konkvistado
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2014
- Poena
- 69
ne slusajte ovog zeljka,vidite da je ljubomoran...kupuje li ko eth ili svi samo kipujete? 
nemaju vise volju da uopste bilo sta pisu
Ovo može da ide u neki sticky na nivou celog forumaPre nego sto napisete bilo sta, prvo pomislite da'l to nekoga zanima, nemojte se praviti pametni i pisati bespotrebno samo da bi ucestvovali u diskusiji.
.
Probio je cenu jos sinoc [emoji3] pogledaj na cexBlizimo se ceni od 200e. Dali ce je probiti pitanje je...
Sent from my Nexus+6P using Tapatalk
Meni iskreno smeta sto brdo ljudi ima potrebu da izrazi svoje misljenje, i ako znaju da nemaju znanje a ni iskustva. Pre nego sto napisete bilo sta, prvo pomislite da'l to nekoga zanima, nemojte se praviti pametni i pisati bespotrebno samo da bi ucestvovali u diskusiji. Pustite ljude koji imaju znanje i koji su u ovome duzi period da oni vode kljucnu rec a mi koji slabo znamo o svemu ovome treba da citamo i eventualno upitamo nesto ako nam nije jasno. Zamislite kako se osecaju ljudi koji rudare i trguju vec duzi vremenski period pa im pocnu udarati kontru neki salabajzeri koji su nesto procitali na twiteru ili nekom forumu, pa naravno da im se povraca i da nemaju vise volju da uopste bilo sta pisu. Pustite kvalitetne ljude da pisu i manite se nagadjanja i prognoza jer vecina nema pojma sta ce se desiti.
moja prognoza 240$ za petak ce izgleda malo poraniti,*** izvinjavam se![]()
A svi imaju pravo na svoje mišljenje. Željko je prije godinu dana predviđao da će ETH otići na 2$.
Evo, sve smo bliže tom cilju.
Phoenix slazem se sa tobom gledajuci grafikon bitkoina iz 2013 sve se ponavlja za sada,mislim da ce doci do 2500 bitkoin i taman ce svi da se ponadaju da ide prema 2700 ali pasce samo tako mozda cak i na 1600 dolara...
Normalno na taj pad cemo cekati mozda malo duze tipa nedelju ili dve jer su se ljudi vec navikli na to da bitkoin pada i raste i sada moraju malo da daju nadu trgovcima da ce ici gore i da vise nece padati.
Inace izlaskom bitstampa za Eth i Ltc nista se nece promeniti sablon je i dalje tu kad btc raste rastu svi novcici Eth,Zec,Monero,Etc i ostali kad bude pao Btc na 1600 dolara onda dzabe ce biti i Bitstamp i sve tada ce biti dobra prilika kupiti Eth i druge novcice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari