Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ko trguje sa ETH nek obrati pažnju i na XMR koji prati skokove i padove ETH-a (spominjao sam tu "anomaliju" još pre 4-5 dana)...;)

Smanjili na 320 konfirmacija. Ako se ne varam, bilo je 360 do pre dan-dva.

CIni mi se da sam ubo sinocnju pretpostavku...da li ce se odbiti, mislim da hoce oko 0.025

Za coinotron 100 puta receno mora proxy i onda radi ko sat a dwarf radi sa novim proxy em 110 na sat

Za coinotron 100 puta receno mora proxy i onda radi ko sat a dwarf radi sa novim proxy em 110 na sat

Da, da....isto dobijam i na Dwarfu (sa novim proxy-jem) ili i to treba da slikam kao dokaz..
2016-03-10_205653.png

obrisao DAG ali nije miner hteo da napravi novi (ni na jednom od ova dva pool-a sa proxy) tek kad sam se konektovao na suprnovu (bez proxy) napravio DAG ali opet neće konekcija na kojn...

edit:
sad sam probao i miner bez proxy radi na kojnu...ne razumem bez problema radio pola godine i odjednom da neće!?

edit2:
Izvinjavam se zbog lažne uzbune jer nije problem do kojna nego deb1li iz SBB resetovali ruter (zbog problema sa fiksnim tel.) i promenili mi internu IP na rudaru.. naravno žena mi to prijavi tek sada nakon 2 sata mog nerviranja :wall:

Poslednja izmena:
Radi cointron ali aj bacite pogled na zaradu meni je drasticno pala zarada brisao sam i Dag-ove ali zarada je ispod prosjeka a kamoli onog sto calc pokaziva.

Sto se patis,predji na dwarf i miran san ;)

Meni na dwarfu 100mh po sadasnjoj racunici malo vise od 2eth

Ma ctron nema vise blage veze sa zivotom...

sad sve zavisi gde ce btc. ja sam u nekom malom shortu od sinoc, razmisljam se uskoro da ga zatvorim. ali ako btc dobaci do 430 bice tezak bunar ovde.

stvar je sto mi je btc slab, ne deluje mi da ce stici daleko, ili mi se samo to cini i neko tiho akumulira sada.

Ja iskreno cekam jos jedan damp btc-a..pa onda uzlet...a tu mislim obrnuto proporcionalno za eth :)

Vrlo je brzo hardfork mozda malo stagniramo ovde na oko 0.025 dok se ne vidi sta i kako ce proci.

Sprema se, akumulira se polako. Cim nije palo skroz skocice sigurno u nekom trenutku.
Diff skace polako ali sigurno, sve ide po planu.

Po meni jos nije vreme, i mislim da cemo se vratiti na 0.022-0.023 zonu. A onda opet attack na 0.03.

Au extra, sad vidim vest.

Eto preokreta za tili cas, neka jos bolje ovako. :)

Zurka se nastavlja, nek nam i Mart bude kao i Februar za trgovinu!

Probili smo 0.03 opet.
Rekao sam dana da ce ici. Ja sam mislio da ce jos juce ali ipak nije. Predugo se odrzavala cena da bi opet pala dole. Probali su par puta damp i vracala se cena svaki put. Bilo je providno da ce skociti, bar ovog puta. Ja sam tek sad u plusu posto sam kupio na 290 pre neki dan. Poranio sam mnogo ali uleteo sam sa lepo cifrom tako da mi je sada super. Ide ovo jos gore narednih dana. Cekamo neku vecu cifru.
Kao sto rekoh, sve ide po planu ;)

Edit: pogledajte grafikon, samo King Kong fali na vrhu :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno