Sto se tice tih brzina, znajte da ce uvek biti tako, ozbiljan provider ce uvek da gleda da ponudi max. Sto se samog EXE NET-a tice, glupo je da uporedjujes EXE i Jotel. To ti je kao da si uzeo da letis sa Boeing 747-800, a drugar ti se hvali kako leti sa Cesnom.
Kao da si uporedio moj YUGO i SLK Mechkedis

Salu na stranu, problem je sto ljudi ne shvataju jos uvek sta je internet, a samim tim i sta su dobili ako su usli u EXE mrezu. Brzina, stabilnost..... sve je FLASH. Stabilnost naravno, najvaznija, ja ne znam da sam za 5-6 godina ima neki dropp, sem da je najavljen rad i to nocu... brzinski. A broj podrske imate, pa pokusajte da pozovete. Javice vam se odmah. A onda pokusajte do podrske Telekoma ili tog jadnog Jotela, ili bilo kog od ovih... pa ja bih rekao, entuzijastickih udruzenja radio amatera

Mislim da cete morati da se strpite do jutra za podrsku kod njih... EXE je to odradio, kao NBA control center u New Jersey

Opet kazem... salu na stranu, ako cete da birate providera.... dacu vam 10 argumenata zasto bi to bio EXE. A tek sad sa ovim novim brzinama. ( cak mi se sini da cu i sam da jurim sad nekih 200mbit/s )
Pozdrav
DR