Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Najgore od svega je što naravno svaki problem se desi ili u 2 ujutru ili kada si satima udaljen od rudnika, onda odeš i satima sediš na 50 stepeni i čačkaš, drndaš, resetuješ, otkačinješ, raskačinješ, povezuješ, instaliraš, deinstaliraš, i ono neće, neće, neće... I onda odjednom proradi... :ROFLMAO:

pozdrav imam jedno pitanje dali neko zna kako da prebacim 0.5 eth sa
etherchain.org posto mi tamo stoji vise meseci balans 0.59681 i taj iznos nikako da se prebaci na adresu .

T-Rex 0.26.5 Latest

Make LHR unlocker compatible with older drivers (e.g. 470+ on Linux)

Bug fixes:

(ethash) Miner allocates excessive amount of GPU memory which causes 6GB cards to stop mining on Windows earlier than expected

Bliži se penzija :love:

Najveci benefit od prelaska ETH -a na PoS imace ETC, hashrate neprestano raste, već je dupliran od jula.

Meni su Flux i Ergo interesantni za prelazak.

A eto prilike i da se odigra poneka igra 😭

Isplativo je onoliko koliko si spreman da izgubis,. Kopa se i nada da ce porasti onoliko koliko mislimo da je profitabilno, svako ima svoju neku matematiku

Ko kopa i odmah prodaje njemu je bitna trenutna isplativost a ko kopa za stek onda i nije. Kad je bear onda se kopa (ili kupuje)i steka a kad je bul onda prodajes dal sve ili dio. Svako ima svoju racunicu.

Da li treba pre 15 tog sep prebaciti eth na neku menjacnicu zbog merge? Meni je na ledger nano?

Ne moraš ništa da prebacuješ :)

As a user or holder of ETH or any other digital asset on Ethereum, as well as non–node-operating stakers, you do not need to do anything with your funds or wallet before the merge. “Any funds held in your wallet before the merge will still be accessible after the merge. No action is required to upgrade on your part.

Da li je bolje da se drzi ETH na Ledgeru u toku merge-a da bi se dobio i fork ili da verujemo da ce vodece menjacnice da ga odmah i listuju i dodele nam iznose?

Binance je već ranije izdao saopštenje povodom toga, sa akcentom na scamere koji će pokušati da izvaćare pošten narod :)

Jos uvek drzim ETH na ethermine, nisam prebacio na Binance jer je relativno mala suma u pitanju a taksa za transakciju velika. Koliko je dobra ideja da jos ostavim da lezi na ethermine i ceka da se taksa smanji, ako vec nije? (nisam pratio iskreno)

Ja ću ostaviti sve na Ethermine dokle god bude moglo da se kopa, onda ću sve prebaciti "ručno"...

Danas je malo veći fee, ali ništa specijalno.

Vrh Dno