Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Kako se bre svi odjednom razumete u taj trejding i cene ? Prosvetlite me, molim vas :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nema vise pada,eth ide na 600$ a brc na 3-3,5k i to je to, kupicemo garsonjeru.

U ovu temu vise ne vredi ni ulaziti, poceo je svako svasta da pise... Samo se iscimam bzvz kada vidim novi post xD :)

http://prntscr.com/fdtv94 - 2013 godina sa grafikona na Coindesk-u.

http://prntscr.com/fdtviy -2017 godina

Takoreci ista linija ako bude kao 2013 god. sledi ogroman pad a onda lagani oporavak pa opet pad.

A zasto mislis da ce i da mora biti kao 2013-te?

Sta ako stepenicasto bude isao i cena se bude kontrolisala?

Ovo po meni je idealno. Stabilizovali smo se na 2100-2200. Odatle moze lagano na 3-3,5k, pa neka bude na 2800-2900 neko vreme opet. Tim ritmom 5000 je lako dostizno.

Pa cena se uvek kontrolise od velikih kitova a njima je u interesu da bude velikih padova i uspona...

Verujem da ce biti sve isto kao 2013 god. sa velikim padovima i usponima,s tim da verovatno nece biti one ravne linije kad je btc bio 200 dolara,ali ako i bude te ravne linije za par meseci onda ce Btc vredeti najmanje od 800 do 1000 dolara.

3 do 3.5 k naravno da ce biti jednog dana mozda krajem godine a tih 5k i toga ce biti ali tek za 2 godine verovatno....

U svakom slucaju nacekacemo se da Eth bude 500 dolara ako ikad i bude,jer za sada svi coini prema Usdt su zavisni od bitkoina kad bi se nekako oslobodili iz njegovih kandzi Ltc bi lako vredeo 50-100 dolara a Eth bi jako brzo dosao do 350 dolara ali to se nazalost jos uvek ne menja.

Da pa stabilizovali smo se na 2100-2200 dolara sve lepo izgleda za sada ali treba svi da sacekamo i vidimo sta ce biti kada btc bude bio 2400-2500 dolara ta cena mene zanima da li ce da probije ili da padne strahovito licno tipujem na ovo drugo zato i ne smem sada da kupujem Eth na 200 dolara niti Ltc na 24.70 dolara ko ima petlje da ulozi sada u Eth i Ltc i ostale coine tipa Xmr,Etc svaka mu cast.

Sto bi sve prodavali????Dugorocno gledano Btc ce vredeti 3 do 3.5 k jednog dana i 5k sto znaci da ce ostali novcici ako budu zavisni od Btc-a vredeti jako puno ali treba imati zivaca i cuvati jako dugo novcice.

Ko ne zeli da ceka neka proda odmah ako vec ima neku zaradu....

Inace nisam odgovorio na glavno pitanje zasto mislim da ce biti slicno kao 2013 razlog je jednostavan previse je ljudi uslo u pricu moraju veliki da pokupe kajmak a to rade tako sto vezu cenu za Eth i Ltc-a za bitkoin i pumpanjem i dampom i Eth ide gore i dole a to velikima odgovara da pokupe ogromnu zaradu.

Da nije tako kao sto kazem lako bi Eth bio vec sada 350 dolara...

Poslednja izmena:
pa cekaj ti si kupovao ltc kada je bio 30$ pa kad je pao na 27 tipovao si da ce da ide na 35$ do kraja nedelje, pa sledece nedelje kad je pao na 25 rekao si vraca se preko 30$ za nedelju dana, pa posle te nedelje kad je skocio na 28 rekao si ide na 50, a sad kad je 23$ ne smes da ga kupujes?

el da prodam sve ili da cekam? Na koliko ce puci balon?

@Fallout 3
Analize su ti povrsinke (grafik iz 2013 i danas se ne mzoe porediti jer su prilike u svetu drugacije a i desavanja i nije sve igra manipulatora barem sto se tice BTC-a), mada realno sve moze da se desi, ja sam vec po pitanju ETH rekao da je medju "pilicarima" veoma mala kolicina dostupna i zbog tog razloga ETH se veoma lako pumpa, sto znaci kad isti jednog dana odluce da roknu cenu 5x dole to ce uraditi bez imalo muka....
BTC je majka za sve pa i za pilicarski LTC, sve ostale valute crpe pare iz istog, i zato je danas masa altova nerealno prenaduvana, sto ne znaci da ce sutra sve puci ali rizik uvek postoji
Inace analizu cene ETH malo ko radi jer zna da je masa coina centralizovana a njihov plan niko ne moze videt

Dosta je pogledati berzu poloniex gde se trguje najvise sa ETH i videt da ga je u sell sidu samo 80 000 a ima ga 1000x vise u distribuciji, BTC se bar koristi a ovaj lezi negde i ceka svoj dan
Zar ne navodiš isto ovo kao prednost za btc, da ga sve manje ima na berzama, da je scarce, da su ga dumperi izgubili i više niko ne prodaje itd itd :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da to sam sve rekao i malo sam zaradio i malo izgubio,ali da li se secas tada kada je izasla neka vest Ltc je pratio tu vest povecanjem cene a sada vise nije tako od onog pada od 2700 dolara btc-a (neko je ovde pominjao na forumu da su se veliki nesto dogovorili iza vrata sada evo vidimo sta).

Balon ce puci na 2400-2500 dolara siguran sam 100 posto,konkretno to za Ltc znaci da ce doci mozda do 29 dolara kada Btc bude bio 2500 dolara ako uopste dobaci dotle....

