mozda da zatrazis isplatu manuelno, a ostavis limit na 40 ako ti je tsko sigurnije. ja sam tako uradio prosle nedelje i bilo je ok. samo ces naravno platiti cenu koja je u tom trenutku aktuelna.Šta preporučujete ovdje da radim, koliko vidim treba da padne cijena gasa na 40 da bi prošla transakcija? Da li da povećam cijenu gasa i smanjim čekanje? Ako povećam, koliki je to "cut", odbija li mi se više šta? I da li u međuvremenu rudarim, ne vidim da se pomijeram evo par sati što se tiče kopanja, ili će se to naknadno prikazati kad prođe transakcija?
100 gwei je oko 8$ sad npr.Pa tako ću i uraditi, vidim da nije neka razlika, par dolara više ako platim sad na 85 ?
Neznam, meni naplatili duplo ! Bio sam podesio 100 gwi za transver sa Ethermine na Poloniex.100 gwei je oko 8$ sad npr.
I kod mene apsolutno isto..Kopam preko Etermine-aOd London forka do danas prinos mi je opao oko 30%. Kopam preko Hiveon pool-a.
Konkretno, konstantno imam nekih 384 Mh/s od dva riga, pre 5. avgsta to je donosilo dnevni prinos od 0.0105 - 0.011 ETH-a, odnosno, uslov za isplatu, 0.1 ETH sam ostvarivao u proseku na oko 9 dana.
Nakon 5. avgusta prinos se linearno smanjivao, da bi trenutno bio 0.00656ETH, znači oko 35% manje nego pre London forka, zadnji uslov za isplatu (0.1 ETH) sam ostvario nakon 13 dana.
Interesuje me da li je i kod ostalih koji kopaju ETH slično?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari