Ja imam isti problem..Sad sam iz znatizelje probao da promenim gwei fee cisto da vidim kako ide, i dodjem do podesavanja gde mi trazi IP adresu najjaceg riga. E sad rig ima public adress koja je ista za sve i LAN IP koja se razlikuje. Uglavnom ovo su standardne adrese tipa 192.168.100.23 i za public 176.67.219.98 medjutim u ethermine-u meni trazi adresu koja u sebi sadrzi 20e6 a to nikako ne mogu da pronadjem niti znam da kod nas ima takvih adresa. Ovo mozda i ne izgleda kao veliki problema ali hipoteticki ukoliko ne mogu da povecam gwei a on ne padne na 40 sto je i moguce ja ne mogu da zatrazim isplatu.
Ne, ukljucio sam ljude koji sklapaju rigove, jos neke druge koji se bave mrezom, svi su u cudu kako je ovo moguce. Gledaj ja imam 3 minera i na dva se vidi odmah kada sa udje u miner preko simplemininga/nadjes Shellinabox(kliknes na zeleno ono gde je sam rig prikazn u listi, zatim nadjes 3 tackice ljubicaste boje e tu je Shellinabox opcija). E sad normalno je da kada tu udjes ono ti ocita miner spusti konzolu za podesavanja i tu ukucas ifconfig i on ti prikaze potrebnu adresu ALI kod mene nece prikazuje login faild i to samo za najjaci miner a za ostale prikazuje sve. Da bi probao ovo moras to da radis sa iste mreze gde ti se nalazi miner. Posto resenja nema ja sam smislio da prebacim jednu 3080 u drugi rig i tako ce on da postane jaci i mozda tako resim ovo. Ako neko ima neko drugo resenje neka pise.Ja imam isti problem..
Da li si uspeo negde da nadjes tu adresu?
Ne, ukljucio sam ljude koji sklapaju rigove, jos neke druge koji se bave mrezom, svi su u cudu kako je ovo moguce. Gledaj ja imam 3 minera i na dva se vidi odmah kada sa udje u miner preko simplemininga/nadjes Shellinabox(kliknes na zeleno ono gde je sam rig prikazn u listi, zatim nadjes 3 tackice ljubicaste boje e tu je Shellinabox opcija). E sad normalno je da kada tu udjes ono ti ocita miner spusti konzolu za podesavanja i tu ukucas ifconfig i on ti prikaze potrebnu adresu ALI kod mene nece prikazuje login faild i to samo za najjaci miner a za ostale prikazuje sve. Da bi probao ovo moras to da radis sa iste mreze gde ti se nalazi miner. Posto resenja nema ja sam smislio da prebacim jednu 3080 u drugi rig i tako ce on da postane jaci i mozda tako resim ovo. Ako neko ima neko drugo resenje neka pise.
Ja kopam preko phoenix majnera sa jednim rigom, znas li kako tu da ga pronadjem?Otvoriš rig u SM, ima button 'System information'.
Kada ga otvoriš ispod njega je 'IP priv / pub:' pa button 'Show IP'.
*Ako nece sa IP od 'najjaceg' riga, probaj sve redom, sa jednim ce proci.
Otvoriš rig u SM, ima button 'System information'.
Problem je sto mi ethermine trazi ip koji sadrzi "20e6" a mi to u klasicnim adresama nemamo, to je verovatno ipv6 adresa. Zasto meni trazi tako nemam pojma ali tako je.Otvoriš rig u SM, ima button 'System information'.
Samo probaj sve redom, prihvatice jedan.Problem je sto mi ethermine trazi ip koji sadrzi "20e6" a mi to u klasicnim adresama nemamo, to je verovatno ipv6 adresa. Zasto meni trazi tako nemam pojma ali tako je.
Koji OS ?Ja kopam preko phoenix majnera sa jednim rigom, znas li kako tu da ga pronadjem?
WindowsSamo probaj sve redom, prihvatice jedan.
Koji OS ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari