Izvini ,koji deo grada?Joa 3 sata 48h bez interneta u Nisu. Bravo za njih.
Izvini ,koji deo grada?Joa 3 sata 48h bez interneta u Nisu. Bravo za njih.
kapiram ja tebe i sve si u pravu što si do sad postovao (napsao), ali.......ne vredi da kukaš i da budeš ogorčen, jednostavno prihvati da je to tako, jer veruj mi ništa ali bukvalno ništa nećeš da promeniš, jedino što možeš da menjaš je operater ako imaš mogućnostNe sekiraj se. Bice non-stop tako kad nas skroz "unaprede". Amaterizam na delu. Bolje da promene naziv iz supernova u Amateri bez iskustva. Srećom dobar deo nas vise nece biti njihovi korisnici kad do privedu kraju, tako da...
Pa jesi kontaktirao Call -centrar !?Pantelej, ispod crkve.
Još u sredu ujutru. Čekao sam ih juče da dođu i zamene ONT, jer nisu u mogućnosti udaljeno da reše, nisu došli. Videćemo.Pa jesi kontaktirao Call -centrar !?
Zovi i piši e-mail traži urgenciju rešavanja poteškoće!Još u sredu ujutru. Čekao sam ih juče da dođu i zamene ONT, jer nisu u mogućnosti udaljeno da reše, nisu došli. Videćemo.
To je bilo ranije "ex" Exe-Net više ne postoji pripajanjem u Supernova - Telekom Srbije a.d sada i zapošljeni primaju platu od Supernove znaju da reklamacija korisnika više ništa ne predstavlja tj.niko neće snositi odgovornost i penale za nešto što ne funkcioniše u potpunostiРаније ехе у пола ноћи решавао проблем. Сећам се нешто зезала брзина, пријавим увече преко порука са портала а ујутру кад устао видим стигла порука око 4.00 да проверим стање.
Ja već taj bivši Exe -Net pravim od blata na Sky masteru mi i dalje stoji njihov logo ovi Supernova-ši ni logo nemaju ukusa da naprave !😀😄Evo primera.
Pošaljem mejl rano 13-og gde pitam ima li kakav uređaj da se uzme umesto MOVE hibrida a da iziskuje samo UTP kabl, neki IP TV box. Odgovora nema do ponedeljka 18-og i tad odem u poslovnicu. Saznam u međuvremenu da ima izvesni MOVE IP STB i pitam tamo da uzmem tu spravu. Ubeđujem se sa operaterkom da to nije klasičan STB skoro 10 minuta. Istog dana ažuriram mejl i izričito tražim taj MOVE IP STB. 10 minuta kasnije operaterka zove i kaže da mogu dobiti taj uređaj i da radi onako kako očekujem. Idućeg jutra 19-og druga operaterka zove i odgovara na mejl da oni takav uređaj više nemaju u upotrebi.
Imaju ga ali ne funkcioniše kako želim, imaju ga i sve funkcioniše kako očekujem, nemaju ga u upotrebi. 3 različite osobe i 3 različita odgovora.
Da ne pominjem kako su mi rešili problem šuma, najradije bih da izbrišem to iz glave.
Lokalni Beogrid je ekspresno (osim zimi kad smrzne krov a on je na kosini) rešavao probleme a posle i SBB jer su preuzeli Beogrid i ekipu pa se sa te strane ništa nije bitnije promenilo.
Što se SN tiče, bolje u crkvu da odete i pomolite se da sve radi u najboljem redu.
Pravićete taj vaš Exe od blata kad vam kažem.
Preko Sky mastera dekodera mi je bolje !Jel po vama bolje pratiti kablovsku preko dvb-c samog tv-a, ili preko dekodera ?
Mozes li mi slikati podesevanja pod prikaz slike u skymasteru, kontrast,zasicenost itdPreko Sky mastera dekodera mi je bolje !
Sve sam podesio na 50 a oštrina naravno na 100 tku !Mozes li mi slikati podesevanja pod prikaz slike u skymasteru, kontrast,zasicenost itd
Nisu li ti slova na titlu previse gruba??Sve sam podesio na 50 a oštrina naravno na 100 tku !
ONT odnosno deo koji glumi telefonsku centralu je vraćen na fabrička podešavanja, na američki dialtone. U Americi je uvek prisutan samo taj jednoličan zvuk.Zna li neko sta se desava sa telefonijom? Naime, od kada su prebacivali na CG-NAT, kada "podginem slusalicu" telefon nema onaj normalni signal, vec samo jednolican zvuk/pisak. Ali normalno mogu da okrenem broj tj. da me pozovu, sve radi. Je l to samo kod mene ostao neki bug ili je to kod svih? Mozda je to tako u naprednoj telefoniji?
Не подешавај на кабловским рисиверима, боксовима и сл. Подеси на тв, калибриши колико можеш и не дирај.Sve sam podesio na 50 a oštrina naravno na 100 tku !
Ja sam ih pozivao na 0800 311-312 opisao grešku kontaktirali su me iz Exe Net Niš sa 018/4155555 i odmah je ispravljeno podešena ta Zona ili šta već na "Italijansku" ili koju već zaboravih ali veruj mi da je moguće to rešiti...ONT odnosno deo koji glumi telefonsku centralu je vraćen na fabrička podešavanja, na američki dialtone. U Americi je uvek prisutan samo taj jednoličan zvuk.
Kod mene na običnom telekomovom fiksnom telefonu - koji više nije povezan ni sa jednom "pravom centralom" već se telefonski kabl terminiše na isturenom stepenu na ulici, uvek imam taj američki dialtone, to je defaultno podešavanje, tebi je VoIP klijent u ONT-u, meni je ovde gde imam "običan fiksni" taj VoIP (SIP) klijent par stotina metara dalje na ulici. Jedino od tog "simulatora telefonske centrale" zavisi dialtone. Dialtone se emituje kad "podigneš slušalicu" a SIP klijent je online - ima ostvarenu vezu ka mreži dalje.
Da li si određivao brzu pretragu kanala!?Zna li neko koji je razlog da se na kablovskoj uopste ne vidi kanal broj 3 (Superstar)? Ja to nisam nikada koristio nego su me zamolili da pogledam.
Kako kazu ranije je taj kanal bio vidljiv a sada se broj 3 uopste i ne vidi na listi. Paket je Super Exe PAR 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari