Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Отворила се могућност промене провајдера. Каква је сада понуда ХД документарних канала код Ехе нета? 120ч се добија уз пакет или се доплаћује на три тв? Имају ли неку опцију као ХБО ОД (видео клуб) и сл? Хвала.

Да ли је могуће да и даље нема списка канала?

Poslednja izmena:
Телевизија је и даље полуразвијена и мислим да нема ништа осим 120ч а за то се добија андроид бокс за један телевизор. Шта све може са њим немам појма јер и не користим. Бокс иде фрај уз дуо/трио 2 и веће пакете, могуће је да уз неке иде више комада или ће да дају ако неко тражи, нису крути у прописима. Интернет је основа понуде, бар мени кога теве не занима.

Nisam mnogo gledao unazad, ali kadgod sam gledao, radilo je korektno. Jedino je nezgodno premotavanje napred-nazad, jer mora da se pređe u mouse mod, pa da se nišani dugme za premotavanje.
Kod mene je naprotiv premotavanje jako zgodno, svaki pritisak na >> pomera program za nekih 30 sec. Kad krenu reklame samo ga pritisnem 7-8 puta, ako sam preterao onda 1-2 puta << i to je to, ne treba play posle toga, on sam nastavlja reprodukciju.

U čemu je onda razlika? Kod mene dugmići za premotavanje ništa ne rade.
Verzija ExeTV aplikacije je 0.8.06 i ne nudi mi apdejt. Prikačio sam koja je verzija softvera iz aplikacije i kako izgleda daljinski.
9e9c8f738065890998eb6ae2e9de6e66.jpg

7d59df068e36420a79446c3867407302.jpg

Sve je identično i kod mene, i radi premotavanje kao što sam opisao u prethodnom postu.

Телевизија је и даље полуразвијена и мислим да нема ништа осим 120ч а за то се добија андроид бокс за један телевизор. Шта све може са њим немам појма јер и не користим. Бокс иде фрај уз дуо/трио 2 и веће пакете, могуће је да уз неке иде више комада или ће да дају ако неко тражи, нису крути у прописима. Интернет је основа понуде, бар мени кога теве не занима.

Ок, хвала. Постоји ли негде списак хд канала? 120ч је за све или неке канале?

Постоји ли негде списак хд канала?
Једино да напишеш који те занимају, знаш и сам да многи провајдери немају списак програма. NGWild је HD, знам да те то некада занимало. ;) Имају око 60 HD канала али ако рачунамо неколико поњава и спортских, онда је број релативан.

Svih 5 arena ti je u HD formatu. BBC earth, RTS... Travel, HDH2 itd... Svi ti naučnoobrazovni su gotovo u hd formatu :)

Ок, хвала. Animal Planet, Discovery, NGC, NG Wild, History, H2, Viasat Nature, FOX канали су ХД?

Читам него наведох канале који ме интересују.

Ti android boksovi imaju mogućnost pravljenja screenshota možda tako možu da se uslika spisak kanala.

U čemu je onda razlika? Kod mene dugmići za premotavanje ništa ne rade.
Verzija ExeTV aplikacije je 0.8.06 i ne nudi mi apdejt. Prikačio sam koja je verzija softvera iz aplikacije i kako izgleda daljinski.

Kad uđem u meni preko zelenog tastera APP i izaberem neku emisiju koju ću da vratim i gledam, onda ni meni ne radi premotavanje preko tastera << i >>. Ako uđem u meni preko tastera OK pa strelica u desno i tu izaberem emisiju za gledanje, onda radi. Probaj.

^ Ja sam uvek radio na ovaj drugi način. Za prvi nisam ni znao da postoji. Nekako mi taj app taster nije asocirao na bilo šta korisno :)
Ne radi premotavanje na oba načina.

Ako nije problem, može li se okačiti par snimaka ili video kako izgleda premotavanje? :)

Sta mislite, da li ce Exe-net reagovati na Jotelove promene brzina interneta najavljene od 3.12.og ?

Врло је могуће, они ничим изазвани умеју да повећају брзине. Знају да већина корисника неће да потроши више са већом брзином, осим оних који баш баш цуцлају. Можда није лоше да више пишемо о том повећању брзина да дође до њих па да одговоре. ;)

Exe Net u Zaječaru je baš veliko osveženje što se tiče provajdera... Ne mogu da ti opišem koliko sam imao problema sa prethodnim.. Exe Net sve perfektno, i televizija i net i fixni...

Дефинитивно да ће реаговати... До сада је увек Егзе пратио било кога од конкуренције и то брзо... Најдаље 30-50 дана прођу.

Како видим ускоро ће најмањи пакет бити преко 100М..

