dreambox700
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.04.2013
- Poena
- 169
E sad ce opet da tapnu Kinezima novcic, a onda bunar.
Sent from my MX4 using Tapatalk
E sad ce opet da tapnu Kinezima novcic, a onda bunar.
drugar cuva eth i kaze kad predje u pos cena ce mu biti 3000$. ili 2000$. ne secam se tacno.
drugar cuva eth i kaze kad predje u pos cena ce mu biti 3000$. ili 2000$. ne secam se tacno.
Daj seti se, molim te, nije to mala razlika :-D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozdrav svima, ne znam da li je pravo mesto za ovakvo pitanje al dobro, ovako vec duze vreme pratim tacnije citam o rudarenju itd bla bla, znaci citam samo ,nemam nikakva iskustva itd ,sa drugarom planiram da uzmemo jednu rx470 po pola para,pa me i teresuje koliko je isplativo sa jednom i to, jel ima neka posebna caka oko toga ovo sad pitam prvi put jel mislim da je najprikladnije ovde ima vas dosta koji to vec radite verovatno ,znaci da li je isplativo uzeti jednu ,pa bih posle nekpg vremena kad udjem u stos ukapiram malo kako sta kupio ili kupili jos 2-3
Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока
Video sam koliko sam dobro izracunao to je otprilike jedna karta 70-90e tako? Interesuje me neko ko vec radi to tipa vrv ja retard za ovo nmg da kulim samo grsfiku ubacim i gotovo jel ima neka fora jos ili? Sta se desi ako nestane struja npr,koliko znam potrebno je da rade 24hhttp://whattomine.com tu gledas isplativost, mozes da vidis kolika bi bila i samo na jednu kartu a i na 100 kartica na dnevnom i mesecnom nivou.
Video sam koliko sam dobro izracunao to je otprilike jedna karta 70-90e tako? Interesuje me neko ko vec radi to tipa vrv ja retard za ovo nmg da kulim samo grsfiku ubacim i gotovo jel ima neka fora jos ili? Sta se desi ako nestane struja npr,koliko znam potrebno je da rade 24h
Haha ti si brate car nasmejao si me na ovako usranom poslu haha, vazi da znam vidis nisam znao da treba win 10 ,da naravno nego sam hteo samo informativno da pitam da li je isplativo i to,inace ne smara me da citam svj cu od pocetka krenuti pa polako ,znaci to sa strujom nmvz ako nestane on nastavlja gde je stao?Uglavnom javljam se kad je kupimo posto vidim da je tesko naci rx470 ,ili cu je sam uzeti ako odobre neke rate nesto hah..Instaliras win 10, skines Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v9.4, podesavanja za pokretanje tog majnera imas ispisana u nazad sigurno jedno 1000 puta moras MNOGO da citas a ne 5-6 strana i kao smorio sam se ne mogu viseskines msi afterburner tu podesis tu jednu rx 470 kartu i ne gasis je vise sve dok joj ne otpadnu ventilatori
![]()
I da , ja bih tu grafu stvaio na svoj komp msm ,nemam sad poseban komp samo za nju,mada ako fazon moze dual core stari neki cini mi se ddr2 ploca 2gb rama , onda mogu na njega ?
samo ce ostat veliki rudari, a ko kasno udje u mining plakace.
u svemu tome ima i dobri stvari bice jeftini kartica![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari