Šta je novo?

Exe Net - iskustva

U Leskovcu pusteni novi kanali.
Arena Esport HD 594Mhz, Toxic HD 602Mhz

takodje su pusteni i HD Cinestar Fantasy 546Mhz, HD Cinestar Comedy 546Mhz.

Opasno sporo mi radi download sa WeTransfera i odredjenih sajtova.
2-3MB/s iso Ubuntu odavde https://ubuntu.com/download/desktop

Jel ima neko slicnih problema?
Speedtest prijavljuje regularne brzine (prema exenet serveru) ali realan download preko nekih servera je ocaj..

Danas su mi uveli internet i TV Smart Duo 1 paket. Dobio sam ruter Huawei Echolife HS8145V5.

Problem što sam zaboravio da pitam montažere koji su login podaci za ruter :Username i Password. Da li neko zna koji su login podaci ? Ako nije mesto da se pišu podaci javno može i preko PP na forumu

Unapred hvala

^ Probaj:
root
admin123

Ovi hbo kanali koji su skremblovani ima li neka fora da prorade posto na supernovi rade?

Да ли неко зна да ли ће Ехе нет проћи слично са каналима као и Супернова?
Мислим на неке Дискавери канале, Анимал планет, Еуро спорт...

Да ли неко зна да ли ће Ехе нет проћи слично са каналима као и Супернова?
Мислим на неке Дискавери канале, Анимал планет, Еуро спорт...

Ne verujem ni da će Supernova izgubiti kanale poput Discovery-ja, Animal Planeta, Euro Sport-a itd...
To su kanali koji spadaju u osnovnu ponudu svakog operatera. Suprenova je izgubila ekskluzivne kanale poput Sport Kluba, Grand-a, N1, Pikaboo, IDJ TV, Cinemania. To su kanali koji su se emtiovali pored SBB-a samo u Supernovoj i Pošti, ali zato što su imali važeče ugovore pre njihovog preuzimanja od strane države.
Tako da mislim da će ostali kanali ostati, jer ih imaju svi operateri i nisu ekskluzive.

У другој теми написано да ће остати и без тих канала, зато што је УГ заступник на овим просторима. Зато и питам...

Jel imate titl na Fox HD kanalima?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

У другој теми написано да ће остати и без тих канала, зато што је УГ заступник на овим просторима. Зато и питам...

Da ali mislim da nema ništa od toga. Živi bili pa videli. To su kanali koji spadaju pod osnovnu ponudu svakog operatera.
Inače ako to ukinu onda će ostati na lokalnim kanalima, kanalima sa nacionalnom frekvencijom, Pink kanalima i MTSovim ekskluzivama. Tako da mislim da se to neće desiti. Takođe ni na Supernova sajtu ni na SBB sajtu nigde ne piše da će i ti kanali biti ukinuti.

Неко је пронео вест, сад колико је тачна треба проверити. Ако неко има информације из Ехе па да јави.

Da ali mislim da nema ništa od toga. Živi bili pa videli. To su kanali koji spadaju pod osnovnu ponudu svakog operatera.
Inače ako to ukinu onda će ostati na lokalnim kanalima, kanalima sa nacionalnom frekvencijom, Pink kanalima i MTSovim ekskluzivama. Tako da mislim da se to neće desiti. Takođe ni na Supernova sajtu ni na SBB sajtu nigde ne piše da će i ti kanali biti ukinuti.

Pošta net je u decembru izbacio SBB kanale, a od januara i Eurosport, TLC, Discovery, Animal Planet... Nema više te kategorije sigurnih osnovnih kanala.

Сад гледам и немају их у понуди... ово постаје и невероватно и алармантно! Сада стварно треба неко сигуран из Ехе нета да каже шта се дешава код њих...
Без ових канала ми кабловска ни не треба... гледати домаће репризне или пинк крш канале...

