Pakii
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.10.2020
- Poena
- 85
Trejduju se kerovi to je razlogKoji je razlog ovakvom rewardu, šta se dešava ovo ? Sa dvije 1660S i jednom 3070 kopam, estimated mjesečni mi je 870$...![]()
Trejduju se kerovi to je razlogKoji je razlog ovakvom rewardu, šta se dešava ovo ? Sa dvije 1660S i jednom 3070 kopam, estimated mjesečni mi je 870$...![]()
Pre 2 meseca.
Al tad koini nisu ovoliko skocili, tek su kretali zalet.
Tada nisi mogao tu kartu lako da prodas za 400e.
Ili mi je tajming pogresan ?
Pretpostavljam da je to to trenutno, jer meni ethermine pokazuje dnevnu zaradu od $40 na 154 MH/s.Јe л' ово још више скочила профитабилност или Nanopool греши у тренутној процени?
Знам да је тренутно већа зарада, али овако испада да само на тој локацији ископа 200$ дневно.
(Average Hashrate је мањи јер сам гасио ригове током дана због додавања нових картица у том стану иначе је скоро исти као Reported Hashrate)
![]()
![]()
Шта је најмеродавније за рачунање тачне зараде у овом тренутку, пошто се стално мења?
Време које је потребно времена да ми Nanopool пребаци 0.1 ETH или ову дневну зараду, ако је тачна,
на њиховом калкулатору?
Шта је најмеродавније за рачунање тачне зараде у овом тренутку, пошто се стално мења?
Време које је потребно времена да ми Nanopool пребаци 0.1 ETH или ову дневну зараду, ако је тачна,
на њиховом калкулатору?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari