Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
bogami NE isplati se dual mining za tih 15$ mesecno, karte se siluju i veca je potrosnja i tek onda nije samo ta razlika nego je jos manja
Da ali ti je gpu preko 1150 sigurno, ako ne i 1180 za taj hesh, e sad zavisi od memorije, napisi i taktove
Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka
Kartice "nevaljalog" riga imaju nizak ASIC.
Obavezno isproveravaj spojeve molexa/sata napajanja u extendere što ulaze (mislim na one patrljak kabliće koji se dobijaju sa USB extenderima, kao i ostale spojeve na napajanju!).
Proveri sve napojne spojeve svaki mora DA KLIKNE kada praviš spoj (znam da znaš, ali pravila ne važe)...
Ako je sve u redu, onda ti preostaje samo jedna solucija FORMAT C: i očas rešiš posla.
kablove pipnes d ali se greju dok rig radi ako se breju nije dobar spoj
Ma nisu nove patim se sa njima od sredine decembra, taman uštelujem nešto sitno pa rade pola meseca, onda zabode pa jovo nanovo. Evo sad odlučio da rešim problem jednom za svagdaGde si uzeo nove karte? [emoji4]
Sta je ovo elpida?
Dobar cip memorijeNego Nesicu kako si ti nastimao tvoje xfx, pitam posto ih imam i ja?
![]()
Sta je ovo elpida?
kod mene kazu ovako, temp i fanovi veci jer se testiraju za stabilnost pa su na losem mestu
![]()
Probaj samo ovo iza tacke.Može li mala pomoć! :
- U kojoj formi da unesem Poloniex/PASCAL adresu (wallet) za isplatu na Coinotronu?
Pokušao sam standardnu formu 8xxxx-64.9xxxxw ali mi Coinotron prijavljuje grešku. Pokušao sam i 9xxxxw ali opet greška.
Ima li ko rešenje?
P.S. Ovo mi treba za Dual Mining pa mi je sekundarni Pascal.
tnx
Nanopool manje glavobolje a sve radiMože li mala pomoć! :
- U kojoj formi da unesem Poloniex/PASCAL adresu (wallet) za isplatu na Coinotronu?
Pokušao sam standardnu formu 8xxxx-64.9xxxxw ali mi Coinotron prijavljuje grešku. Pokušao sam i 9xxxxw ali opet greška.
Ima li ko rešenje?
P.S. Ovo mi treba za Dual Mining pa mi je sekundarni Pascal.
tnx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari