Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Eh setite se maxcoin-a

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

U sta u LBC ili ETH, pa LBC je dohvatio bunar, ali pump ko zna kad ce, ETH pa to niko ne zna gde je bunan i kad ce ga pumpat

Sa ~0.002 je krenuo da skače pa na taj nivo može i da padne, pitanje je samo da li će ga pustiti niz vodu (ako planiraju novi "projekat") ili će se otimati pa polako umirati dok opet neko sa lovom ne uleti na kratko za PnD šemu...

Mislim da je upravo 2 minuta nakon prognoze krenuo na gore :) :)

Sad nisam kupio,sledeci put kad budem hteo da kupim otici ce u bunar.
Ako btc malo skoci ode eth nazad.

Prilično se ETH pokazao otporan na ove crne prognoze. Vitalik tamo drži previše novca da bi tek tako pustio da to ode u bescijenje ;)

Krece u rupu.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Kod zeca na caj

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Mislim da nece ici ispod 5. Da ce clay da izbaci 9.0 za zeca kog ce svi opet kopati ko blesavi, eth-u ce diff pasti i lakse ce se kopati. Sad koliko je pametno ostati na ethu ili preci na zeca videcemo

Ja se prebacio se zec-a na eth. Treba mi pomoć. Nije modovan bios, 5x rx480, klokovi 1275/2000... Baca oko 119.0Mh/s, potrošnja u afterburner 100w, što znači da je oko 150w? Da li se isplati tako ostaviti dok ne modujem bios ili se ipak vratiti na zec-a. Znam da to može da se promeni za pola sata ali... Prvi put uključio eth, imajte razumevanja... [emoji4] Kasno se setio...
Da li je ok kombinacija claymore + nanopool?

Poslednja izmena:
bolje prvo moduj bios za eth treba barem 29mh da dobijes sa 480, clay za kopanje a pool biras po zelji ja kopam na dwarfu...

Hvala puno... Kada budem stigao baciću se na posao, ako bude imalo smisla...

Neka, ne žuri mi se... [emoji4] Moraju makar riseri da se odplate... [emoji23]

Meni je prosto fascinantno kako se ovakve vesti pojavljuju svaki put kad počne da skače...kao kad bi neko krivio € što je mene neko odžepario u autobusu :lupko:

Poslednja izmena:
Ja se prebacio se zec-a na eth. Treba mi pomoć. Nije modovan bios, 5x rx480, klokovi 1275/2000... Baca oko 119.0Mh/s, potrošnja u afterburner 100w, što znači da je oko 150w? Da li se isplati tako ostaviti dok ne modujem bios ili se ipak vratiti na zec-a. Znam da to može da se promeni za pola sata ali... Prvi put uključio eth, imajte razumevanja... [emoji4] Kasno se setio...
Da li je ok kombinacija claymore + nanopool?

Moduj to i stavi klokove na 1100/2100 ima da ide do 145

bolje prvo moduj bios za eth treba barem 29mh da dobijes sa 480, clay za kopanje a pool biras po zelji ja kopam na dwarfu...
Kako se moduje? I ja sam na Zec-u, prelazim na ETH..ali sam totalis beginner, pa i ne znam bas kako se moduje? Ista je prica sa Rigom od 5x Rx480 8gb kao @Joca89

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako se moduje? I ja sam na Zec-u, prelazim na ETH..ali sam totalis beginner, pa i ne znam bas kako se moduje? Ista je prica sa Rigom od 5x Rx480 8gb kao @Joca89

Ako ne znas bas nista, dobro se edukuj i ne čačkaj ništa dok ne pročitaš kilometar starnica o fleshovanju biosa itd, žrtvuj par dolara više da bi sprečio neku štetu...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Onda prelazim na citanje kilometara ☺

Imaš ovaj klip koji sam okačio pa baci pogled. Možda ako neko iskusiniji može da baci pogled isto, da vidi da li je to ok postupak. Vidim da kažu ljudi u komentarima da su uspeli bez problema. E sada mene zanima da li modifikacija biosa utiče na kopanje drugih novčića (zcash) ili ne?

Koja podešavanja koristite za sapphire nitro 470 4gb, bios je modovan sa 1500 strapovima? Memorije su hynix i elpida.

modovan bios a memorija je ili hynix ili elpida, ne moze i jedno i drugo :D

Nazad
Vrh Dno