Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Ако знаш да имају кажи шта се дешава са Хистори хд... што га избацише?

Otkud znam, nisam ni video da ima taj kanal. Najvise muzicke kanale i Arenu HD pratim, ponekad discovery science HD. Mogu da pitam preko maila ako hoces, ako ti je bitno.

Хехе... то може свако, реко имаш неке проверене информације. :)

I kod mene isto.
Zvao sam korisnički centar i rekli su mi da imaju neke radove zbog gradnje kružnog toka na bulevaru Nikole Tesle.
Ili su iskidali kabl ili ga izmeštaju.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Radovi kod buduceng kruznog toka u blizini autopijace, zbog toga nema. Pretpostavljam da je Jovic/Bjegovic ?

Poslednja izmena:
Imaju novu, bolju, nije krs.

Koju novu aplikaciju? Ako mislis na onu mobilnu onda mi kazi kako to da koristimo na televizoru a da ne moram da povezem misa i tastaturu i napravim racunar u sobi samo da bih gledao televiziju, to je aplikacija za decu, da mogu da gledaju crtace na telefonu a ne da se gleda na TV-u kao sto dolikuje

Koju novu aplikaciju? Ako mislis na onu mobilnu onda mi kazi kako to da koristimo na televizoru a da ne moram da povezem misa i tastaturu i napravim racunar u sobi samo da bih gledao televiziju, to je aplikacija za decu, da mogu da gledaju crtace na telefonu a ne da se gleda na TV-u kao sto dolikuje

Čovek radi u Exe-u, kao i mnogi drugi u ovoj temi... ili jednostavno brani firmu ili ima uvid u neku novu verziju koja nije javno dostupna.

Jok. Nema ga ni Discovery Channel HD.

Znaci mora ponovo da im se pise.
Ja vec poslao email, posalji i ti.

Poslednja izmena:
Poslao. Reci mi molim te, imaju li kod tebe EPG HD Foxovi i Prva Plus?

Prva plus nema epg, ostale prve imaju. Svi HD Fox kanali imaju epg. Probaj da preskeniras kanale mozda se epg oporavi.

Preskenirao do sada 100 puta, samo Fox Crime HD ima EPG, prijavljivao, bez uspeha.
Sad proverio i kod komšije, i kod njega isto.

Poslednja izmena:
Bas su efikasni, u Leskovcu aktiviran DexyTv, Discovery HD 945, BalkanTv, hdtv dunav, fruska gora, tv sumadija, tv apatin, jeka tv, Balkan trip, hd tv turizam, mozda ima jos neki.

Poslednja izmena:
Rekao sam im već, kažu da je kod njih sve u redu i da preskeniram kanale.
I tako čavrljamo od kad su uveli FOX HD kanale.
Nema EPG-a ni na Discovery Science, odgovor im je da im ga distributer kanala ne isporučuje. A ja na nekim iptv listama koje koristim i u koje sam ubacio epg izvor, imam EPG na svim kanalima koje sam naveo.

Poslednja izmena:
Nema EPG-a ni na Discovery Science, odgovor im je da im ga distributer kanala ne isporučuje. A ja na nekim iptv listama koje koristim i u koje sam ubacio epg izvor, imam EPG na svim kanalima koje sam naveo.
Koji tv imaš, ja isto epg, nemam ni na jedan fox HD, kao ni na arenama 1-5,inače iz niša sam

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Imam LG i FOX televizor i njihov stb. Na svim je situacija ista. Ni na njihovom stb-u (koji je najmerodavniji, oni su mi tako rekli) nema epg-a na kanalima koje sam pomenuo. Zanimljivo je da na kanalu HD Fox Crime ima epg-a, a na ostalim HD Foxovima nema.
Kad sam prošle godine prešao u Exe Net, na SD Arenama je bilo epg-a, a na HD verzijama nije. Posle par meseci sam im poslao mail i naveo taj problem, posle par sati rešili. Pošalji im mail.

Jesi probao da pustis fox hd, klikni na epg i sacekaj par minuta dok povuce epg podatke.

Imam LG i FOX televizor i njihov stb. Na svim je situacija ista. Ni na njihovom stb-u (koji je najmerodavniji, oni su mi tako rekli) nema epg-a na kanalima koje sam pomenuo. Zanimljivo je da na kanalu HD Fox Crime ima epg-a, a na ostalim HD Foxovima nema.
Kad sam prošle godine prešao u Exe Net, na SD Arenama je bilo epg-a, a na HD verzijama nije. Posle par meseci sam im poslao mail i naveo taj problem, posle par sati rešili. Pošalji im mail.

Sat i datum da li su tacni, te informacije tv i stb isto dobijaju preko mreze. Neznam sta drugo da ti kazem, posto i njihov stb nedobija epg. Pisi svaki dan i navedi modele uredjaja. Znam kada su poceli u Le raspored kanala je radio retko na kom modelu televizora. Svaki dan sam im pisao i posle mozda nedelju dana su resili problem.

Pišem im ja od kad su pustili HD Foxove. Malopre sam im pisao opet.

He, he, kad ti odgovore onom generičkom porukom "Hvala Vam na obaveštenju. Izvršili smo proveru i prosledili kolegama koji su zaduženi za televizijske kanale iz naše ponude. Potrudiće se da što pre reše nastalu situaciju. Molimo za malo strpljenja", znaš da od rešavanja problema nema ništa. :D

1.jpg 2.jpg

Juče i danas mi katastrofalan upload prema akademskoj mreži u Nišu. Možda sam ranije imao IP adresu iz drugog opsega, pa se to nije ispoljavalo. Trenutna IP adresa mi je 94.228.*.*
Prema drugim serverima je dobar upload:

Univerzitet u Nišu - Single

Univerzitet u Nišu - Multi

SBB Beograd - Single

London - Single

U Vlasotincu aktivirane frekvencije 554 i 562 i ubačeno:

060. HD TDC
069. Dexy TV
128. HD Turizam
129. Balkan Trip
137. Jeka TV
358. HD TV Pančevo