poglavicas
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.06.2012
- Poena
- 395
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 3600
- Matična ploča
- Asus B550M Prime wifi
- RAM
- 64GB DDR4 3200MHz
- GPU
- AMD Radeon RX6600 8G
- Storage
- 1TB PNY CS3030 + 1TB Kingston NV2
- PSU
- LC6550
- Kućište
- Deepcool Matrexx 30
- Monitor
- AOC Q3279VWFD8
- Miš & tastatura
- Redragon Apas K535-KR
- Laptop
- Lenovo ThinkBook 14 G3 AMD 4700G
- Mobilni telefon
- Poco F3
- Pristup internetu
- Optički internet
Na samom sajtu u novostima imaš:
Ovo znači da su im pristupne tačke na optici, a link ka korisnicima ide wireless... Za Pirot isto znam da čekaju neke dozvole za povezivanje pristupnih tačaka preko optike.
Ovo je verujem samo prvi korak, koji omogućava da uz još nešto ulaganja ponude i GPON van Niša (u gradovima do kojih imaju optiku).
Kapacitet linka ka Nišu iz tih gradova više nije problem. A kad će GPON van Niša ostaje da se vidi.
Inače sam u kontaktu sa nekim ljudima iz exe-neta pa tako imam informacije. I samo one za koje sam 100% siguran mogu da iznosim u javnost. Ono što ne znam sa sigurnošću ne mogu da pišem ovako ili onako.
Exe Net je drastično povećao kapacitet internet linka u Paraćinu, Ćupriji i Jagodini preko optičke mreže!
Ovo znači da su im pristupne tačke na optici, a link ka korisnicima ide wireless... Za Pirot isto znam da čekaju neke dozvole za povezivanje pristupnih tačaka preko optike.
Ovo je verujem samo prvi korak, koji omogućava da uz još nešto ulaganja ponude i GPON van Niša (u gradovima do kojih imaju optiku).
Kapacitet linka ka Nišu iz tih gradova više nije problem. A kad će GPON van Niša ostaje da se vidi.
Inače sam u kontaktu sa nekim ljudima iz exe-neta pa tako imam informacije. I samo one za koje sam 100% siguran mogu da iznosim u javnost. Ono što ne znam sa sigurnošću ne mogu da pišem ovako ili onako.