Realno najveća slabost EXEa je nedostatak dobre platforme za gledanje unazad. Ovo trenutno je realno krš.
Take je.
Realno najveća slabost EXEa je nedostatak dobre platforme za gledanje unazad. Ovo trenutno je realno krš.
Lokacija?Kod mene od pre 10 minuta prekid svih usluga.
Imaju novu, bolju, nije krs.
Koju novu aplikaciju? Ako mislis na onu mobilnu onda mi kazi kako to da koristimo na televizoru a da ne moram da povezem misa i tastaturu i napravim racunar u sobi samo da bih gledao televiziju, to je aplikacija za decu, da mogu da gledaju crtace na telefonu a ne da se gleda na TV-u kao sto dolikuje
Čini mi se da su ovo novi kanali:
HD TDC, HD TV Turizam, Balkan Trip, Jeka TV --> 554000kHz
Dexy TV --> 586000kHz
Preskenirao do sada 100 puta, samo Fox Crime HD ima EPG, prijavljivao, bez uspeha.
Sad proverio i kod komšije, i kod njega isto.
Koji tv imaš, ja isto epg, nemam ni na jedan fox HD, kao ni na arenama 1-5,inače iz niša samRekao sam im već, kažu da je kod njih sve u redu i da preskeniram kanale.
I tako čavrljamo od kad su uveli FOX HD kanale.
Nema EPG-a ni na Discovery Science, odgovor im je da im ga distributer kanala ne isporučuje. A ja na nekim iptv listama koje koristim i u koje sam ubacio epg izvor, imam EPG na svim kanalima koje sam naveo.
Rekao sam im već, kažu da je kod njih sve u redu i da preskeniram kanale.
I tako čavrljamo od kad su uveli FOX HD kanale.
Nema EPG-a ni na Discovery Science, odgovor im je da im ga distributer kanala ne isporučuje. A ja na nekim iptv listama koje koristim i u koje sam ubacio epg izvor, imam EPG na svim kanalima koje sam naveo.
Imam LG i FOX televizor i njihov stb. Na svim je situacija ista. Ni na njihovom stb-u (koji je najmerodavniji, oni su mi tako rekli) nema epg-a na kanalima koje sam pomenuo. Zanimljivo je da na kanalu HD Fox Crime ima epg-a, a na ostalim HD Foxovima nema.
Kad sam prošle godine prešao u Exe Net, na SD Arenama je bilo epg-a, a na HD verzijama nije. Posle par meseci sam im poslao mail i naveo taj problem, posle par sati rešili. Pošalji im mail.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari