Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Značiiii nisam pobenaveo :D

Sent from Tapatalk

Evo rešeeenjaaa :)
Evo Start.bat fajla za kompletan Coinotron:
EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal Coinotron_uname.Worker_name -esm 2 -epsw x -dpool stratum+tcp://coinotron.com:3348 -dwal Coinotron_uname.Worker_name -dpsw x -dcoin pasc -dcri 15 -allpools 1
Kada bude proradio unos wallet adrese za payement, onda unesete Poloniex adrsu i uradite manual payement nakopanih Pascala ;)

Uživajte :)

Може 7 ком. Обавезан је 6_гпу мод.

Sent from Tapatalk

Evo zvaničnog Coinotron priopćenja:
Hi

I fixed PascalCoin withdrawal format issue. I also reset all PASC addresses. So please set your payout address again. This time using format with paymentid from poloniex.
PascalCoin addresses must match one of the following formats: ACCOUNT-CHECKSUM (your local wallet) or ACCOUNT-CHECKSUM.PAYMENTID (poloniex deposit).

Sent from Tapatalk

My account -> Settings i tu imaš polja po valutama.
Screenshot at Mar 01 15-38-02.png

Sent from Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li su isti workeri i za Eth-a i za Pascala, to me živo interesuje

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

@neogeo uspeo i hvala.
E sad imam 4xr9 380 asus i 1x r9 380 gigabite, dali je moguce da mi gpu tweak2 brljavi i zapucava zbog te giga kartice? Ili ima neko drugo resenje kako da undervoltujem te asus a da nije tweak2?

Eto nasao sam resenje. Ako zelis uderwolt za asus kartice izbacis giga karticu i rade 4x r9 380 strix sa 530w 85mhs savrseno,ako hoces i giga karticu 730+w underwolt samo gigabite

Šta te briga šta je. Vidiš da je bolestan :d (eth).
Kopaj i uživaj. Čudni smo mi Srbi. Ne valja kada je cena niska, ne valja kada raste, ne valja 'nako, ne valja 'vako ;)

Sent from Tapatalk

Kopaj i uživaj. Čudni smo mi Srbi. Ne valja kada je cena niska, ne valja kada raste, ne valja 'nako, ne valja 'vako ;)

Sent from Tapatalk
+1

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

Sent from Tapatalk

hah, muci me sto ga se ranije nisam nakopao, sad je vec malko kasno... :)

Okačio sam sve, par postova iznad i baci pogled!

Sta mu znaci "Cannot parse JSON!" Claymore 8.0 Dual ETH + PAScal na cointronu.

JSON.jpg

Nadrukava se cena ali DIFF ne zna se sta vise :D samo me interesuje dokle ce da nam pune balon

Ta crvena greska je nebitna ako ti prihvata i Eth i Pasc shares onda nemas problema...:)...I meni ponekad izbaci tu gresku...
Ako je tacno da ove godine Eth prelazi u POS nije ni cudo sto je cena 20 dolara lepo sam ja napisao par strana unazad da ce cena Eth-a samo da skace....Ozbiljnijih padova nece biti...
Balon nece da pukne sigurno toliko da recimo Eth bude opet 10 dolara,mene vise brine BTC i kad ce taj balon da pukne....

Imam 5 karti rx470 8gb(samsung) nitro driver 16.10.3 uspeo sam uz pomocu ovog foruma da odmaknem sa mrtve tacke i pokrenem rig.

Kopam eth+pasc modovao sam bios ( nista osim prepisanih strapova od 1500 nije menjano), clan foruma mi je preporucio 1150-1950 -96mv, takva podesavanja mi nisu prosla- stabilnost ocajna, cak neke karte su mi davale cistu nulu, malo sam se igrao sa klokovima i uz konsultacije sa clanom fouma stabilizovao sam na 1125-2000 -48mV (podesavam preko trixxa pa mi 1950 uvek baci na 2000 i kada krene kopanje u trixxu mi ne prikazuje memory clock (nula) ali miner radi i u GPU-z prikazuje da radi na 2000. Sa ovakvim laickim podesavanjem imam 28.5 eth i 170 pasc, osim na jednoj 29,2 eth i 175.
Pokusavao sam da povecam DCRI zbog pascala sa 12 na vise ali mi uvek zakuca rig.

Da li ovim kartama moze da se pojaca hash?

Hvala unapred!!!

Ne može a da ih ne "siluješ"...

Pazi sve preko 2000mhz je mnogo za karte koje nemaju hladjenu memoriju jos dual je ubitacna kombinacija onda tek memorije gore :D, @P@ssw0rd koje karte imas?

Ako je Pascal u dualu onda nema bojazni po memoriju. Zato je i uperen sa Eth-om. Pascal napada, i zavisi od, gpu-a a Eth od memorije.

Vrh Dno