Одлична је ствар конкуренција. Један повећа (Јотел) па други (Езге Нет) и тако ће ићи у недоглед, докле технологија дозвољава.

А нама корисницима одлично.

Мислим да би Егзе Нет требао да избаци неки ДУО пакет да кошта око 1500-1600 динара са мањом брзином нет-а да парира ЈОТЕЛ-у и у том сегменту. Чисто идеја. АКо читају форум, то је мој предлог.

^ Ja sam uvek radio na ovaj drugi način. Za prvi nisam ni znao da postoji. Nekako mi taj app taster nije asocirao na bilo šta korisno :)
Ne radi premotavanje na oba načina.

Е ја сам имао исти проблем, па сам ишао код њих и заменио бокс. Дали ми уређај који исто изгледа само што више нема проблема са лакоћом премотавања. Вероватно имају две верзије па се јави да ти замене.

Exe Net u Zaječaru je baš veliko osveženje što se tiče provajdera... Ne mogu da ti opišem koliko sam imao problema sa prethodnim.. Exe Net sve perfektno, i televizija i net i fixni...

Да, исто ради екстра у Зајечару ко у Нишу. Пријатељ увео Егзе оптику тамо пре 2-3 недеље, каже исто да бољу услугу до сад није имао а имао Јотел.

Мислим да би Егзе Нет требао да избаци неки ДУО пакет да кошта око 1500-1600 динара са мањом брзином нет-а да парира ЈОТЕЛ-у и у том сегменту. Чисто идеја. АКо читају форум, то је мој предлог.
Сада је најмањи дуо 70/25 за 1.990. Мислиш да уведу неке бедне брзине типа VDSL или SBB? Нешто 50/8 или 50/4? Ма ајде, што да се враћамо на тај ниво. :-devil-: :laugh:

Сада је најмањи дуо 70/25 за 1.990. Мислиш да уведу неке бедне брзине типа VDSL или SBB? Нешто 50/8 или 50/4? Ма ајде, што да се враћамо на тај ниво. :-devil-: :laugh:

Па да, типа 50/15 или 40/15 као Јотел: OИК 1 58 аналогних + 220 дигиталних 40 / 15 Mbps 1.695 дин.

Sto se tice tih brzina, znajte da ce uvek biti tako, ozbiljan provider ce uvek da gleda da ponudi max. Sto se samog EXE NET-a tice, glupo je da uporedjujes EXE i Jotel. To ti je kao da si uzeo da letis sa Boeing 747-800, a drugar ti se hvali kako leti sa Cesnom.
Kao da si uporedio moj YUGO i SLK Mechkedis :)
Salu na stranu, problem je sto ljudi ne shvataju jos uvek sta je internet, a samim tim i sta su dobili ako su usli u EXE mrezu. Brzina, stabilnost..... sve je FLASH. Stabilnost naravno, najvaznija, ja ne znam da sam za 5-6 godina ima neki dropp, sem da je najavljen rad i to nocu... brzinski. A broj podrske imate, pa pokusajte da pozovete. Javice vam se odmah. A onda pokusajte do podrske Telekoma ili tog jadnog Jotela, ili bilo kog od ovih... pa ja bih rekao, entuzijastickih udruzenja radio amatera :) Mislim da cete morati da se strpite do jutra za podrsku kod njih... EXE je to odradio, kao NBA control center u New Jersey :)
Opet kazem... salu na stranu, ako cete da birate providera.... dacu vam 10 argumenata zasto bi to bio EXE. A tek sad sa ovim novim brzinama. ( cak mi se sini da cu i sam da jurim sad nekih 200mbit/s )
Pozdrav
DR

Za trio paket s uređajem 120h ponuđena mi je opcija 3210 din i šest meseci gratis. To mi je mnogo, može li da se izboksuje niža cena i promo?

Za duo 2810 i 6 meseci. Da li i to može da se izboksuje bolje?

Prelazak sa SBB, jedan TV uređaj.

Па ако будеш упоран, можда ти дају целу УО џабе па још и да те часте неким летовањем. Немој само да fullHD чује да су ти понудили 6 месеци фрај, готов си.

Да не мислиш да мало претерујеш? Колико кошта 170/60 код других ... ако још неко има такву брзину? Понудили су ти редовну цену и 6 месеци гратис што до сада нисам чуо да неком нуде и ти би још јефтиније. Узми најјефтинији пакет, доплати 300 за бокс и биће јефтиније а опет ту брзину немаш код других. Мада ти по овој причи нуде Трио за 2.400 месечно кад сабереш са попустом, СББ за те паре нема ништа, осим голе аналогне телевизије и натоване адресе.

Vrh Dno