Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Pre 2 meseca.
Al tad koini nisu ovoliko skocili, tek su kretali zalet.
Tada nisi mogao tu kartu lako da prodas za 400e.

Ili mi je tajming pogresan ?

Јe л' ово још више скочила профитабилност или Nanopool греши у тренутној процени?
Знам да је тренутно већа зарада, али овако испада да само на тој локацији ископа 200$ дневно.
(Average Hashrate је мањи јер сам гасио ригове током дана због додавања нових картица у том стану иначе је скоро исти као Reported Hashrate)

KqQrrXL.png

ciWmyOf.png

Шта је најмеродавније за рачунање тачне зараде у овом тренутку, пошто се стално мења?
Време које је потребно времена да ми Nanopool пребаци 0.1 ETH или ову дневну зараду, ако је тачна,
на њиховом калкулатору?

Јe л' ово још више скочила профитабилност или Nanopool греши у тренутној процени?
Знам да је тренутно већа зарада, али овако испада да само на тој локацији ископа 200$ дневно.
(Average Hashrate је мањи јер сам гасио ригове током дана због додавања нових картица у том стану иначе је скоро исти као Reported Hashrate)

KqQrrXL.png

ciWmyOf.png

Шта је најмеродавније за рачунање тачне зараде у овом тренутку, пошто се стално мења?
Време које је потребно времена да ми Nanopool пребаци 0.1 ETH или ову дневну зараду, ако је тачна,
на њиховом калкулатору?
Pretpostavljam da je to to trenutno, jer meni ethermine pokazuje dnevnu zaradu od $40 na 154 MH/s.

Ethermine ne griješi, meni je za 3ipo dana iskopano ETH-a oko 100$ (estimated daily mi je evo 3 dana zakucano na 30$, 115MH/s)

на њиховом калкулатору?

Ja se vodim ovim, za koliko mi prebaci 0.1 ETH, i u odnosu na to "računam" za ubuduće :)

E ovako, već duže vreme sam koristio MinerStat na glavnom kompu (6800 XT) a na sekundarnom PhoenixMiner (RX 580 8gb). Elem, danas sam i na glavnom počeo da kopam na Phoenix jer daje bolji hashrate a i hteo sam da instaliram poslednje AMD drivere jer vidim da su podržani. 580 je sve vreme kopao lepo, bez puno rejected ili stale shares sve do danas. Danas imam previše rejected shares na OBA računara i ne znam zašto je to tako. Šta bi mogao biti problem?

Prilozi

• Screenshot_20210512-163254_Chrome.jpg
    Screenshot_20210512-163254_Chrome.jpg
    49.5 KB · Pregleda: 29
Meni sad posle nekog Win10 update-a poceo da reject-uje svaki share koji nadje.
Probao reset, kacio se na drugi ruter, drugog Internet provajdera i opet isto
Koristim Phoenixminer ako nesto znaci

Isti slučaj i kod mene, svaki share mi je rejected odjednom, wtf ?

Dakle nisam jedini... I ja sam odradio update (tj sam je jer nisam pauzirao Update)

Samo sam iskljucio miner na 10ak min, pokrenuo ponovo i radi

Za svaki slucaj iskljuci ruter i ponovo ukljuci

Sve ok sad, nešto je do poola bilo vjerovatno.

Zlatno pravilo po instalaciji Windowsa - blokiranje update-a

ethermine je u problemu nekom vidim i ja, od 12 do 4 su mi svi sherovi bili odbijeni, resetovao sam ruter sad se vraca u normalu valjda...

I kod mene isto, ima dosta invalida. Mislim da nije do Win. Upd. Ethermine ima neki problem. Na 2 rig-a sam azurirao Win, a na dr. 2 nisam, blokirano i isto.

Da da, sada i na redditu video isto to. Definitivno Ethermine kao što i post iznad sa tw kaže

Do pool-a je definitivno, i ja sam na Ethermine-u, HiveOS, takodje mnogo rejected kad sam malopre pogledao.

Kao sto sam u gore nekom postu napisao, 2 riga sam azurirao, 2 nisam, nikakve razlike nema. Za noviji HW je uvek bolje azurirati, za stariji tu i tamo. Ovi rigovi sa rx 580 nitro+ nikada nisu azurirani i sve radi bez greske, a sa ovim novim karticama stalno neki problemi sa drajverima itd.

Čini mi se da je opet skočio diff, a pre par dana reward bio laganih x2 😔

Vrh Dno