Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Pozz, da li neko zna zasto mi se posle dugog i stabilnog rada miner sam resetuje? Ajd kontam desava se ali posle toga druga kartica (gpu1) baca 24mhs a sve ostale skoro 29! (sve su do tada bacale 29)??? Stabilno podrazumevam 2-3 nedelje do 1 mesec bez ikakvih problema... U pitanju su 6 komada rx580 powercolor 4gb.
Sve se vrati u normalu tek onda kada ja resetujem manuelno masinu... Instaliran je DAG fix driver i sve radi ok ali se desavaju ovakve gluposti
Koja ploca ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

-mode Select mining mode:
"-mode 0" (default) means dual Ethereum + Decred/Siacoin/Lbry mining mode.
"-mode 1" means Ethereum-only mining mode. You can set this mode for every card individually, for example, "-mode 1-02" will set mode "1" for first and third GPUs (#0 and #2).

Hvala :)

Da ti se ta karta ili ceo rig ne pregreva?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Mozda slot na ploci... Probaj da je prebacis u drugi slot.

Da li neko kopa mozda Komodo? Pokusavam da prebacim sa pool-a kmd.supernova.cc na agama wallet i nista se ne desava. Adresa ispravna. Pa reko da vidim ima li jos neko taj problem.

Care ovo je ETH tema.

Pitanje za ostatak ekipe da li je neko primetio da na dwrafu ne dobija coine koliko bi trebalo da ih dobija. Po svim kalkulatorima ja trebam da dobijam minimum 0.13 a ja dobijan nadnima vec 0.1 znaci rigovi su stabilni i nema gomila inkorekt serova i ostalo znaci sve radi normalnoa dobitak je traljav mozda je jenda dan izleteo na 0.11 i to je to.

Ako gledas whattomine i sa njim uporedjujes to je normalno. Uvek je oko 10% manje.

Dwarf krade već nekih mesec-dva. Posle dwarf-a sam promenio par pool-ova i najpoštenije se pokazao coinotrone na RBPPS...

Nanopool isto dere, ukrao mi je minimum 25% i dobijam mnogo manji broj serova u odnosu na ethermine pool. Krtice su radile bez ikakvih prekida i sa konstantnom stabilnošću heš rejta.

ovo je pljacka. danas se prebacujem ethermine

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    7.3 KB · Pregleda: 194
svi poolovi kradu trenutno .bas mnogo ...i za eth i za zec i za claymore..zato sam sve prebaacio na nicehash..manje po whatmine sajtu ali koliko tamo pise po kalkulatoru toliko i dobijem.
Mada kradu ne kradu ..ide ovo brzo ka dolar po kartici bruto

Poslednja izmena:
Nanopool isto dere, ukrao mi je minimum 25% i dobijam mnogo manji broj serova u odnosu na ethermine pool. Krtice su radile bez ikakvih prekida i sa konstantnom stabilnošću heš rejta.
Meni se nanopool bas slaze sa kalkulatorom.

koliko ja vidim, najisplativije je napraviti majner ili pool.. ko zna naravno :D

mycryptobuddy.com Poprilicno je realan bar meni.

Mozda uzima u obzir harac. Evo sad je ethermine poceo da me pljacka, satima unazad negativan rezultat..

Ne uzima. Gledam cistu zaradu. Bez odbitaka struje i to.
Sa koliko graf kopas, ako je mali broj ne mozes da gledas preseke od samo sat dva. Pusti par dana pa onda vidi. Veliku ulogu ima i luck.

Pa cekaj, kako ne uzima kad mi je vec satima u minusu i to imam dosta serova. Videcemo na ethermine, mozda sve dodje na svoje mesto. Trenutno kopa oko 24h bez prekida. Prešao sam sa nanopoola, gde je trebalo 5 dana za 0.2 ethera. Imam 10 komada, stabilnih 250mh/s, fino podesena svaka grafa.

Jos samo ovo, nanopool ima svoj kalkulator koji u realnom vremenu u zavisnosti od situacije pokazuje profitability. Znaci sam sebe demantuje, ispalo je znatno manje. Naravno, bez ijednog rejected share-a i bez stale share-a.

evo zapoceo sam migraciju. brate ovo je daleko od kraduckanja. da je malo ja nebi ni primetio. nego sam dodao skoro 100mhs snage a ono nagrada ostala ista

Jel mi to obrisan poslednji post od strane administratora?

Polako sad ce zuta i zelena da ti se razdvoje pa ces opet da se ceses.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Hoce, ali ce zuta da krene dole

Pa realno ti i treba 4-5 dana za 0.2eth.. Nznm sta ti hoćeš.

Sta vise testirate. Ethermine je najbolji, dokazano vec xyz puta

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

a i ne gleda se koliko share-ova bacaju karte, posto to zavisi od vise faktora, izmedju ostalog i od diff-a koji nam pool dodeli (ako je vardiff).
nizi diff = vise zelenog u majneru posto brze nadje share

Vrh Dno