Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
ne slusajte ovog zeljka,vidite da je ljubomoran...kupuje li ko eth ili svi samo kipujete? :)

Ja štekao od kad je krenuo rast, al danas sam na 175€ 50% prodao jer mi treba lova. Željko hejter, da sam njega slušao imao bih 17X manje novčića :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislim da se ovaj podforum transformisao iz kriptovalute u mining dump zajednicu....... kakvi lonci ili bagraci, 98% vas nista ne interesuje.... sa takvima BTC nikad ni ne bi postojao, za vas je sve jedno samo dok imate zarade dalje od toga vecina vas ne vidi..... nazalost, svet nije takav jer da su svi ko vecina ovde ne bi imali ni za leba!

@konkvistado 99% postova su ti cist troling, zaljubio se se u vitalika do usiju jer za tebe je san snova da zaradis koju susu a i svoja svatanja izgleda gledas samo tako!, dok kaplje super je znaci mora da valja, a sta je to i cemu sluzi pa koga to briga

Iskreno postalo me je smaota biti deo ovakve kratkovide zajednice koja nema postovanja a ni morala.....

Poslednja izmena:
Meni iskreno smeta sto brdo ljudi ima potrebu da izrazi svoje misljenje, i ako znaju da nemaju znanje a ni iskustva. Pre nego sto napisete bilo sta, prvo pomislite da'l to nekoga zanima, nemojte se praviti pametni i pisati bespotrebno samo da bi ucestvovali u diskusiji. Pustite ljude koji imaju znanje i koji su u ovome duzi period da oni vode kljucnu rec a mi koji slabo znamo o svemu ovome treba da citamo i eventualno upitamo nesto ako nam nije jasno. Zamislite kako se osecaju ljudi koji rudare i trguju vec duzi vremenski period pa im pocnu udarati kontru neki salabajzeri koji su nesto procitali na twiteru ili nekom forumu, pa naravno da im se povraca i da nemaju vise volju da uopste bilo sta pisu. Pustite kvalitetne ljude da pisu i manite se nagadjanja i prognoza jer vecina nema pojma sta ce se desiti.

Blizimo se ceni od 200e. Dali ce je probiti pitanje je...

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Pre nego sto napisete bilo sta, prvo pomislite da'l to nekoga zanima, nemojte se praviti pametni i pisati bespotrebno samo da bi ucestvovali u diskusiji.
.
Ovo može da ide u neki sticky na nivou celog foruma :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Blizimo se ceni od 200e. Dali ce je probiti pitanje je...

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk
Probio je cenu jos sinoc [emoji3] pogledaj na cex

6f2b1d93421790b21c1150ec1f1c622f.jpg

Sent from my HTC using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni iskreno smeta sto brdo ljudi ima potrebu da izrazi svoje misljenje, i ako znaju da nemaju znanje a ni iskustva. Pre nego sto napisete bilo sta, prvo pomislite da'l to nekoga zanima, nemojte se praviti pametni i pisati bespotrebno samo da bi ucestvovali u diskusiji. Pustite ljude koji imaju znanje i koji su u ovome duzi period da oni vode kljucnu rec a mi koji slabo znamo o svemu ovome treba da citamo i eventualno upitamo nesto ako nam nije jasno. Zamislite kako se osecaju ljudi koji rudare i trguju vec duzi vremenski period pa im pocnu udarati kontru neki salabajzeri koji su nesto procitali na twiteru ili nekom forumu, pa naravno da im se povraca i da nemaju vise volju da uopste bilo sta pisu. Pustite kvalitetne ljude da pisu i manite se nagadjanja i prognoza jer vecina nema pojma sta ce se desiti.

Uh, sve same cinjenice vezane za Etheteum. Pisi ovo u rubrici spasimo planetu. Ovde se jos i najmanj pise gluposti sa obzirom sta se sve desava. Videces kad LTC ode na 40$ sta su strucnjaci i sta pisu.

ode eth, mislim da ce krajem leta na 600 otici :D
a do sada nisam pogresio :D

E a sta ako kinezi dumpuju eth? Ne verujem da ga nisu i oni kopali do sada ...

zeljko ja trolujem samo tebe a ti trolujes ceo bench svojim nebuloznim izjavama i komentarima...ovo je javni forum,ljudi citaju sta se pise,novi kad dodju i procitaju tvoj komentar dodje im da se ubiju.
PS: nisam miner nikad bio
moja prognoza 240$ za petak ce izgleda malo poraniti,*** izvinjavam se ;)

A svi imaju pravo na svoje mišljenje. Željko je prije godinu dana predviđao da će ETH otići na 2$.
Evo, sve smo bliže tom cilju.

U vezi socket was closed remotely by pool
841b69ddae8a5a7d41df1fcbcc02ab48.jpg

Bio sam a 9.3 claymore i presao sam na 9.4 i pocelo je onaj problem sa socket... i evo vratio sam se a 9.3 pa vec dan dva, nemam problem. Mozda je 9.4 verzija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Phoenix slazem se sa tobom gledajuci grafikon bitkoina iz 2013 sve se ponavlja za sada,mislim da ce doci do 2500 bitkoin i taman ce svi da se ponadaju da ide prema 2700 ali pasce samo tako mozda cak i na 1600 dolara...

Normalno na taj pad cemo cekati mozda malo duze tipa nedelju ili dve jer su se ljudi vec navikli na to da bitkoin pada i raste i sada moraju malo da daju nadu trgovcima da ce ici gore i da vise nece padati.

Inace izlaskom bitstampa za Eth i Ltc nista se nece promeniti sablon je i dalje tu kad btc raste rastu svi novcici Eth,Zec,Monero,Etc i ostali kad bude pao Btc na 1600 dolara onda dzabe ce biti i Bitstamp i sve tada ce biti dobra prilika kupiti Eth i druge novcice.

A svi imaju pravo na svoje mišljenje. Željko je prije godinu dana predviđao da će ETH otići na 2$.
Evo, sve smo bliže tom cilju.

To si jedan kao konkvistado ako se setis sta je bilo i da je prakticno skoro poljubio 2$ zbog TheDao tih dana, a iskreno da nije 98% centralizovan taj dan bi pukao 100%... sva sreca za minere centralizacija je uradila svoje i projekat koji je taj dan stao povratila u zivot vitalikovim hard forkom na svu srecu minera koji ga istresaju samo tako :)

Po meni ostaje jedino samo pitanje sta oni imaju za cilj i koju cenu, iskreno ono sto me brine jer ce ovaka djubrestina jedan dan unistiti sve sto je BTC stvarao godinama sa svojom laznom distribucijom i hypom

Dosta je pogledati berzu poloniex gde se trguje najvise sa ETH i videt da ga je u sell sidu samo 80 000 a ima ga 1000x vise u distribuciji, BTC se bar koristi a ovaj lezi negde i ceka svoj dan

Phoenix slazem se sa tobom gledajuci grafikon bitkoina iz 2013 sve se ponavlja za sada,mislim da ce doci do 2500 bitkoin i taman ce svi da se ponadaju da ide prema 2700 ali pasce samo tako mozda cak i na 1600 dolara...

Normalno na taj pad cemo cekati mozda malo duze tipa nedelju ili dve jer su se ljudi vec navikli na to da bitkoin pada i raste i sada moraju malo da daju nadu trgovcima da ce ici gore i da vise nece padati.

Inace izlaskom bitstampa za Eth i Ltc nista se nece promeniti sablon je i dalje tu kad btc raste rastu svi novcici Eth,Zec,Monero,Etc i ostali kad bude pao Btc na 1600 dolara onda dzabe ce biti i Bitstamp i sve tada ce biti dobra prilika kupiti Eth i druge novcice.

Znaco ETH koji je cist naduvano govance bez upotrebe ima da prestigne BTC a inastavi da raste..... svaka cast na logici,...... to si naravno izvukao sa slika grafikona STRUCNO NEMA STA! :mad:

Ako sma te dobro razumeo docekacemo dan gde ce ljudi iz ETH ulagat u BTC i ostale shitcoine :d

Poslednja izmena:
Da Eth je naduvano govance pre nije bilo tako sada jeste od trenutka kad je Btc poceo da pada od 2700 dolara,cim Btc bude bio opet 1700 dolara eto nama Eth-a na 120 dolara...

Znaci od pada sa 2700 dolara proslo je tacno 5 dana za tih 5 dana Eth je padao kada je i Bitcoin padao i obrnuto rastao je kada je i Bitcoin rastao i to nije samo slucaj kod Eth-a nego kod svih novcica Monero,Etc,Zec,Xrp,Ltc itd.

Ne radi se vise o ulaganjima i vestima svi koini su postali shit koji raste i pada kako Btc kaze evo ja vise uopste i ne citam vesti o drugim koinima samo gledam cenu Bitkoina i nijedan drugi novcic....

I ostajem pri tome da nam tek sledi glavni pad bitcoin-a i ostalih shit coin-a cim dodje na 2400-2550 najvise ocekujte strahovit pad,sto rece Phoenix sad je dobro vreme da se shortuje mada je i to veliki rizik.Najbolje je sacekati pad i jeftino pokupovati alt coine.

Ne kazem da sam strucnjak neka svako radi kako zeli samo nemojte posle da se zalite kad kupite Eth na 200 dolara a on kroz nedelju dve bude 120 dolara :p

Inace Goldi koje je tvoje vidjenje situacije,ako nije tajna?:)

Poslednja izmena:
Nema tu mnogo mudrosti, trenutno sell all, a ko ima muda kad padne, a gledajuci kroz istoriju, onda buy buy buy i cekanje. ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Slazem se :) evo da iznesem jos par cinjenica,kada Bitstamp bude uveo Eth i Ltc ljudi ce pomisliti da ce Eth i Ltc da eksplodiraju a to je samo varka savrsena da ljudi sto vise nakupuju Ltc i Eth po skupljim cenama...

Druga stvar cika Vitalik nece dozvoliti vecno da rudarenjem od jedne karte dobijamo 3.5 dolara dnevno to jednostavno nema logike,realno je onda prema tome ocekivati da Eth padne i da rudari manje dobijaju.

Treca stvar u poslednje vreme pre onog ogromnog pada Btc-a 2700 dolara su se plasirale svuda vesti o Bitkoinu na Blicu,b92 a cak je izaslo na nekim televizijama da je Bitkoin nesto cemu vrednost stalno raste ljudi su naseli poverovali su da balon ne moze da pukne i da ce vecno da ide gore ali pukao je balon na 2700 dolara i mnogi su izgubili dosta novca ne bi rekao da je plasiranje vesti u medijima u tolikom obimu slucajnost bas kad je Bitkoin bio 2700 dolara.

Poslednja izmena:
Vrh Dno