Idu izbori, imam osecaj da se ovo namerno radi od strane Telekoma/Poste. N1 je jedina slobodna televizija, izbacis iz drzavne kablovske i osiguras izbore. Moze da prica ko sta hoce ali ovo je sve sa namerom. Nije u prilogu UM grupaciji da izgubi toliko pretplatnika razmislite malo. Sto bi sebi pravili manju zaradu... Nema ovo nikakve veze sa SBB-om i time da UM dize cenu i ucenjuje, vec "neko" sabotira slobodne medije, kako bi se ispiranje mozga nastavilo.

Н1 је ексклузивни информативни партнер америчког Си-Ен-Ена.

Ma 100% slobodni... Isto kao i b92 90setih.
Ne postoji slobodni mediji ni sad ni pre 30 god ni za 30 godina, samo oni koji su za vlast i oni koji su za one koji planiraju da dodju na vlast.

Da je ovo normalna država ratel bi podelio kazne svima i doneo odluku da svi moraju da imaju sve kanale ali..

Poslato sa BLA-L09 pomoću Tapatoka

Нико не даје инфо за Ехе и могућност губитка Дискавери, Еуро спорт, Анимал планет канала... Спремам се да будем локал патриота и користим нишког провајдера али је битно око ових канала.

Od kada je u vlasništvu Telekoma Srbije, Exe nije više niški provajder, osim što mu je administrativno sedište u Nišu.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Наравно, мало је и сарказма да сам локал патриота за провајдера. Интернет преко оптике је неупоредиво бољи него код СББ, где сам тренутно. Фиксни ко фиксни. ТВ понуда је доста слабија, имају доста канала али вод услуга, премотавање и сл је на страни СББ. Ипак, акција 12 месеци по 1 дин није занемарљива.

Nije ti slabija ponuda. Ponuda kanala je sada mnogo bolja od SBB-a.

Jedino SBB Ima superiorniju aplikaciju EON. Tu nema diskusije.

Ako gledas direkt na TVu kao ja, onda je Exe mnogo bolji od SBBa zbog: 1. Mnogo vise kanala 2. Mnogo vise HD kanala, pogotovu u zadnje vreme 3. Kanali su bez kompresije, poredjenjem HD nacionalnih kanala recimo, kod SBBa je losija slika, dok Exe ima primetno bolju.

Prelaskom na Exe gubis dve znacajne stvari: Sport klub i EON.

I ja sam zadovoljan internetom i televizijom.
Jedino mi je fiksni par puta pravio probleme u smislu da mi se iz ne znam kog razloga promeni broj sam od sebe. To primetimo tek kad moje neko zove i kaže da danima ne može da ih dobije a fiksni radi.
Ja onda pozovem sam sebe na mobilni sa fiksnog i vidim da je neki sasvim levi broj a ne broj koji nam je star skoro 30 godina i koji je prenešen. Pozovem onda Exe, one se začude i jednim klikom me vrate moj broj. To mi se 2 puta desilo a zadnji put mi je stavljen leskovački broj 016 iako sam ja u Nišu.
Malo bezveze jer mi fiksni ne koristimo mnogo ali sam ga uzeo zbog roditelja i sad ja ne znam kad će se promeniti broj nego tek kad neko mojima kaže da ne može da ih dobije na fiksni, ja onda mogu da proverim...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Рекох да је тв укупна понуда слабија мислећи на видео клуб и премотавање свих канала. Ехе још нема хбо нпр, али мени то и није битно. Премотавање значи...

Mislish da imaju licencu za sve ove kanale koje emituju? Zato i ne izlaze javno sa ponudom. Jedan sbb krije podatak koliko korisnika ima jer ko zna koliko placa licencu za kanale. Svi operateri ali bukvalno svi neprijavljuju tacan broj korisnika i svi mute i manje placaju prava za emitovanje pojedinih kanala. Svi su prljavi.
A sto se tice aplikacija i premotavanja tu stvarno kaskaju i to dosta. Ako ih je vec telekom kupio neka objedine aplikacije a ne da mts ima mts go, supernova ima svoju tv po tvom, exe ima neku povuci potegni aplikaciju.

Супер! Таман док истекне уговор. :)

Nazad
Vrh Dno