Hvala na informaciji, zapisaću.@stevan83 i dalje im rade brojevi tehničke podrške tj. zvali su me sa 0184155555 kada sam se Supernovi požalio da mi prvobitno nije pušten pun protok i onda su to oni regulisali.
Skremblovace sve kanali, promenice pakete, pilot projekat Sokobanja (govorim ti iz licnog iskustva)Potpisao sam ugovor na Super Exe Par 2 uz 12 meseci po 1 dinar. Tehničari su prvobitno hteli da mi montiraju posebno GPON i WiFi ruter, ali sam im iskukao objedinjeni uređaj i dali su mi Huawei HG8245W5-6T. Razlika u odnosu na Phicomm D3 je ogromna, te sada imam domet u kupatilu i drugoj sobi (zidovi od pune cigle). Ako kojim slučajem kanali budu skremblovani, moći ću naknadno da zadužim CA modul i karticu, ali kažu da ne bi trebalo da dođe do kodiranja TV signala. U pitanju je Leskovac.
Sokobanja je malo mesto, EXE je dominirao u Nišu, Leskovcu, Pirotu... to je ogroman broj korisnika za skremblovanje. Biće to je sigurno ali ne u skorije vreme.Skremblovace sve kanali, promenice pakete, pilot projekat Sokobanja (govorim ti iz licnog iskustva)
Пера којот, суви геније...Dap, po onome sto mi je rekao prijatelj koji radi u telekomu, zele da naprave opste pakete i da svi od bga preko nisa do vranja imaju iste pakete i ako su na razlicitim infrastrukturama, fazon Exe je tu imao najbolju infrastrukturu, a neki drugi operater vrv ne moze da izgura preko 15Mbps uploada, i zbog toga korisnici exe neta moraju da ispastaju kad im se promeni paket....
U pravu si, nakon pretrage kanala Superstar na broju 3 je vidljiv.Da li si određivao brzu pretragu kanala!?
Realno ali realno trebalo je i ranije uvesti da nemogu svi korisnici da otvaraju sve kanale i naravno da se broj kanala uveća ( od ove trenutne ponude kao što je to nekada redovno radio Exe -Net i samo ubacivao nove kanale ) ,te je trebalo da po ceni paketa čovek sam vidi koliko kablovskih može da ima.Pa verujem da rade na tome da konacno naprave pakete naravno u svoju korist jer ovako od leta krece Premier liga a zna se koliko je placeno za 6 godina a morace da se skrembluju kanali pa ko hoce morace da plati....nazalost svih nas iz Exe paketa...
A kako si priključio Sky Master i TV !?Kod mene nema uopšte otkako ih je preuzela Supernova još od 2021. Priključen sam direktno na DVB-C.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari