Gde si našao u nišu 390,kod mene 383E zato treba da molimo boga da EXE Net ostane posebna ekskluziva MTS-a a ne da postane deo supernove, sto se iskreno nadam da ce i biti. U slucaju da podju putem supernove, izgubice korisnike, jer ljudi jedostavno beze od iste. A to ogranicenje na 3-5 TV, a ogranicavanje kanala, kodiranje i slicno je najveca glupost i da se ja pitam zabranio bih to provajderima, a plus bacanje para za dodatne camove, kartice itd. Lepo pusti ljudima sve, sem eto "mozda" HBO da bude u paketima od SMART 3 pa navise, ostalo svi imaju sve i cenu paketa odredjuje brzina neta kao i do sada i kraj price. To maltretiranje risiverima, camovima i slicno je bre .... I naravno ko sto sam pre pricao, po meni onaj ko je smart 3 da dobije do 5 camova ili risivera za recimo HBO (ostalo naravno nije kodirano, pa 21 je vek neko u kuci ima 4-5-6 i vise tv-a, neko opet samo jedan i prosk opet dodje na ta 3 eventualno 4 i nece se provajder mnogo osiromasiti, jer nece svako uzeti risiver ili cam, asvakako ce biti veliki plus za provajdera), a za smart 4 i 5 za po jedan odnosno 2 uredjaja vise. To je najrealnije i najnormalnije resenje. EXE se do sada drzao te logike i zato ih ljudi i uzimaju pored naravno vrhunskog neta, i u slucaju da nesto tu MTS krene da menja izgubice veliki broj korisnika.
Inace izgbio se test7 tj History HD. Ne znam u cemu je problem da se taj kanal ne uvrsti u programsku semu umesto obicnog sd kanala, kao i zasto je nema Nacionalna u HD kad sve ostalo iz FOX produkcije je HD. Sada je aktivana koliko sam primetio i 562000 frekvencija, do skoro je samo bilo signala sad i tu ima novih kanala. Ukupno 390 TV i 18 radio kanala u Nisu. A koliko sam primetio Cinestar TV je sada Cinestar TV 1, sto znaci da postoji i Cinestar 2, tako da pored Cinestar Premier 1 i 2 koji fale bilo bi lepo da se ubaci i Cinestar 2. A da izguibio se i Mooze Dance u HD ima samo SD verzija. I skinite vise one SD verzije kanala, pa na pozicijama gde su SD ubacite HD i obrisite SD da ne zauzimaju bespotrebno bandwidth i ne prave guzvu jer i onako od onih lokalnih kanala ne moze da se zivi.
Sve u svemu provajder koji najvise nudi u svakom pogledu za sada. Nadamo se da ce tako i ostati.
Шта теби недостаје од канала?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari