Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
To sam napisao sa strane gamera-minera. Znojiti 2 grafe za $5.4 daily (0.0024 ETH) pod ovakvim okolnostima mi nije isplativo. Svakako ko samo majnuje i dalje je isplativo naravno.

Uzmes 160 dolara mesecno a platis struju 25 dolara, i to nije isplativo? 😁
Svaka cast na rezonu!

Isplativo je i dalje. Svi zaborave da smo do skoro imali nenormalnu i nerealnu zaradu. Ja sa 2x 3060ti, koje rade na 58 PWL imam u proseku 6e dnevno, a struju ni ne gledam jer smesno malo trosi.

Dobio sam artefakte na jednoj kartici, verovatno zbog memorije... Ceo ekran je zelen i ima neke linije. Ako joj se nešto desi, nema šanse da kupim drugu (po ok ceni) 😬

U pitanju je RX 580, kupljena prošle godine. Najjače je što nije moja, već bratovljeva ali kod mene je dok ne kupi monitor

Vrati fabrički BIOS pa probaj tako, možda pomogne

Да ли је приликом куповине била нова или половна?
Ја имам картице које сам куповао пре 2 и више година (половне, копале и пре тога), и дан данас раде (и копају).

Ma polovna naravno, kupio je za 130€ prošle godine. Kopala otkako kupljena kod prvog vlasnika a ja sam joj zamenio pastu i padove

Ja ne bih nista dirao, majnuj dok ne pocrka sve. Kad ne bude eth mogao da se majnuje, bice raven ili nesto trece. Mozda u ovom trenutku manje isplativo od eth, ali ko kaze da za godinu dana nece da skoci npr 10x pa da napravis ozbiljnu lovu... Ista prica je bila prosle godine, kad je eth bio 100usd i gomila ljudi rasprodala i pogasila rigove. ja to ne bih gasio ni da idem u minus, kad tad ce cena da skoci.

Ja sam majnovao raven jos od prosle godine, nakon skoka u februaru dam rasprodao coine i bio u plusu koji zaista nisam bi zamisljao jer je preko noci bukvalno skocio x4.
Tako da je moj savet da ne prodajes, neka radi, cuvaj i trenutno zaboravi na bilo kakvu prodaju coina...

I ja svoj necu prodavati.
Neka majnuje dok ne crkne sto rece lanmi86.
Sta vise pre 10 dana sam dodao 100 MH/s 😎

Iskreno ja mislim da ce eth nenormalno da skoci kad se bude preslo na staking i kad majnovanje prestane, tad ce biti cista zelena valuta i svi ce je hteti.

Da li je ko promenio ethermine zbog isplate od danas, i gde ste presli?

Pročitaj ovaj post, da ne radim copy paste :

Prebacio sam se na ezil, nisam za sad imao problema oko svicovanja eth-zil, videcu kakva je situacija.

A zašto menjaš pool? Ništa se bitno nije promenilo na ethermine, osim što su omogućili ponovo manje isplate preko polygon-a.

Zato sto mi se ne svidja isplata na 28 dana. A i zakomplikovali su isplatu preko polygon mreze. Barem za mene,

Ne bi trebalo da je na 28 dana. Koliko znam, balance manji od 0.1 ti nakon tacno 7 dana (168.1h) prebace, bez obzira na iznos?

Jel ima neko iskustva sa nanopool? Ja kopam preko njega ali ne znam kakvi su drugi, vidim na nicehash da je preko njega najmanja profitabilnost

Nisam upućen u L2 Polygon (Matic) , ako neko ima volje da malo pojasni o čemu se radi i dali je prihvatljivo preći na ovaj način isplate sa Ethermine pula.

Nema na čemu, btw prijatelji sigurno nismo.

Odličan podcast. Kao što neko reče 2 robota oči u oči :)

Nazad
Vrh Dno