Za pocetaj nauci se pravopisu. Prvo slovo u recenici je veliko, nauci se i ne budi zauvek nepismen.
Na dalje, smanji ton i ponasaj se pristojno. Znam savrseno kako sta radi, funkcionise i koliko kosta.
Kakve veze ima razumevanje tehnologije sa kritikovanjem usluge jednog provajdera? Naci im opravdanje za slabiju ponudu u odnosu na okolne zemlje?
Najblize jesu Bugarska i Rumunija, imamo i mi medjugradsku optiku. Zapelo je u gradskoj, gde ni tamo nije bilo iz drzavnih vec privatnih fondova.
Koliko puta je SBB lagao da nema mesta za nove kanale, pa ubacili ceo FOX paket, da nema mesta pa dosla NOVA, pa drzi HBO duplo i sl.
Koliko problema ima sa krsh risiverima, koji stalno updatuju i nikako ne rade sve usluge kako treba. Sta je sa reklamiranim 5.1 zvukom?
Cak ni standard dig kanala ne postuju, gde si video npr nalepljen prevod na nekom HD ili uopste digitalnom kanalu?
Pricu o 200 HD kanala ti si zapoceo a ja rekao da ima 100M, dig kanale i fiksni tel za 25e.
U pitanju je UPC firma, kaze da su im to cene za redovne korisnike uz ugovor jer je cela zgrada kod njih.
Jedini koji ovde lupa gluposti, ponasa se nepristojno i bezrazlozno brani SBB si ti cak ti si jedini koji uopste brani SBB po bilo kom pitanju.
Da li ti znas kako izgleda neki komad tehnologije, kako se koristi i cemu sluzi?

Jel tebi cudno da neko uopste postavlja optiku ili trazis neko suludo opravdanje zasto to SBB ne radi?
Pokusavam biti pristojan i uzdrzan, objasni tvoj udeo ovde sta te i zasto pogadja pa ulazis u konflikt sa clanom foruma braneci SBB u temi za Exe net?