g1820, ne verujem kako na elpidi cepa 27.3 konstantno na ostalim kartama a ta gde je hynix ima opasne tripovedal je do karte, memorije ili extendera neam pojme
![]()
stavi je na drugi extender pa probaj ako ponovo ne valja onda je do kartice.
g1820, ne verujem kako na elpidi cepa 27.3 konstantno na ostalim kartama a ta gde je hynix ima opasne tripovedal je do karte, memorije ili extendera neam pojme
![]()
Razmisli malo pa ce ti se samo kazati
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
20% ako se ne varamJa ne kontam cemu konspiracija...al ajde...ne radimo mi nista protivzakonito. A ako se plasite da puno zaradjujete, vecina, smesni ste...Sve ispod 1000e mesecno se i ne primeti i totalna je kesa...To je u normalnim zemljama manje od socijalne pomoci...
Ne i ovde, gde ljudima, na lepe oči, uzimaju sopstvenu zarađenu penziju.
Jeste... kome odgovara ovaj model 11260-07-20G i po toj ceni...a odluka o hardveru je tvoja licna odluka i licni rizik. nema sanse da ti da neko savet. do sutra je inace na akciji nitro 480 8gb u em**ju..mi dokupili jednu a mozda i jos jednu za rudnik...
naravno ne savetujem te da kupis nego samo komentarisem
+1 samo sam ventove izmenjaoČuj crkne..pa kod mene sve radi već pune 3 i ništa do sada nije crklo, čak ni jedan vent (pu-pu da ne ureknem) a izmešano je, pola domaće pola strane i svima u medjuvremenu istekla garancija...znači kad budu išle na doboš ista cena bez obzira gde su kupljene...
edit:
nadam se da će ove nove biti bar približno istog kvaliteta
Što se tiče garancije ja već neko vrijeme prvo kontaktiram isključivo proizvođača. On ili direktno riješi problem ili uputi na svog zvaničnog zastupnika koji je najbliži mojoj lokaciji.
Ovo što rade naši zastupnici (često neovlašteni) je prosto bezobrazluk.
Proizvođač daje 10 godina garancije i to napiše i na ambalaži i na sajtu, a nekada i na samom artiklu, a naši za to velikodušno nude 2-3 godine garanciju.
Ovoga ima u svakom dijelu trgovine tehnikom (računarske komponente, veš mašine, led sijalice,...).
Komedija.
Evo vam posljednji slučaj sa Sapphire grafikama. Odeš u WinWin i oni ti traže da im ostaviš karticu radi ventilatora. Pokažeš im sajt na kome proizvođač izričito isključuje tu mogućnost. Oni odu "tetki lek da odnesu".
LG na svom DC motoru ugravira 10g garancije a u "ovlaštenom servisu" mi kažu da na taj motor važi garancija koliko i na uređaj u koji je ugrađen (5g veš mašina).
OSRAM na ambalaži biše 10g garancije. Na kasi vam kažu da je garancija 2 godine.
inace je uzimam hardver samo sa domacom garancijom i fiskalnim racunom..mnogo bolje nego drndanje sa madjarima..a u roku od tri godine nesto ce krenuti da crkava...tako da na osnovu licnog iskustva od sad samo domace i u garanciji.pa makar 10-20% vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari