceo dan mi internet ne radi, da bi posle više prijava dobio email gde kažu da su navodno pokušali da me dobiju ali sa skrivenim brojem!? I da sad moram da čekam dok ne dodjem na red da me opet zovu i daju nova podešavanja...naravno tražio podešavanja da mi pošalju mailom ali uzalud.
Niš je u pitanju.

@stevan83 i dalje im rade brojevi tehničke podrške tj. zvali su me sa 0184155555 kada sam se Supernovi požalio da mi prvobitno nije pušten pun protok i onda su to oni regulisali.

@stevan83 i dalje im rade brojevi tehničke podrške tj. zvali su me sa 0184155555 kada sam se Supernovi požalio da mi prvobitno nije pušten pun protok i onda su to oni regulisali.
Hvala na informaciji, zapisaću.
Inače reših, prebacio sa PPPOE na DHCP i dobio posle 10tak minuta IP adresu, probao i danas to ali nisam sačekao dovoljno izgleda.
To su mogli u mailu da napišu...

Вероватно им је подршка за Ниш и даље на истој адреси.

Potpisao sam ugovor na Super Exe Par 2 uz 12 meseci po 1 dinar. Tehničari su prvobitno hteli da mi montiraju posebno GPON i WiFi ruter, ali sam im iskukao objedinjeni uređaj i dali su mi Huawei HG8245W5-6T. Razlika u odnosu na Phicomm D3 je ogromna, te sada imam domet u kupatilu i drugoj sobi (zidovi od pune cigle). Ako kojim slučajem kanali budu skremblovani, moći ću naknadno da zadužim CA modul i karticu, ali kažu da ne bi trebalo da dođe do kodiranja TV signala. U pitanju je Leskovac.
Skremblovace sve kanali, promenice pakete, pilot projekat Sokobanja (govorim ti iz licnog iskustva)

• Like
Reagovanja: uji
@nikisb u toku sam sa tvojim slučajem i znam šta bi moglo da me sleduje. Za sad ništa ne gubim pa i ako oni meni raskinu ugovor, ja ništa neću da plaćam i tol'ko zbor. Silom niko ne može da me natera na nešto što neću.

Dap, po onome sto mi je rekao prijatelj koji radi u telekomu, zele da naprave opste pakete i da svi od bga preko nisa do vranja imaju iste pakete i ako su na razlicitim infrastrukturama, fazon Exe je tu imao najbolju infrastrukturu, a neki drugi operater vrv ne moze da izgura preko 15Mbps uploada, i zbog toga korisnici exe neta moraju da ispastaju kad im se promeni paket....

• Like
Reagovanja: uji
Dap, po onome sto mi je rekao prijatelj koji radi u telekomu, zele da naprave opste pakete i da svi od bga preko nisa do vranja imaju iste pakete i ako su na razlicitim infrastrukturama, fazon Exe je tu imao najbolju infrastrukturu, a neki drugi operater vrv ne moze da izgura preko 15Mbps uploada, i zbog toga korisnici exe neta moraju da ispastaju kad im se promeni paket....
Пера којот, суви геније...

Pa verujem da rade na tome da konacno naprave pakete naravno u svoju korist jer ovako od leta krece Premier liga a zna se koliko je placeno za 6 godina a morace da se skrembluju kanali pa ko hoce morace da plati....nazalost svih nas iz Exe paketa...

Pa verujem da rade na tome da konacno naprave pakete naravno u svoju korist jer ovako od leta krece Premier liga a zna se koliko je placeno za 6 godina a morace da se skrembluju kanali pa ko hoce morace da plati....nazalost svih nas iz Exe paketa...
Realno ali realno trebalo je i ranije uvesti da nemogu svi korisnici da otvaraju sve kanale i naravno da se broj kanala uveća ( od ove trenutne ponude kao što je to nekada redovno radio Exe -Net i samo ubacivao nove kanale ) ,te je trebalo da po ceni paketa čovek sam vidi koliko kablovskih može da ima.
To je realno !
Da li i kod Vas Epg usluga baguje tj. na nekim kanalima nema !?

Poslednja izmena:
Kod mene nema uopšte otkako ih je preuzela Supernova još od 2021. Priključen sam direktno na DVB-C.

Nazad
Vrh Dno