Šta je novo?

Exe Net - iskustva

E zato treba da molimo boga da EXE Net ostane posebna ekskluziva MTS-a a ne da postane deo supernove, sto se iskreno nadam da ce i biti. U slucaju da podju putem supernove, izgubice korisnike, jer ljudi jedostavno beze od iste. A to ogranicenje na 3-5 TV, a ogranicavanje kanala, kodiranje i slicno je najveca glupost i da se ja pitam zabranio bih to provajderima, a plus bacanje para za dodatne camove, kartice itd. Lepo pusti ljudima sve, sem eto "mozda" HBO da bude u paketima od SMART 3 pa navise, ostalo svi imaju sve i cenu paketa odredjuje brzina neta kao i do sada i kraj price. To maltretiranje risiverima, camovima i slicno je bre .... I naravno ko sto sam pre pricao, po meni onaj ko je smart 3 da dobije do 5 camova ili risivera za recimo HBO (ostalo naravno nije kodirano, pa 21 je vek neko u kuci ima 4-5-6 i vise tv-a, neko opet samo jedan i prosk opet dodje na ta 3 eventualno 4 i nece se provajder mnogo osiromasiti, jer nece svako uzeti risiver ili cam, asvakako ce biti veliki plus za provajdera), a za smart 4 i 5 za po jedan odnosno 2 uredjaja vise. To je najrealnije i najnormalnije resenje. EXE se do sada drzao te logike i zato ih ljudi i uzimaju pored naravno vrhunskog neta, i u slucaju da nesto tu MTS krene da menja izgubice veliki broj korisnika.

Inace izgbio se test7 tj History HD. Ne znam u cemu je problem da se taj kanal ne uvrsti u programsku semu umesto obicnog sd kanala, kao i zasto je nema Nacionalna u HD kad sve ostalo iz FOX produkcije je HD. Sada je aktivana koliko sam primetio i 562000 frekvencija, do skoro je samo bilo signala sad i tu ima novih kanala. Ukupno 390 TV i 18 radio kanala u Nisu. A koliko sam primetio Cinestar TV je sada Cinestar TV 1, sto znaci da postoji i Cinestar 2, tako da pored Cinestar Premier 1 i 2 koji fale bilo bi lepo da se ubaci i Cinestar 2. A da izguibio se i Mooze Dance u HD ima samo SD verzija. I skinite vise one SD verzije kanala, pa na pozicijama gde su SD ubacite HD i obrisite SD da ne zauzimaju bespotrebno bandwidth i ne prave guzvu jer i onako od onih lokalnih kanala ne moze da se zivi.

Sve u svemu provajder koji najvise nudi u svakom pogledu za sada. Nadamo se da ce tako i ostati.

Nestade net. Evo vec 10ak minuta. Radi li kod vas?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

@tootooban Ja ne mogu da se povežem na kućni kompjuter, što bi značilo da net ne radi.

EDIT: Evo sada radi.

Poslednja izmena:
E zato treba da molimo boga da EXE Net ostane posebna ekskluziva MTS-a a ne da postane deo supernove, sto se iskreno nadam da ce i biti. U slucaju da podju putem supernove, izgubice korisnike, jer ljudi jedostavno beze od iste. A to ogranicenje na 3-5 TV, a ogranicavanje kanala, kodiranje i slicno je najveca glupost i da se ja pitam zabranio bih to provajderima, a plus bacanje para za dodatne camove, kartice itd. Lepo pusti ljudima sve, sem eto "mozda" HBO da bude u paketima od SMART 3 pa navise, ostalo svi imaju sve i cenu paketa odredjuje brzina neta kao i do sada i kraj price. To maltretiranje risiverima, camovima i slicno je bre .... I naravno ko sto sam pre pricao, po meni onaj ko je smart 3 da dobije do 5 camova ili risivera za recimo HBO (ostalo naravno nije kodirano, pa 21 je vek neko u kuci ima 4-5-6 i vise tv-a, neko opet samo jedan i prosk opet dodje na ta 3 eventualno 4 i nece se provajder mnogo osiromasiti, jer nece svako uzeti risiver ili cam, asvakako ce biti veliki plus za provajdera), a za smart 4 i 5 za po jedan odnosno 2 uredjaja vise. To je najrealnije i najnormalnije resenje. EXE se do sada drzao te logike i zato ih ljudi i uzimaju pored naravno vrhunskog neta, i u slucaju da nesto tu MTS krene da menja izgubice veliki broj korisnika.

Inace izgbio se test7 tj History HD. Ne znam u cemu je problem da se taj kanal ne uvrsti u programsku semu umesto obicnog sd kanala, kao i zasto je nema Nacionalna u HD kad sve ostalo iz FOX produkcije je HD. Sada je aktivana koliko sam primetio i 562000 frekvencija, do skoro je samo bilo signala sad i tu ima novih kanala. Ukupno 390 TV i 18 radio kanala u Nisu. A koliko sam primetio Cinestar TV je sada Cinestar TV 1, sto znaci da postoji i Cinestar 2, tako da pored Cinestar Premier 1 i 2 koji fale bilo bi lepo da se ubaci i Cinestar 2. A da izguibio se i Mooze Dance u HD ima samo SD verzija. I skinite vise one SD verzije kanala, pa na pozicijama gde su SD ubacite HD i obrisite SD da ne zauzimaju bespotrebno bandwidth i ne prave guzvu jer i onako od onih lokalnih kanala ne moze da se zivi.

Sve u svemu provajder koji najvise nudi u svakom pogledu za sada. Nadamo se da ce tako i ostati.
Gde si našao u nišu 390,kod mene 383

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Мени тв нађе 391 тв и 18 радио канала.

Hocu da odjavim jednog, ubi boze, provajdera u Nisu pa umesto njega da uleti EXENET...posto imaju mislim 6 DUO paketa u svakom je razlicit broj TV kanala...meni to maltene nije bitno ali imam kuci one koji gledaju TV...na sajtu nisam uspeo da nadjem spisak kanala sem onih koje izdvajaju iz ponude...gde to moze da se nadje

У пословници.... на увид... пословна тајна....

@rzanac Prelistaj temu unazad. Više puta su kačeni spiskovi kanala.

И нису 100% потпуни... нешто убаце, нешто избаце... уопште ми се не свиђа такав "пословни однос".
Данас нема Хистори 1 хд, не убацују Националну географију хд, Биасат канали су такође само сд...

Сада је 390 канала, фали Хистори 1 хд тзв "тест 7".

СББ диже брзине, пре Ехе одговарао истом мером али сада под мтс сумњиво...

Чекај да видимо тачне цене пакета и брзине. За 5000дин сбб даје 500/50 + целу тв понуду и фиксни. Ехе за 5200дин даје 450/150 са тв и фиксним.
И даље је сбб тв понуда, са видео клубом и избором канала јача. Ехе тренутно нема мени битне Хистори 1 хд, НГЦ хд и Виасат хд канале.

Stvarno bi redno bilo bilo da vrate H1 HD!

History Channel.
Kod nas u Vlasotincu nemaju šta da vraćaju, nikad ga nije ni bilo.
Ni Discovery HD još nisu ubacili.
EPG na Foxovim HD kanalima još uvek ne mogu iz nekog razloga da ubace.
Isto važi i za Prvu Plus i Discovery Science HD, za koje mi kažu da za iste ne dobijaju EPG od distributera.

Poslednja izmena:
Aha, History ... meni samo nije jasno, zasto se taj kanal zove History ??? Viasat History makar ima neke emisije, a ovo :S:

Danasnji program

Shitsory.png

Модерна историја... него сада има 385 канала...

U Leskovcu H1 i dalje radi kao test7. H1 i H2 su jedni od najkvalitetnijih kanala. History1 pratim od njegovog pocetka, onda su pustili History2 i prebacili najomiljenije epizode na H2 tako da mi je od nastanka to omiljen kanal. Na eon-u su skoro ubacili history video klub, tako da mogu da se gledaju njihove najbolje emisije bez reklama sa prevodom i bez logoa. Upravo pratim 9 sezonu Ancient Aliens.

Одговор из центра, то је само тест канал. Проверавају дал добра слика и звук... па га ето нема више...

Ma nek prebace i sve ostalo u SD sta ce nam HD.

Ехе има преко 90 хд канала... али фале тих неколико "основних". History HD, NGC HD, Viasat Explore, History, Nature HD.

Ma moze da ima i 190 kad je vecina krs...

Pokidaše dušmani sa gradilišta kabl u naselju iz tehničkih fakulteta.
5ab0463b1727a9baaf69d2d0dce1050c.jpg

Damn. Kod nas januara bio pokidan. 24h trebalo. To je sex sa banderaskim razvlacenjem.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Realno najveća slabost EXEa je nedostatak dobre platforme za gledanje unazad. Ovo trenutno je realno krš.

Nazad
Vrh Dno