Kada bude proradio unos wallet adrese za payement, onda unesete Poloniex adrsu i uradite manual payement nakopanih PascalaEthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal Coinotron_uname.Worker_name -esm 2 -epsw x -dpool stratum+tcp://coinotron.com:3348 -dwal Coinotron_uname.Worker_name -dpsw x -dcoin pasc -dcri 15 -allpools 1
Hi
I fixed PascalCoin withdrawal format issue. I also reset all PASC addresses. So please set your payout address again. This time using format with paymentid from poloniex.
PascalCoin addresses must match one of the following formats: ACCOUNT-CHECKSUM (your local wallet) or ACCOUNT-CHECKSUM.PAYMENTID (poloniex deposit).
Da isti su WorkeriDa li su isti workeri i za Eth-a i za Pascala, to me živo interesuje
Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока
Sad je Zclassic isplativiji od eth + pasc![]()
+1Šta te briga šta je. Vidiš da je bolestan :d (eth).
Kopaj i uživaj. Čudni smo mi Srbi. Ne valja kada je cena niska, ne valja kada raste, ne valja 'nako, ne valja 'vako
Sent from Tapatalk
Šta te briga šta je. Vidiš da je bolestan :d (eth).
Kopaj i uživaj. Čudni smo mi Srbi. Ne valja kada je cena niska, ne valja kada raste, ne valja 'nako, ne valja 'vako
Sent from Tapatalk
Evo rešeeenjaaa
Evo Start.bat fajla za kompletan Coinotron:
Kada bude proradio unos wallet adrese za payement, onda unesete Poloniex adrsu i uradite manual payement nakopanih Pascala
Uživajte![]()
Ajde da se dete ne muči :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari