- Učlanjen(a)
- 10.02.2005
- Poena
- 649
Ma sve ja to znam, ali ako ovi nasi vide da je potraznja veca (a pretpostavljam da ce biti posle ovakvih testova), ima garant da dignu cenu.
Aj da se kladimo da nece :eyebrows:
Ma sve ja to znam, ali ako ovi nasi vide da je potraznja veca (a pretpostavljam da ce biti posle ovakvih testova), ima garant da dignu cenu.
Test u smislu cega? Nemas sta pretjeranog testirati kod memorija osim OC-a, a ako te ovi taktovi nisu odlucili na kupnju onda gledaj nesto tipa GTX3 i takve memorijeKako memorija ima PSC cipove, nemas o cemu razmisljati + sto ce nova serija dolaziti s Rippler hladnjakom
Takoder, nisi procitao gore sto sam napisao. Cijeli mushkin tim iz europe i tajvana sada radi u Exceleram-u. Pricao sam s marketing kolegom iz excelerama koji mi je to rekao i potvrdio da je mushkinu ostao sam tim iz SAD-a
Koja glupsot, a šta će ti 1800 CL6, kad je na 2200 CL10 brža![]()
Naravno da mozei bude. Nigdje nije receno da je to kraj memorije
ali prvi dodir sa Sandy Bridge platformom, dok se malo skuzi kako funkcionira...
A uostalom daleko lakse je te taktove postici na P55 platformi, gdje nisi nicim ogranicen, dok na MIVE moras prakticki nakon svakog bclk-a podesavati skew napon i opcije
neces ni moci sa tim procesorom(ako je taj iz potpisa)
Sve preko 1866 je lutrijaZa 2000 i preko potreban je thuban
neces ni moci sa tim procesorom(ako je taj iz potpisa)
Sve preko 1866 je lutrijaZa 2000 i preko potreban je thuban
AAAAUUUU!!!!!!! :shock::Klanjanje
Ako smo vec kod ove memorije nadam se da admin nece da mi izbrise post, dakle, imam ove memorije, 6GB, x58+i7 930, kako da ih namestim na 2000+mhz???
Trenutno proc radi na 3600mhz na 1,15V LINX stabilno.![]()
Pusti bre mangupe.
Imaš proc koji ti jako lepo radi na difoltnom naponu i uživaj. To što će isterati memoriju na 2600 ti neće mnogo značiti.
PAL MAL, mislite o tome!
Sa zategnutim latencijama ko babinim sisama.
ee cung cung mojne da bude jedan fatalitysalim se druze
pa pobogu daj malo opsirnije mojne samo labavi tajmnzi i kais je labav pa se zateze,al kako i zasto?
![]()
^Sta ti reko za kevine... :d
Poenta je da se visoke frekvencije postizu sa labavim tajminzima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari