Sto se tice tih brzina, znajte da ce uvek biti tako, ozbiljan provider ce uvek da gleda da ponudi max. Sto se samog EXE NET-a tice, glupo je da uporedjujes EXE i Jotel. To ti je kao da si uzeo da letis sa Boeing 747-800, a drugar ti se hvali kako leti sa Cesnom.
Kao da si uporedio moj YUGO i SLK Mechkedis 🙂
Salu na stranu, problem je sto ljudi ne shvataju jos uvek sta je internet, a samim tim i sta su dobili ako su usli u EXE mrezu. Brzina, stabilnost..... sve je FLASH. Stabilnost naravno, najvaznija, ja ne znam da sam za 5-6 godina ima neki dropp, sem da je najavljen rad i to nocu... brzinski. A broj podrske imate, pa pokusajte da pozovete. Javice vam se odmah. A onda pokusajte do podrske Telekoma ili tog jadnog Jotela, ili bilo kog od ovih... pa ja bih rekao, entuzijastickih udruzenja radio amatera 🙂 Mislim da cete morati da se strpite do jutra za podrsku kod njih... EXE je to odradio, kao NBA control center u New Jersey 🙂
Opet kazem... salu na stranu, ako cete da birate providera.... dacu vam 10 argumenata zasto bi to bio EXE. A tek sad sa ovim novim brzinama. ( cak mi se sini da cu i sam da jurim sad nekih 200mbit/s )
Pozdrav
DR