Kako radi u Prokuplju konkretno ne mogu da tvrdim, ali koristim ih u Nišu i u Pirotu, na oba mesta isti paket. 12/3Mbps trenutno. Radi prilično dobro, samo ponekad primetim da mi download sa nekog bas udaljenog servera (USA) ne ide bas 1.5MB/s vec 800KB/s ili 1MB/s, za sve lokacije iz Evrope je uvek puna brzina, verovatno zavisi od opterecenja nekih ruta ili sta vec...
Uslovi kod njih su sledeći:
Ako nećeš ugovornu obavezu plaćaš opremu koju ti montiraju za vezu sa njihovom pristupnom tačkom, ne znam tačnu cenu, i plaćaš cenu paketa iz treće kolone (u cenovniku).
Ako se odlučiš za ugovornu obavezu od 12 meseci, postavljaju opremu za povezivanje sa njihovom pristupnom tačkom o njihovom trošku, i plaćaš cenu paketa iz druge kolone.
U oba ova slučaja dobijaš LAN kabl koji možeš da povežeš na računar ili svoj ruter i PPPoE nalog (ako uključiš taj kabl direktno u računar moraš napraviti PPPoE vezu gde ćeš uneti svoj username/password). Takođe ako povezuješ na svoj ruter, na njemu podešavaš PPPoE, a dalje ide prema računarima, telefonima ili kako god.
Ukoliko se odlučiš za ugovornu obavezu od 24 meseca, pored opreme potrebne za povezivanje na njihovu pristupnu tačku dobijaš i neki osnovni wireless ruter (znam da su davali TP-Link TL-WR740N), uz pomoć koga možeš povezati više računara kablom ili bežično, kao i telefone/tablete itd... I uz to, plaćaš cenu iz prve kolone.