Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Sta mislite, kada ETH bude iskopan odnosno dodje do predvidjenih 100 miliona u opticaju, da li ce mu cena samo rasti kao sto ja mislim. Razmisljam nesto na duze staze pa mi deluje kao isplativa investicija zapravo cuvati ETH na bas duze staze?

Bas htedoh i ja da napisem, ne znam otkud to da je ogranicen, naprotiv upravo su ga reklamirali kao konstantnu emisiju.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ako Vitalik i prevaranti ne odluce drugacije mozda se i diff bude vracao unazad

koje su ovo igre bez granica, opet idemo dole sa cenom

Poslednja izmena:
Pa to je normalna stvar na kripto berzi, ovo je bila navlakusa za one koji su pomislili da se doslo do dna i da je sada krenulo sve gore pa su poceli da kupuju ko besni. Sada opet malo istresanja i tako u krug.

Ako Vitalik i prevaranti ne odluce drugacije mozda se i diff bude vracao unazad

Vitalik je za minere bog kad kaze da je mleko crno bice tako... samo dok peva ETH 300$ valjat ce :D
sto se tice svega oko ETH pa bog sve odlucuje, i emisiju i premine i kako radi sistem jel u pravu ili treba da se forkuje, zato je tako i popularan, vitalik ethereum blockchain sve u jednom coveku, samo jos da predje na POS i sutne minere ali pre toga da im slozi pricu lepu za uvce da ne dumpuju :D

Poslednja izmena:
Mnogo bolje nego da cekam da se milijardu kineza dogovori oko necega. Eto ja mu verujem, i njemu i Vucicu.

+1

ne veruju samo licimUri koji ga pljuju, a kopaju isti vec dve godine :d umesto da kazu namerno necu da kopam eth jer ne vredi nicemu, kopacu LTC :d

@z I da je sve tako kao što kažeš, ne vidim šta je u tome loše.
Sjećam se koliku si prašinu dizao oko HF na ETH, a na LTC ili BTC ti HF ne smeta :)

$, £, €, ¥ svi su centralizivani i ne vidim da oko toga neko pravi problem. Inače većina od ovih već odavno postoji samo u elektronskoj formi i naravno nijedna od njih nema nikakvo realno pokriće. Dobro, Ameri jesu rekli da su njihovo pokriće nosači aviona.

Ako je neka valuta i centralizovana onda to samo znači da će imati nekoga ko će stati u njenu odbranu jer time najviše štiti svoj kapital.

A sa druge strane vidimo cirkus sa "necentralizovanim" LTC ;)
Ono, čekaš kada će neki Kinez nešto twitnuti i...

+1

ne veruju samo licimUri koji ga pljuju, a kopaju isti vec dve godine :d umesto da kazu namerno necu da kopam eth jer ne vredi nicemu, kopacu LTC :d

kakve to veze ima sta ko kopa??

inace ja ne kopam ETH jer imam NV ali to ne menja realnost, slicno mislim o zcash, prica se da postoji master key (nepotvrdjeno) i 20% ide dev-vima to sto ga ja kopam po vama pilicarima treba da branim isto??

@forum1nick ne citam sta pisete jer je ovaj forum u 95% sprdnja jer vecina nema pojma ni sta je HF ni sta j SF i kad su potrebne a kad su nametnute..... ovde 95% zivi za dump i da pise svoja snove da, na zalost ova tema nema veze sa crypto zajednicom i meni je to jasno

I Vitalik nije sluzio vojsku, eto ETH je prevara! Uspeo je da ubedi najvece svetske veverice da podrze razvitku eth blockchaina. Potplatio je Samsung i Toyotu da se prikljuce EEA kakav namazani prevarant.

Ma sve je to ok, onda je to njihov privatan blockchain koji nema ama bas nikakve veze sa decentralizacijom osim miniga ... mineri tu rade za taj konglomerat investitora i to je to... za sad

Ja nemam nista protiv da se ETH prikaze u stvarnom svetlu, tada cu kazat da to je to... nije scam vec je coin koji upravlja ljudi iza senke od prvog dana

takodje ko veruje u ICO pravicnu prodaju je veverica teska, pogotovo sto se za sad niko nije drzao ikakavog zakona pa i da zakon postoji nasli bi oni uvek rupe

Poslednja izmena:
To se vec sve slazem, od reci do reci.

Kakva su ocekivanja kad ubace ETH na huobi menjacnicu sto se tice cene?

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

ali zato kad okcoin doda onda ce biti svega ;)
volume u china sto se tice eth je mizeran....
kad kinezi namirisu lovu haha

Od pre par sati mi se u minerima na svim masinama pojavio problem '' Socket was closed remotely by pool ''.Miner izgubu vezu sa poolom,i ponovo se poveze posle 20 sec.Danas sam se prebacio na Clay 9.4,ovo m ise nije desavalo na verziji 9.3.Pingujem coinotorn ip adresu,nema gubljenja paketa i velikog pinga,znaci da nije problem do neta?Untitled.png

Poslednja izmena:
Meni se to dešavalo na ZECu, miner gubi konekciju ka coinotronu a mogu normalno da ga pingujem. I onda proradi sam od sebe. Nisam mnogo lupao glavu, samo sam promenio pool.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Od pre par sati mi se u minerima na svim masinama pojavio problem '' Socket was closed remotely by pool ''.Miner izgubu vezu sa poolom,i ponovo se poveze posle 20 sec.Danas sam se prebacio na Clay 9.4,ovo m ise nije desavalo na verziji 9.3.Pingujem coinotorn ip adresu,nema gubljenja paketa i velikog pinga,znaci da nije problem do neta?Pogledajte prilog 230017

I meni se ovo isto desavalo sinoc, resetovao sam ruter 20 puta, jer sam mislio da me sbb zeza ...

Nećete da slušate, a 100x rečeno: Ethermine.org

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Restartovao sam ruter i modem vise puta ali dzabe i dalje se javlja isti problem i dobijam mnogo rejected share-ova.Vec duze vreme se razmisljam da predjem na ethermine prvenstveno zbog android app,jutros sam se prebacio za sada radi sve kako treba.

Послато са LG-H500 уз помоћ Тапатока

Ethermine jedino sto je imao pa da kazes da je malkice problem, je kasnjenje sa prebacivanjem iskopanog na menjacnicu, ali to je bilo bukvalno par sati. Sve ostalo radi ko sat.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

@zeljko
kontradiktoran si sto se tice hf i sf i pricas samo kako tebi odgovara bez da priznas gresku no nebitno...

sve stoji sto pricas i za ico i za scam i za prevaru i za nepostenje... zato kada ti budes napravio svoj coin ti pusti celu distribuciju u promet i nemoj imati ico sa kojim ces placati tim i dovlaciti investitore, takodje nemoj nista raditi na istom i nemoj pokusavati da uvalis nekom kompanijama svoj coin i blokchain. Napravi ceo decentralizovan projekat i pusti da market i mineri sami odrede cenu ;)

da se razumemo imam i ja i amd i nv, i kopam nekim nv zeca ali isti ne branim jer mi se ne svidja ali postujem kada neko hoce da naplati svoj rad jer zarada kakva god da je opet je zarada. Takodje ne verujem u besplatan rad, a ti ako verujes ti onda onim penzionerima na koje se svakodnevno zalis nemoj da naplacujes svoje usluge vec im reci daj koliko mislite da treba.

Cim se cena vratila na staro odma krenuo i dif gore... [emoji2]

@MarkoZ
Taj "rad' iza svih ICO ne vredi ni 1% od njhovog market cap-a...... pogotovo sto su popularnost svi stekli na slavi bitcoina koji sa istima NEMA NISTA

Ovim ne osporavam ICO coine, mozda jednog dana kad bude regilisana ICO distribucija i kad prkmene ime sa decentralizacije na centralizaciju, priznam iste

ETH je to samo uradio najpametnije predstavio se kao POW coin-a a iza ledja 80% ICO

Vrh Dno