Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Claymore 10 izasao

Vega pokidala 40mhs eth + 290 mhs LBC.

Ako neko proba ETH LBC u Dualu na RX seriji,neka javi rezultate.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Jel zna neko potrosnju kolko skace za eth+lbc mining

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Claymore 10 izasao

Vega pokidala 40mhs eth + 290 mhs LBC.

ne znam koja je potrosnja ali to je odlican rezultat.. ja da imam u dualu 30mh/s eth + 150 mh/s lbc, pa samo da masem usima i smesim se..
ali gtx 1070 moze 30 mhs na eth i 27 mhs na lbc

To su jedine promene? Dodata Vega, za Polaris sve standardno?

Sent from my S6 Edge

Nije i Polaris je ubrzo u dual modu ETH+LBC ustvari sve AMD karte su ubrzale na ETH+LBC jer je dodao ASM za LBC. Nvidija nista sve po starom ovo je samo za AMD karte.
Znaci kontrola napona dodata i ASM za LBC tako da je na svim AMD kartama ubrzo dual ETh+LBC.

pitam se koliko baca rx 580 u dualu eth+lbc

ja iz gtx 1070 mogu da izvucem oko 28.8 mhs za eth i 50 mhs za lbc.. dodavsi -dcri 70.. vec sve preko toga drasticno smanjuje na 26 za eth...

to je idealno... :)

Da li mogu u dualu eth/dcr da odredim da mi sve karte kopaju eth (6) a 4 da kopaju DCR (ne svih 6)

Da li mogu u dualu eth/dcr da odredim da mi sve karte kopaju eth (6) a 4 da kopaju DCR (ne svih 6)

-mode Select mining mode:
"-mode 0" (default) means dual Ethereum + Decred/Siacoin/Lbry mining mode.
"-mode 1" means Ethereum-only mining mode. You can set this mode for every card individually, for example, "-mode 1-02" will set mode "1" for first and third GPUs (#0 and #2).

Koji wallet biste preporučili za ETH?

Je l' Exodus OK? Ne znam ništa o Wallet-ima a hteo bih samo da držim ETH van menjačnice za svaki slučaj,
ne trebaju mi nikakve napredne opcije.

Exodus je ok, samo jos da ubace i BCC ali nema najave

Hvala na odgovoru.

Samo još jedno noob pitanje, na koji način se Exodus vezuje za PC na koji je instaliran?

Pravi se fajl u kome se u stvari čuvaju coini nezavisno od instalacije samog wallet-a ili ne?

Hvala na odgovoru.

Samo još jedno noob pitanje, na koji način se Exodus vezuje za PC na koji je instaliran?

Pravi se fajl u kome se u stvari čuvaju coini nezavisno od instalacije samog wallet-a ili ne?

Dobijas backup fajl i stize ti cak i na mejl nezavisno sto ga vec dobijes kreiranog i na PC-u.

Koliko se dobija otprilike share-a na sat vremena?
Meni konstantno kopa na 28.4 ali mi nekad ne nadje nista a nekad samo par komada. Da li je to normalno?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koliko se dobija otprilike share-a na sat vremena?
Meni konstantno kopa na 28.4 ali mi nekad ne nadje nista a nekad samo par komada. Da li je to normalno?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto manje kartica imas to ti broj iskopanih share-ova vise varira.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pozz, da li neko zna zasto mi se posle dugog i stabilnog rada miner sam resetuje? Ajd kontam desava se ali posle toga druga kartica (gpu1) baca 24mhs a sve ostale skoro 29! (sve su do tada bacale 29)??? Stabilno podrazumevam 2-3 nedelje do 1 mesec bez ikakvih problema... U pitanju su 6 komada rx580 powercolor 4gb.
Sve se vrati u normalu tek onda kada ja resetujem manuelno masinu... Instaliran je DAG fix driver i sve radi ok ali se desavaju ovakve gluposti

Nazad
Vrh Dno