Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ovo kopanje staje u aprilu ili su i tu nešto mjenjali?

ETH ozbiljno napada 8$

A dugo je i trajao

Pozdrav, koji je razlog za ovakvo konstantno posrnuće Ethera ? Zna li neko da objasni ukratko ? Problemi sa blockchainom, zar to nike rešeno ?

zavrsila mu se "upotrebna" vrednost, sad je vreme da i drugi dobiju isto :)

Pozdrav, koji je razlog za ovakvo konstantno posrnuće Ethera ? Zna li neko da objasni ukratko ? Problemi sa blockchainom, zar to nike rešeno ?
Cijena krenula na dole, pa ljudi krenuli da rasprodaju.

Realno, Zcash zauzima njegovo mesto

Sent from my iPhone using Tapatalk

U polje adress upises svoju eth adresu

Pa aktivan je on, izbacuje mi share. MH itd. Ali nema balance opcije i na koliko je isplata i slicno

Mozda su neki radovi/bagovi u toku cim ni jedna adresa na pool nema te opcije...

Poslednja izmena:
Imam samo credit pod koji stoji Credits 6.613t

"ovo sam dobio odg od nekog lika na poloniexu - on ethpool.org there is no min payout. It is a solo mining pool" - sta znaci solo mining pool?

Poslednja izmena:
This is a predictable solo mining pool. 100% of the block reward will be credited to the miner who did contribute the most work to the pool. Check out the credits section for more infos. Rewards are paid immediately after 10 confirmations. Pool fee is currently 1%! Servers located in Europe, Asia and North America!

Znaci ja sam moram da zavrsim blok da bi imao isplatu? Koliko bi ja morao da kopam sa 5x 470 nitro grafickama? da bi dobio isplatu, pitam iz razloga posto mi stoji ceo dan, pa da nastavljam ili da se vratim na dwarf

Poslednja izmena:
Sta mislite o investiranju u ETH?Trenutna situacija me navodi da ulozim, jer pretpostavljam da ce kroz nedelju dana da se vrati stra cena od 11$.

Da bude kao sa LBC-om ,on padao vecina je kupovala,kad ono bunar,samo se toga bojim.
Citao sam par crypto coin blogova,pisu da je pravo vreme za investiranje pa me zanima vase misljenje.

Da bude kao sa LBC-om ,on padao vecina je kupovala,kad ono bunar,samo se toga bojim.
Citao sam par crypto coin blogova,pisu da je pravo vreme za investiranje pa me zanima vase misljenje.

U sta u LBC ili ETH, pa LBC je dohvatio bunar, ali pump ko zna kad ce, ETH pa to niko ne zna gde je bunan i kad ce ga pumpat

Vrh Dno