simeonovic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 25.08.2014
- Poena
- 69
Investicija u ETH jer mu je cena dosta pala ako gledamo ETH/$.
U sta u LBC ili ETH, pa LBC je dohvatio bunar, ali pump ko zna kad ce, ETH pa to niko ne zna gde je bunan i kad ce ga pumpat
Ja se prebacio se zec-a na eth. Treba mi pomoć. Nije modovan bios, 5x rx480, klokovi 1275/2000... Baca oko 119.0Mh/s, potrošnja u afterburner 100w, što znači da je oko 150w? Da li se isplati tako ostaviti dok ne modujem bios ili se ipak vratiti na zec-a. Znam da to može da se promeni za pola sata ali... Prvi put uključio eth, imajte razumevanja... [emoji4] Kasno se setio...
Da li je ok kombinacija claymore + nanopool?
Kako se moduje? I ja sam na Zec-u, prelazim na ETH..ali sam totalis beginner, pa i ne znam bas kako se moduje? Ista je prica sa Rigom od 5x Rx480 8gb kao @Joca89bolje prvo moduj bios za eth treba barem 29mh da dobijes sa 480, clay za kopanje a pool biras po zelji ja kopam na dwarfu...
Ako ne znas bas nista, dobro se edukuj i ne čačkaj ništa dok ne pročitaš kilometar starnica o fleshovanju biosa itd, žrtvuj par dolara više da bi sprečio neku štetu...Kako se moduje? I ja sam na Zec-u, prelazim na ETH..ali sam totalis beginner, pa i ne znam bas kako se moduje? Ista je prica sa Rigom od 5x Rx480 8gb kao @Joca89
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari