Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Odustani.....pogledaj bolje neku low voltage A-Data....ja sam uzeo 3 para ovog exceleram-a i na razlicitim P67 plocama probao...rezultat = nista....dok A-Data za dz para radi kao keks
Kako nista, nesto si morao dobiti? Ja sam prvo uzeo jedan par i radio je fino - 1866, 9-10-9-24, 1T, 1.56v, linx, memtest. Nisam se puno igrao, mozda je eventualno moglo jos nesto malo da se zategne. Zatim sam uzeo jos jedan par, ukupno 4x2gb, i sada nema ni govora o 1866. Znam da treba olabaviti latencije za 4 stapa, ali ne prolazi cak ni sa 12-12-12-30, 2T. Sad da li je do tog drugog para (ili jednog stapa iz tog para), ne znam tacno. Probao sam i sa povecanjem VTT-a, nema uticaja. Mrzelo me je da vadim i probavam posebno samo taj novi par. Trenutno drzim na 1600, 9-9-9-24, 2T, 1.56v. Mozda moze nizi napon, nisam probao.
Ljudi ovo je EP3001A i ona je imala da se kupi u modulima od 2gb, nije imalo 2x2gb, vec si morao da uzes posebno 2 modula... Ja sam kod mene na AMD naterao na 1866...