Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
bogami NE isplati se dual mining za tih 15$ mesecno, karte se siluju i veca je potrosnja i tek onda nije samo ta razlika nego je jos manja

Da, ali raste i Diff a samim time i broj isplata za 24h tako da se cena održava ;)

Vise sam kacio da se vidi da je predjeno 30Mh na eth sa 470, a silovanje ili ne tek cu da vidim kad nadjem max undervolt

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Poigrao sam se sa dual miningom i ispada da što više povećavam dcri raste mi i eth hash rate i pascal hashrate. Na dcri 12 karte bacaju 27mhs i 160mhs, a na dcri 20 28.8 i 290mhs.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da ali ti je gpu preko 1150 sigurno, ako ne i 1180 za taj hesh, e sad zavisi od memorije, napisi i taktove

Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka

Da ali ti je gpu preko 1150 sigurno, ako ne i 1180 za taj hesh, e sad zavisi od memorije, napisi i taktove

Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka

RX480 8gb sljamsung, 1125 2030-2050, zavisi od karte do karte. Na dcri 15 imam najbolje rezultate, eth se ne smanji ni malo čak se i poveća naspram starog 7.4, a pascal stoji na 220.

Pokušavam da sredim malo karte. Prvi rig koji sam sklopio od prvog dana rade na 29.9, sad u dualu na eth 30 a pascal 230, na drugom rigu isti SKU, iste karte isti taj bios, puca drajver na svakoj karti nece da radi stabilno, taj drugi rig ne mogu da nateram ni jednu kartu da radi na 29.3, uglavnom su sve na 28.5 i po koja dobaci do 29.

Kartice "nevaljalog" riga imaju nizak ASIC.

Kartice "nevaljalog" riga imaju nizak ASIC.

Čak šta više, na svim kartama sam izmerio asic i obeležio ih, najjača kartu koju imam je na tom rigu i puca drajver na 29.3 1125/2080.

O undervoltu da ne pričam, ne da ne mogu da skinem voltažu još sam na nekim morao da dodajem da bi radile stabilno...

Obavezno isproveravaj spojeve molexa/sata napajanja u extendere što ulaze (mislim na one patrljak kabliće koji se dobijaju sa USB extenderima, kao i ostale spojeve na napajanju!).

Poslednja izmena:
Obavezno isproveravaj spojeve molexa/sata napajanja u extendere što ulaze (mislim na one patrljak kabliće koji se dobijaju sa USB extenderima, kao i ostale spojeve na napajanju!).

Svaka karta ima svoj kabel 6+2 za napajanje a što se molexa tiče, na dva su po dve karte a na jednom jedna karta, bez ikakvih adaptera, molex direkt u extender.

Sacu da ugasim rig pa da prečešljam sve još jednom.

Proveri sve napojne spojeve svaki mora DA KLIKNE kada praviš spoj (znam da znaš, ali pravila ne važe)...
Ako je sve u redu, onda ti preostaje samo jedna solucija FORMAT C: i očas rešiš posla.

Poslednja izmena:
kablove pipnes d ali se greju dok rig radi ako se breju nije dobar spoj

Gde si uzeo nove karte? [emoji4]
Ma nisu nove patim se sa njima od sredine decembra, taman uštelujem nešto sitno pa rade pola meseca, onda zabode pa jovo nanovo. Evo sad odlučio da rešim problem jednom za svagda :) sve karte sto imam su iz Emmi-a.

Al si je opalio samo da puca :p

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Dobar cip memorije :) Nego Nesicu kako si ti nastimao tvoje xfx, pitam posto ih imam i ja? :D

Dobar cip memorije :) Nego Nesicu kako si ti nastimao tvoje xfx, pitam posto ih imam i ja? :D

kod mene kazu ovako, temp i fanovi veci jer se testiraju za stabilnost pa su na losem mestu

777777777777.jpg

Poslednja izmena:
Može li mala pomoć! :

- U kojoj formi da unesem Poloniex/PASCAL adresu (wallet) za isplatu na Coinotronu?

Pokušao sam standardnu formu 8xxxx-64.9xxxxw ali mi Coinotron prijavljuje grešku. Pokušao sam i 9xxxxw ali opet greška.
Ima li ko rešenje?

P.S. Ovo mi treba za Dual Mining pa mi je sekundarni Pascal.

tnx

Poslednja izmena:
Može li mala pomoć! :

- U kojoj formi da unesem Poloniex/PASCAL adresu (wallet) za isplatu na Coinotronu?

Pokušao sam standardnu formu 8xxxx-64.9xxxxw ali mi Coinotron prijavljuje grešku. Pokušao sam i 9xxxxw ali opet greška.
Ima li ko rešenje?

tnx
Probaj samo ovo iza tacke.

Može li mala pomoć! :

Ima li ko rešenje?

tnx
Nanopool manje glavobolje a sve radi

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Mislim da je problem do coinotrona, ja probao sinoć i jutros i stalno vrti isto. Mislim pošto su tek ubacili pool za Pascal da to još nije dobro podešeno

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

Vrh Dno