Zanima me koji POOL koristite za Ethereum i zasto?
Evo je cela lista
Evo je cela lista
Juce i danas mala zarada na ethermine, prebacicu jedan rig na cruxpool, jer on placa po share-u, pa bas da vidim ima li razlike... Inace ko ima manji hash rate, isplata je na crux 0.01.
Za koliko sati 180 mhs kopa 0.01? Nisam najbolje razumeo tvoj postPustio sam jedan rig na cruxpool cisto da vidim kako je, posto je placanje po sheru, mogu vam reci da je za nijansu bolje nego na ethermine. Za 16 sati 0.006xxx, sto znaci da rig na 180 mhs, kopa 0.01 eth. Tako da ko ima samo jedan rig, ima isplatu na dnevnom nivou. Nije mi jasno kako im se isplati da salju na 0.01...
Ja sam pokusavao preko ovog pool-a da kopam, ali konstantno mi se javlja problem da kada prebacuje sa eth na zil i obrnuto pocne da daje invalid share-ove.Isključivo Ezil pool, stabilan, dnevna isplata (oko 7-8 ujutru) i uglavnom daje više od drugih pool-ova, (moj ref u linku), plus Zil coin se dobija gratis - otprilike svakih sat ipo kopa Zil coin nekih 10-15 minuta, i opet daje više ili isto ETH nego drugi pool gde se kopa samo ETH, tako da ti Zil svakako dođe za dž. Cena Zilliqa coina je 0.17$, a dobija se oko 3.5-4 komada dnevno ako je snaga 100 MH.
Minimum za isplatu je 0,05 ETH i 30 Zil.
Prostom računicom dolazimo do toga da ako imaš jedan rig sa 6 komada RX 470/480/570/580 koji daje 180 MH, dnevno rudariš oko 7 Zil, što je mesečno recimo oko 200 komada, ili oko 35 dolara, ili oko 3.500 dinara. Ako si u plavoj zoni, i rig ti troši 1 KW/h, to ćeš platiti oko 5.000 dinara mesečno, tako da ti Zil pokriva oko 70% mesečnog računa za struju za taj rig, dok ti je sav Eth čista zarada (kada platiš preostalih 30%).
Konektujte se na njihov Telegram, i u realnom vremenu dobijate informaciju ako neki rig prestane sa kopanjem.
Otvorite lepo na binance i Eth i Zil wallet, da vam se sva sredstva slivaju na jedno mesto.
Svakako nemojte ovo da uzimate zdravo za gotovoprobajte pool jedno 10 dana, pa podvucite crtu i vidite šta i kako i koliko se dobija.
Probacu jos da guglam mozda nadjem neko resenje.Ne znam, izgleda da nisi jedini sa tim problemom, opet sa druge strane, meni radi savršeno, rigovi 500+ sati bez problema. Phoenix 5.4c i sve radi ok. Polaris grafike su u pitanju, win 10, 4 GB ram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari