DUO paket je bolji kod Exe-a - nesto bolji izbor kanala, a takodje ukoliko imas i fiksni telefon, Exe ima i TRIO pakete gde ti pretplata izadje 360 dinara, a naravno zadrzavas broj i imas cini mi se 100minuta ka fiksnim brojevima u Srbiji.
Ako planiras samo internet, onda ti je verovatno sve jedno. Iste cene, isti paketi, ista tehnologija.
Ukoliko si u kuci isplaniraj gde zelis kroz kucu i na koji nacin da ti uvedu optiku. Jer se zaista jezim kad vidim ove "spajdermen" izvedbe. Kabl sa bandere direkt na terasu, pa kroz stokove ili zid. Ukoliko imas tavan iskoristi ga. 🙂 Mislim, odluci sam. Ali gledaj da to resenje bude elegantno. Kod mene je bilo malo natezanja sa monterima, jer nisam hteo da im dozvolim da mi pljusnu kabli na terasu kao sto je SBBov koaksijalac isao. Nego tavan - pa kroz rebratso crevce do hodnika, pa onda na dalje sam isao sam samo sam trazio da mi ostave malo lufta da mogu da pokacim uredjaje na zid, medjutim sada imam jedno 10+ metara fibera u kotoru na tavanu, nisu zalili. Ali generalno mi se prevrne stomak kad vidim kako to aljkavo ostavljaju za sobom kod drugih... 🙂 I to vazi i za Exe-Net i za Net-Net