Kada bude proradio unos wallet adrese za payement, onda unesete Poloniex adrsu i uradite manual payement nakopanih Pascala 😉EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal Coinotron_uname.Worker_name -esm 2 -epsw x -dpool stratum+tcp://coinotron.com:3348 -dwal Coinotron_uname.Worker_name -dpsw x -dcoin pasc -dcri 15 -allpools 1
Hi
I fixed PascalCoin withdrawal format issue. I also reset all PASC addresses. So please set your payout address again. This time using format with paymentid from poloniex.
PascalCoin addresses must match one of the following formats: ACCOUNT-CHECKSUM (your local wallet) or ACCOUNT-CHECKSUM.PAYMENTID (poloniex deposit).
Da isti su WorkeriDa li su isti workeri i za Eth-a i za Pascala, to me živo interesuje
Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока
Sad je Zclassic isplativiji od eth + pasc 🙂
+1Šta te briga šta je. Vidiš da je bolestan :d (eth).
Kopaj i uživaj. Čudni smo mi Srbi. Ne valja kada je cena niska, ne valja kada raste, ne valja 'nako, ne valja 'vako 😉
Sent from Tapatalk
Šta te briga šta je. Vidiš da je bolestan :d (eth).
Kopaj i uživaj. Čudni smo mi Srbi. Ne valja kada je cena niska, ne valja kada raste, ne valja 'nako, ne valja 'vako 😉
Sent from Tapatalk
Evo rešeeenjaaa 🙂
Evo Start.bat fajla za kompletan Coinotron:
Kada bude proradio unos wallet adrese za payement, onda unesete Poloniex adrsu i uradite manual payement nakopanih Pascala 😉
Uživajte 🙂
Ajde da se dete ne muči :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari