Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
A daj kako ja da spustam napon do -150 ja mogu do -100, kako da odradim to preko hex-a :)

odma u Polaris bios editoru stavis recimo 1v i onda kad spustis -100mV u afterburneru dodjes na 0.9v u loadu to bude ispod.

ako neces to kombinujes trix i afterburner.

Bas tu gde si oznacio. U zavisnosti za koji opseg taktova ide odredjeni napon.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

ma isto ko ulje neko ljepi se za prste, koliko ja znam cure termali konkretno mislim da je ovaj ispod backplejta i da nije nista opasno eventualno vremenom kad iscuri moze da bude losije hladjenje VRm sekcije jer uz termalni pad toplota bi trebala da se prenosi na backplejt i time bolje hladi VRM, mada je kod Nitro kartica to sve dobro ohladjeno tako da nema brige.
Kod mene je procurela i riknula jedna rx 470 - ka ali ona je i došla malo nagnječena (baš juče prsla i zabo rig) tako da je nosim u ponedeljak na reklamaciju

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

odma u Polaris bios editoru stavis recimo 1v i onda kad spustis -100mV u afterburneru dodjes na 0.9v u loadu to bude ispod.

ako neces to kombinujes trix i afterburner.
Probao trixx da kombinujem i zabada komp, verovatno nece da radi sa xfx kartama..

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Kako zabada? Trebalo bi da radi.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Zamrzne rig.. Jel vam dwarf cita lepo statistiku?

Evo sad i meni

lude potrosnje malo hasha

6x470 8gb samsung eth 177hs ~ 750w iz zida
Hvala za motivaciju.

Već dugo nikako da se natjeram da utegnem ovaj 6x470 rig. Setovao sam sve kartice na istu vrijednost, a to je onda moralo biti normirano po "najslabijem" primjerku.
Naravno, obzirom da sam ja kur@te sreće, ta "najslabija" kartica je bila baš ona na kojoj je VGA-HDMI adapter :)

Danas sam našao vremena i dobacio sam do 170Mh/s (855W), a ostalo mi je da zategnem još 3 kartice. Cijenim da će to ići do 175Mh/s.
Nakon toga idemo da dodatnim obaranjem voltaže, trenutno je - 70.

Ova tema posljednjih dana opet radi kao u najbolje vrijeme. Više korisnih informacija nego u zadnjih pola godine.

To valjda kao motor pred riknjavanje najbolje vuče.
3- >2- >1->...-> POS

Zapalicu se ako jos jednom procitam "POS"

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

evo hakeri ko oce strap licno radjen
470 4gb hynix xfx (moze i za ostale modele, kasnije flesujem i na asusa)
1125/1900 - 27.6Mh,
1125/1950 - 28.2Mh
1150/1975 - 28.5Mh
to su jedini stabilni klokovi, nisam pokusao da povecam poverlimit mozda me to zeza, eto pa se igrajte
777000000000000022339D00CECD593980551111AE8A84080048C6006C0014206A8900A002003120150F272D8D263015
flesujete na vasu odgovornost
ako neko proba neka baci kolko mu daje i da li oce memorija preko 2000, mogucee da me **** sto nisam povecao tdp tdc pow limit sta vec

donacije dobrodosle ali ne i obavezne :wave:
BTC:
1BGVHn4VBAwhZaNE66L8UV4TwbsqVthdFw
FTC:
6pfJG2JBU37FrP5C11VL1hgLYuzp74xJTv
ETH:
0x8d48b656875dfe5faef04d1ceece4aa2bce5a80f
ZEC:
t1Rmj39RfsYk53kAiTsStN5qcyoviZcYZFB

Flesovao i dobio 1Mh vise sad ide stabilno na 1920MHz, e sad ono sto je cudno kada je napon na cipu na def. vrednostima krenu mem. greske da luduju u hw monitoru, kad smanjim napon nema ni jedne greske :S: :mad:

svi bi nesto savrseno, e pa ne moze.
Jel bolje za tebe ako smanjis napon ? jeste. Jel daje kartica vise nego sto ti je davala na prethodnom biosu ? Daje. Pa onda znaci samo dobitak, nemas sto da budes besan ;)

Konačno sam uspeo da unesem voltage offset u sam bios, tako da sada i na Linuxu radi na -112mv.

U svakom slučaju to skida 30w potrošnje sa svake karte.

Metnuti su i custom strapovi.

Sapphire nitro+ 470 4gb Samsung
1125/2125
29.7mh/s

Sent from my iPhone using Tapatalk

svi bi nesto savrseno, e pa ne moze.
Jel bolje za tebe ako smanjis napon ? jeste. Jel daje kartica vise nego sto ti je davala na prethodnom biosu ? Daje. Pa onda znaci samo dobitak, nemas sto da budes besan ;)

Nisam besan nego sam cisto :d onako stavio. Elem Nesicu hvala ;)

Koji pool da koristim za eth + pasc? Da li je ovo ok? Buni me ovaj RIG NAME-gde ovo da nadjem :/

start.bat

EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal WALLET_KEY(adresa eth?).RIG_NAME(ovo ne znam sta je) -epsw x -dpool stratum+tcp://pasc.suprnova.cc:5279 -dwal SUPRNOVA_USERNAME(nalog sa supernove).SUPRNOVA_WORKER_NAME(ime kreiranog workera) -dpsw SUPRNOVA_PASSWORD(pass kreiranog workera) -dcoin pasc -dcri 10

Sta unosim u config file?

Poslednja izmena:
Hehehehhe :D ali 4 hoce :D...Nema na cemu :)...
Rig name je naziv tvog rig-kompa mozes bilo koje ime da stavis....:)

Ništa strašno, samo se trenutno diskonektovao sa poola

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

Desava se i meni ponekad isto sto rece Edy nista strasno sve dok pise shares accepted nema razloga za brigu :D...
Kojim kartama kopas?

Kakva je ovo igra luda sa ETH?

Najavili POS? :)

Nazad
Vrh Dno