Je li se isti moze iskoristiti i za Sapphire RX580 nitro+ 4GB sa hynix memorijom?Uzmi onaj strap sa 580 nitro+ hynix sto sam ti radio isti je strap i za taj powercolor 580 8Gb hynix, samo ga copy/paste na 2000 i na 2250.
Je li se isti moze iskoristiti i za Sapphire RX580 nitro+ 4GB sa hynix memorijom?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Radejel rade beta driveri na win7
Da si probao "one druge", preliminarne, vrv bi ti radilo. 😉Meni nisu hteli da "vrate", instaliram probam ne vracaju, win7, skinuo sam sa amd sajta
Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk
Pozdrav svima,
Nov sam u svetu mininga pa ne zamerite ako sam postavio vec postavljeno pitanje ili ako je na pogresnom mestu.
Uzeo sam Sapphire rx 580 nitro+ 4gb, bez ikakvih podesavanja sam dobio 21.5 hashrate. Nakon modovanja biosa (iskopirao strapove sa 1500 na dalje), downclock core na 1255, overclock memoriju na 2030mhz, spustio voltazu za 120mv, power -20%, temperatura kartice je 55c i kopa 28MH/s pri potrosnji od 100w i tako radi vec 5 sati bez problema, fan na 40-45%. Drajver je Crimson 17.8.2.
Da li su ovo ok podesavanja? Mogao sam da je poteram i do 29MH/s ali voleo bih i da mi kartica potraje koliko toliko malo duze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari