Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Jel probao neko korišćenje analognih tv kanala na drugom televizoru preko antenskog rf izlaza?
Ja pretražio ceo opseg vhf i uhf ali ne nalazi ni jedan kanal. Digitalni kanali preko linijskog izlaza rade normalno.

Ti si vuko to iz boksa ili preko razdelnika sa televizora.Taj drugi ti je neki stari crt ili noviji led ovi novi led nemaju svi analogni tjuner.

da, vukao sam iz prijemnika. imam u drugom televizoru klasičan uhf/vhf i dvb c tuner, mislite ako iz prijemnika povežem koaksijalnim kablom sa rf antenskog izlaza (ne znam da li je loop) da ću dobiti kanale na dvb-c tuneru?

Poslednja izmena:
Jel probao neko korišćenje analognih tv kanala na drugom televizoru preko antenskog rf izlaza?
Ja pretražio ceo opseg vhf i uhf ali ne nalazi ni jedan kanal. Digitalni kanali preko linijskog izlaza rade normalno.

Radi sve to. Ja imam neki sharpov TV od pre 30god, jos radi :) Na njemu je samo analogna televizija i pod opsezima VHF, UHF, U.

Nije ukinuta analogna.

da, vukao sam iz prijemnika. imam u drugom televizoru klasičan uhf/vhf i dvb c tuner, mislite ako iz prijemnika povežem koaksijalnim kablom sa rf antenskog izlaza (ne znam da li je loop) da ću dobiti kanale na dvb-c tuneru?
Ја имам онај њихов бели пријемник и он је loop out тј само прослеђује сигнал какав и добија. Повежи на други телевизор и добићеш дигиталне канале на dvb-c јер их ехе не закључава. Можда је боља варијанта да ставиш неки разделник пре пријемника и водиш сигнал на више телевизора ако их имаш. Сви могу да добију дигитални сигнал.

Ја имам онај њихов бели пријемник и он је loop out тј само прослеђује сигнал какав и добија. Повежи на други телевизор и добићеш дигиталне канале на dvb-c јер их ехе не закључава. Можда је боља варијанта да ставиш неки разделник пре пријемника и водиш сигнал на више телевизора ако их имаш. Сви могу да добију дигитални сигнал.

Hvala puno, probaću pa javljam

Steta sto nemaju neki bolji filmski kanal, kao sto su Cinestar Premiere HD kanali...

Ја не гледам телевизију па ми није штета али бих у супротном нашао неког рођака/пријатеља који има срећу па има СББ уместо ЕХЕ и од њега узео налог за нешто као што је био d3go а ваљда сада и EON ради слично. Ваљда имаш неког пријатеља?
Толико ти не одговара ехе да ми уопште није јасно зашто си потписао уговор са њима.

Calex, dobijas li platu u exe? Pored tog ultra popusta za koji si se cigancio kad si istog dana posle uvodjenja hteo da raskines ako ti ne odobre popust?

Jedan od naj-net operatera sire od Srbije verovatno, a gro rasprave oko TVa.... ocigledan nastup SjBB promotera za nesto sto se bezobrazno puno placa ;)

Calex, dobijas li platu u exe? Pored tog ultra popusta za koji si se cigancio kad si istog dana posle uvodjenja hteo da raskines ako ti ne odobre popust?
Слабо ме нешто плаћају, почео сам да тражим други посао. ;)
Нисам се циганчио, обећано ми је нешто, ја сам то тражио и био је избор (њихов) да ми одобре обећано или да раскинемо сарадњу. То се десило тек после првог рачуна када сам видео да је тако а попуст није ултра, то је стандардан попуст за оне који сарађују са њима а постоје и већи попусти. За оне који иду около и траже длаку у јајцету нема попуста.
А јел те занима зашто ја годинама практично не плаћам ништа мтс-у? Мада ће алфа да скочи ... али нећу да пишем о детаљима. ;)

Ej, na 300m sam od tvoje kuce sada, nemo' ti dodjem tamo, tisina :D

Слабо ме нешто плаћају, почео сам да тражим други посао. ;)
Нисам се циганчио, обећано ми је нешто, ја сам то тражио и био је избор (њихов) да ми одобре обећано или да раскинемо сарадњу. То се десило тек после првог рачуна када сам видео да је тако а попуст није ултра, то је стандардан попуст за оне који сарађују са њима а постоје и већи попусти. За оне који иду около и траже длаку у јајцету нема попуста.
А јел те занима зашто ја годинама практично не плаћам ништа мтс-у? Мада ће алфа да скочи ... али нећу да пишем о детаљима. ;)

Mogu li da nagađam istureni stepen kod tebe u dvirištu.

Немој да нагађаш, то је дуга прича. А алфа ... џабе претиш, сад сам дошао из другог краја града. А могао би и да позовеш на неку чудну кафу о којима распредате бајке месецима да видим колико је ова турска губљење времена. ;)

Danas kod mojih, osnovni net paket (100/35), u praksi 70/10.
Nije do wifi-a, juce je radio 7MB/s, danas 4MB/s jedva sa nvidia.com-a.

Какве везе има wifi брзина са реалном брзином? Ти бар знаш.

Problemi su poceli juce, tada nije padao sneg. Kod vas u nisu jel rade svi kanali?

Ja juce nisam primetio nikakvu smetnju,mozda zato sto sam gledao svega par kanala onih osnovnih i nije bilo problema.Zna li neko jel ima TOP kanal i pod kojim projem?

Сад сам прошао првих педесетак и сви раде. Да вртим скоро 300 немам намеру. Боље да си написао који не раде па да се погледа, овако нема шансоне да пређем све. Понекад видим да неки канал не ради, идем даље и не потришем се, нисам од оних који свакодневно прелазе све програме и проверавају да ли раде.
Nema, pa i kazem da nije do wifia :)
Значи на каблу успорило? Ушла вода у кабл? И код мене пада снег али не утиче нешто на брзину.

TOP kanal nije HBO vec SBB-ov filmski kanal. Exe net bi bili odlican provajder kada bi malo vise ulozili u kablovsku , kao sto im je internet odlican. Imaju dobar izbor kanala ali su slabi u ponudi filmskih kanala. MTS je pre par dana uveo u osnovnoj ponudi Super Star tv kanal, SBB u osnovnoj digitalnoj ponudi ima Cinestar Premiere kanale...

Sala na komto malih slova za TOP :)
Nek ne diraju mecku, za TV cemo se snaci. 2018.je, tv ne treba odavno da vezuje za operatera.

Pa ne placaj, to i kazem. Zasto da se 1000 njih uvlaci u lanac, i povecava cenu?
Kupi net samo, a content konzumiraj preko neta. Imas legalnih varijanti za skoro sve.

A i nel za bolji kvalitet :)

Nazad
Vrh Dno