Ne znam na kojoj ceni si kupio Ltc ali ako si kupio na dobroj ceni i imas zaradu prodaj pa kad padne btc opet a pasce tada kupi jeftino Ltc i cekaj da opet poraste par dolara.

Naravno i ti si odrastao i razuman covek sam razmisli sta je najbolje a ne da bude posle ti si mi rekao svako neka dobro razmisli pre svoje odluke.

U svakom slucaju kao sto vidite Ltc se i dalje isto ponasa i dalje prati Btc evo sada kada btc opet ide na 2200 dolara i Ltc pomalo raste po 0.1 dolara.

Zeljko-Analize su takve kakve su i ja verujem za sada u njih ako se nesto promeni ja cu napisati ovde sta mislim,da slazem se sa tobom Btc je majka i otac za sve ostale novcice,da primetio sam da se Eth lako pumpa i brze mnogo od Ltc-a,Ltc mnogo kilavi kad ide gore....

Da Eth jednog dana moze vredeti 5 puta vise zasto da ne ali proci ce godine dok se to ne desi,za mene je Btc licno postao igra i uvek je bio igra velikih manipulatora koji zaradjuju masno sto je i logicno.

Poslednja izmena:
Zar ne navodiš isto ovo kao prednost za btc, da ga sve manje ima na berzama, da je scarce, da su ga dumperi izgubili i više niko ne prodaje itd itd :)

Tacno ali postoji krucijalna razlika BTC se koristi i decentralizovan je, na berzama je sve manje jer u odnosu na broj coina je verovatno 100x decentralizovaniji ( ima ga 100x vise ljudi od ETH-a)
Kod ETH je druga situacija a to da neko drzi 70% verovatno ICO-a i ono sto je kupio po niskoj ceni i pri pumpu...

Svako poredjenje BTC sa bilo kojim altcoinom je po meni danas ludost i toatalna sprdacina i istu rade samo oni koji nemaju blage veze o cemu pricaju (ili verovatnije rade iz licnog interesa a veoma dobro znaju)

Fallout 3 verovatno ovo sve zna ali eto uleteo je u ETH na dumpu LTC i sad mora da drvi svoju pricu i sebe uverava, barem dok ne stisne dump :D

Poslednja izmena:
Fallout brate aj odmori malo, na kraju krajeva tema je eth i željkovo mračenje, ne falloutovi berzanski trikovi

Nisam uleteo u Eth nisam trgovao Eth-om ja sam uleteo ove godine par puta u Ltc na 8 dolara na 25 dolara 30 dolara,onda uleteo sam u Etc kada je bio 6 dolara i 7 dolara i izlazio na 8.5 dolara i hvala La.Prestige sto je pogodio to za Etc,trgovao sam par puta sa Expanse i Decred novcicima,trgovao sam sa Belacoin novcicem i od svega toga lepo sam zaradio i izgubio par dolara i to na Ltc a da trgovao sam i sa VTC coinom.Eth inace kopam i taj novac sam ulagao u nabrojane novcice.

Sada trenutno ne trgujem nicim sve sam prebacio u USDT i cekam razvoj situacije.

Odmaram :D zato sam sve i prebacio u Usdt na Poloniex-u.

Poslednja izmena:
OKCoin will launch ETH trading on June 1st

Pa ono sto je interesantno i zasto se ETH dodaje je pritisak da BTC resi scalling i doda segwit:
"Given this opportunity, we implore BTC Core developers and relevant Miners to work together and resolve any outstanding technical issues, activate Segwit, and solve BTC’s scaling issues"

Covece da li ti stajes sa trolinogom, ako ti je nesto jadno onda to obrazlozi!

Inace tebi je ceo smisao decentralizacije jadan, verovatno kontas da je sistem tipa ETH buducnost sve u ruke jednog coveka koji izigrava boga... samo se ja pitam koja je tu razlika jer banke imamo od vajkada!

Pa onda treba da znas da na oveme NE MOZES zaraditi, u najboljem slucaju bices na nuli a 90% njih ce biti u minusu
Nemoj posle da kazes da nisi upozoren

Pa uvek ima onih kojic ce zaraditi, isto je bilo i na inflaciji i svim vrstama prevare..... poenta je da se masa nada da ce biti u prvih 10% a ostalih 90% ko sisa :D

Nista Vitalice samo zezni sve kad pukne balon da se zna kako to izgleda kad puca, da onaj pad BTC sa 2xx na 40$ bude mala maca za tebe i tvoj ETH :d

PS: ono sto mi nije jasno na okcoinu za ETH pise da ce 1jun-a proraditi depost i withdrawal?? a znamo da zbog PBOC ni LTC ni BTC vec mesecima ne mozes skinut sa istih menjacnica?!

Poslednja izmena:
Vitalice, Zarkovo ti klice!
Vitalik sa maljavim grudima pomaze ljudima.
Vitalika za predsednika!

E zezamo se , ali nema vredjanja! U pravu je covek, moze ovo bre da sklizne svaki cas. Gruvaju ove vesti ko nenormalni.

Gde bre da sklizne, ide ovo na ~$350...evo nek stručniji uporede market cap sa BTCom i videće da sledi rast....

Poslednja izmena:
Gde bre da sklizne, ide ovo na ~$350...evo nek stručniji uporede market cap sa BTCom i videće da sledi rast....

:d

pa realno ako neko zeli moze stvoriti balon (zamislite da je BTC i LTC na huobi i okcoin zarobljen a da ETH withdrawal radi... jeste nema logike ali.....), pod uslovom da Vitalik sa 50M ICO mafijom ne dumpuje i stabilizuje pump/dump

Sta mislite kada se proglasi datum prelaska na POS, da li ce tada cena naglo da padne?

Ili mozda obrnuto...

Nazad
Vrh Dno